Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nema šanse. Sa gumenim čizmama nema uzemljenja, a i štite te od blata.
Još koliko sutra idi kupi te čizme. Trebaće ti.

3003.jpg

Uzmi ovakve. One su ti najpogodnije za trčanje.

Evo ovde imaš još http://www.mistral.hr/szop.php pa izaberi sam. Moj predlog su ti one gore.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

thumbsup4kk.gif

4.gif

Ma jok bre. Ne možeš u tim čizmama da trčiš po blatu i da te štite od groma. :lol:

Nema više rapravke. Kupi čizme i gotovo. Vidi je l' ima negde na rate? Znaš onu foru, prvo uzmeš jednu pa sledeći mesec drugu. :lol: :lol: :lol:

kad sam ziveo u chi njih sam gledao,a i ziveo sam 5-6 blokova od ''wrigley field'' :D
onaj w.sox ,nisam mogao da podnesem..
tako da uz tampu i dalje pratim cubs..
jer rays nisu videli play-off :roll: od osnivanja,ja mislim :evil:

Gde je lose?

Ja na Floridi nikad nebi mogao ziveti. Previse kise, previse sunca i uopste nema snega.

Ja bi voleo klimu kao sto imaju severno-zapadne Americke drzave (Idaho, Woyoming, Montana, obe Dakote ...) - leti mnogo sunca, zimi mnogo snega i nikad kisa.

znam za tebe, :shock:
ali ja ne volim s od snega, ni l od leda...
ni -20, ni -25C ....
ni ciscenje kola po pola sata..a sve to na -100,jer ona budala od mayora kaze da ce sutra da nose kola,koja nisu ociscena od snega :shock:

inace ne sankam se ,ni grudvam.. :roll:

i kako neko voli zimu,bre?

zima na floridi:

suncano 8)
18-25C 8)
kisa ne pada 8)
ides gde hoces i kad hoces...sve baste otvorene cele godine 8)
ribe u sorcu ili kratkoj suknjici :D ...a ne kao deda mraz u 3 kape i 2 sala kao u chicagu i kod tebe :roll:
ne treba ti AC.. 8)
..mislim dosta je...mogu na 3 strane ,ako nastavim.. ;-)

Da nema snega kako bi ovo radio? :lol: Ovo je najvece uzivanje na snegu. Taman se malo odmorim od Mustanga i izvezem F-150 iz garaze. Gledas komsije okolo kako se muce i ljude na autoputu kako se muce, a ja ubacim u 4x4 i picim kao da nema snega. Na autoputu prestizem sve (osim onih koji takodje voze SUV i pickupe). God bless 4x4. :lol:
Nisam ni ja voleo zime dok sam morao Mustanga voziti celu zimu, ali sada ih obozavam. Zato hocu da zivim u Wyomingu, oni imaju najgore zime u Americi. Mada je moja najveca zelja Alaska, ali za sada neostvariva.

IMG_0403.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back