Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma i dalje sam...ne brini ti :D
Nego, da se pohvalim da smo moji bejzbola drugari i ja danas protutnjali kroz Nis...nanevsi tezak poraz protivniku...11-4
p.s.ko sutra hoce da gleda bejzbolu, bice dobra tekma u 11h, teren se nalazi iza bandzija ;)

Konacno i baseball sezona pocinje.

Ajmo Brewers.

capt.25a478652ad446b4bd5be89734e0ed48.brewers_angels_spring_baseball_azrs104.jpg

Opening day u baseball, cela skola prazna. Malopre sam prolazio pored Miller Parka (baseball stadion) i bas su velike guzve.

Milwaukee Brewers - Los Angeles Dodgers 7:1. Ako se po jutru dan poznaje bice ova sezona uspesna.

Pobeda Zvezde u večitom derbiju

Rukometaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u 60. večitom derbiju rezultatom 23:22 i tako se izjednačili na prvom mestu sa večitim rivalom. Posle velike borbe i izjednačenog rezultata tokom cele utakmice "crveno-beli" su u finišu iako sa igračem manje uspeli da odbrane poslednjih nekoliko napada i savladaju Partizan koji je na poluvremenu imao čak tri gola prednosti.

Crvena zvezda je u drugom poluvremenu došla u vođstvo tek posle 20 minuta igre. Viđena je rezultatska klackalica u kojoj su timovi imali najviše do 2 gola prednosti.

Najefikasniji kod pobednika bio je Petar Nenadić sa 8 pogodaka, dok su u Partizanu po 5 golova postigli Mitrović i Radulović.

Do kraja prvenstva je ostalo 7 kola i ukoliko ne bude nekih iznenađujućih rezultata rukometaši Crvene zvezde su prilici da postanu prvi prvaci Srbije, zbog boljeg međusobnog skora sa Partizanom.

Ima dana kad ne vredi ustajati iz kreveta.

Prvo mi je otisao monitor na laptopu (pokazuje neke cudne boje). Bice popravljen pod garancijom, ali trebam cekati sedmicu dana.

I sad krenoh na trcanje, upalih masinu i ... nista, masina ne radi. I to ce biti popravljeno pod garancijom, ali Bog zna koliko dugo trebam cekati.

Tako da je ovaj dan poceo fantasticno iako je tek 10:30 ujutro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back