Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
Izvini molim te, ali kod tebe je kompleks vidljiv samim tim šta si napisao. I vrlo je diskutabilno to što tvrdiš ovde.
k010.gif
Da, o vama se zaista mnogo diskutuje.
k038.gif
k042.gif

68Charger440+6:
Ja otvoreno priznam da mrzim Partizan i da uvek navijam protiv njih.

Ti meni hoces da kazes da ti nisi sretan kad Zvezda izgubi?
Mogu da ti kažem da Zvezdi pristupam u zavisnosti protiv koga igra. U našoj ligi mi je drago kad izgubi, a šire sam ili potpuno ravnodušan ili mi je drago kad pobedi neke timove tipa Inter Zaprešić i slični. U suštini odbojnost prema Zvezdi u mnogim trenucima mi stvaraju oni ljudi, navijači Zvezde, koji pristupaju rivaliteteu kao da vode političku stranku, a ne da navijaju za neki klub. A tih takvih ljudi je mnogo više u crveno-belom, što dokazuje i ovaj forum.

Ja to uopste ne gledam kao rivalitet, jer ta rec "rivalitet" medju navijacima i generalno timovima je daleko drugacija u Americi. Neke timove jednostavno ne volim i uvek mi je drago kad izgube. Recimo LA Lakers i Dallas Mavericks. Njih podneti ne mogu i uvek navijam protiv njih, bez obzira protiv koga igrali. A to nema veze sa rivalitetom jer nijedan od ta 2 tima nema veze sa Milwaukee Bucks (za koga ja navijam). Sastanu se po 2 puta godisnje, nekad pobede jedni, nekad drugi. Nikad sukoba niti problema medju njima. Bucksima su Lakers i Mavericks samo 2 od ukupno 29 rivala.

Drugo je u Americi. Nema temperamenta. Sve je to samo veliki putujući cirkus. Zabava za mase gde ljudi odu da pojedu neki sendvič, grickaju kokice i u pozorišnoj atmosferi uz neko UA! iskažu svoje navijačke strasti. Zaboravljaš gde je i šta je Srbija.

Amerikanci su super napravili posao jer su napravili sport da bude vise nego sport (ako razumes sta hocu da kazem). Ne ides na utakmicu da se pobijes na navijacima drugog tima i da pravis sranje, nego ides na utakmicu da se fino provedes. Uzmes picu i pivo, sedis i uzivas u utakmici.

Meni je to zanimljivo jer je to dobar nacin za provod. Veceras sam bio planirao ici na hockey utakmicu, ali sam odustao jer imam dosta stvari raditi (slava mi je sledece sedmice).

Kod nas na stadion sam jednom otisao (Jugoslavija - Madjarska 5:0, kvalifikacije za SP '98), ali obicno nisam zeleo da idem jer su uvek sranja bila.

68Charger440+6:
Meni je to zanimljivo jer je to dobar nacin za provod. Veceras sam bio planirao ici na hockey utakmicu, ali sam odustao jer imam dosta stvari raditi (slava mi je sledece sedmice).

Kod nas na stadion sam jednom otisao (Jugoslavija - Madjarska 5:0, kvalifikacije za SP '98), ali obicno nisam zeleo da idem jer su uvek sranja bila.
Neko te iznervirao pa si ga prebio? :shock: :shock: :shock: Nije ni čudo što su sranja. :lol: :lol:

FLUID:
Ma super. Ovde ćete da se kurčite time kako imate veliku bodovnu prednost, a onda dođu kvalifikacije u evropskim okvirima i eto nam nove demagogije tipa "pa mi smo izvukli teže protivnike".
Varaš se! Sledeće vođeni Ješićem godine pauzirate Jevropu! Dakle, trpite upravu, bojkotujete tekme, Demonstrirate ulicom među kontejnerima, rušite stadion, pravite novi,bolji, savremeniji i veći, urlate na Ješića ili nekog njegovog klona, divite se Bajićevim intervencijama, Tomićevim asistencijama, Jahićevim odbranama, Boyinim golovima i urlate od zadovoljstva po forumu! Ludilo, nema šta!!!
Bogami, kako se pojačavate, uskoro će navijači Bežanije da se presele na Jug jer pošteno govoreći na JNA se izgleda seli kompletna FK Bežanija! Strašni ste!

Pa upravo vi dokazujete da ste nenadyebivi. A ja niti ko od Grobara to ne radi. Pogledaj samo vaše postove, pričate o nekim stvarima koje samo vi razumete i živite u mašti da ste jaki. Zato ste tu gde ste. Nigde. Totalno nesvesni.

Znači splasnule evropske ciganske ambicije. Sada je važno biti u što većoj prednosti. A do skoro se pričalo o nekim tamo evropskim ligama i povratku na stare staze slave. To mu sve dođe kao rekla-kazala. :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back