- Poruka
- 23.504
FLUID:Izvini molim te, ali kod tebe je kompleks vidljiv samim tim šta si napisao. I vrlo je diskutabilno to što tvrdiš ovde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FLUID:Izvini molim te, ali kod tebe je kompleks vidljiv samim tim šta si napisao. I vrlo je diskutabilno to što tvrdiš ovde.
Mogu da ti kažem da Zvezdi pristupam u zavisnosti protiv koga igra. U našoj ligi mi je drago kad izgubi, a šire sam ili potpuno ravnodušan ili mi je drago kad pobedi neke timove tipa Inter Zaprešić i slični. U suštini odbojnost prema Zvezdi u mnogim trenucima mi stvaraju oni ljudi, navijači Zvezde, koji pristupaju rivaliteteu kao da vode političku stranku, a ne da navijaju za neki klub. A tih takvih ljudi je mnogo više u crveno-belom, što dokazuje i ovaj forum.68Charger440+6:Ja otvoreno priznam da mrzim Partizan i da uvek navijam protiv njih.
Ti meni hoces da kazes da ti nisi sretan kad Zvezda izgubi?
Neko te iznervirao pa si ga prebio? :shock: :shock: :shock: Nije ni čudo što su sranja.68Charger440+6:Meni je to zanimljivo jer je to dobar nacin za provod. Veceras sam bio planirao ici na hockey utakmicu, ali sam odustao jer imam dosta stvari raditi (slava mi je sledece sedmice).
Kod nas na stadion sam jednom otisao (Jugoslavija - Madjarska 5:0, kvalifikacije za SP '98), ali obicno nisam zeleo da idem jer su uvek sranja bila.

Varaš se! Sledeće vođeni Ješićem godine pauzirate Jevropu! Dakle, trpite upravu, bojkotujete tekme, Demonstrirate ulicom među kontejnerima, rušite stadion, pravite novi,bolji, savremeniji i veći, urlate na Ješića ili nekog njegovog klona, divite se Bajićevim intervencijama, Tomićevim asistencijama, Jahićevim odbranama, Boyinim golovima i urlate od zadovoljstva po forumu! Ludilo, nema šta!!!FLUID:Ma super. Ovde ćete da se kurčite time kako imate veliku bodovnu prednost, a onda dođu kvalifikacije u evropskim okvirima i eto nam nove demagogije tipa "pa mi smo izvukli teže protivnike".
Je li šta bi to tamo na nekoj NBA utakmici? Bilo na Dnevniku kod nas. Neke batine među igračima do 101 i nazad. :-D68Charger440+6:Kad idem na utakmicu hocu da sednem i da uzivam u utakmici. Ne da se bijem sa nekim zato sto navija za razlicit tim od mene.

FLUID:Je li šta bi to tamo na nekoj NBA utakmici? Bilo na Dnevniku kod nas. Neke batine među igračima do 101 i nazad. :-D
He, he, he! Prije biće da su im kazne za takav cirkus mnogo žešće!!!Vladazl:Ma ti Amerikanci su mnogo kulturni...
A vi ste ispod nas.FLUID:Pa upravo vi dokazujete da ste nenadyebivi. A ja niti ko od Grobara to ne radi. Pogledaj samo vaše postove, pričate o nekim stvarima koje samo vi razumete i živite u mašti da ste jaki. Zato ste tu gde ste. Nigde. Totalno nesvesni.
Kako nije bilo tuče, kad je Karmelo onog lika zveknuo pošteno. A bilo mi ekstra kad je onaj sedi čovek u odelu(trener verovatno) držao onog igrača da ne ide u tuču, a on juri napred, skoro da je vukao tog čoveka na leđima.Ma tuca nije ni bila, malo guranja i to je sve
Preciznije:v.v.ilic:A vi ste ispod nas.![]()