Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D Evo malo simpatične gluposti za sitne sate, Ljupko Petrović lično:

"...Petrović je ocenio i da bi Zvezda, da nije došlo do rata, titule šampiona Evrope osvojila i 1992. i 1993, jer je imala plan kojim je trebalo da nadoknadi odlazak nekih prvotimaca..."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Što kaže naš narod, kad bi baba imala muda bila bi deda! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posto je ovo tema Stadion-evo jedne fotke zabara UTRAS napoli...ova sezona
vis.php
Bari -Napoli

68Charger440+6:
A sto nebi osvojili? Cak i sa igranjem svih "domacih" utakmica izvan Srbije umalo smo dosli do drugog finala.
Daj molim te ne preteruj. Ajde kao priznajemo da ste osvojili još jedenom ali je vreme vraćeno unazad pa su vas zajebali neki zli ljudi. Vi kad osvojite nešto sve bi to mogli, navodno, bez ikakve muke još jedno 2-3 puta. Ne budite smešni. Budite zadovoljni što ste i ono osvojili kako tako.

Naravno da smo mogli. To bi bila druga stvar da smo rasprodali sve igrace i krenuli iz pocetka, ali imali smo kompletan i uigran tim koji nije imao manu.
Pa naredne sezone smo igrali sve "domace" utakmice u gostima pa smo umalo dosli do finala.

FLUID:
Evo malo simpatične gluposti za sitne sate, Ljupko Petrović lično:

"...Petrović je ocenio i da bi Zvezda, da nije došlo do rata, titule šampiona Evrope osvojila i 1992. i 1993, jer je imala plan kojim je trebalo da nadoknadi odlazak nekih prvotimaca..."

Što kaže naš narod, kad bi baba imala muda bila bi deda!

Sa prepolovljenim timom i sa novim trenerom smo osvojili EUSA i falila su nam 3 boda za plasman u finale LS 1992 iako smo igrali po Bugarskoj i Rumuniji.

ZzZzZz:
A kako to ti mislis da smo osvojili?
Ne mislim, znam. Ekstra srećno. Prvo autogol u poslednjim minutima utakmice protiv Bajerna, a onda u finalu na penale posle kukavičke igre (cela dva puta pređen centar). Zato sam napisao to "kako tako". Sve to ne umanjuje uspeh jer je bilo takvih evropskih titula ali vrlo retko. Ipak sve se pamti. To mu dođe kao pobeda našeg naroda nad fašizmom, a izginuli ljudi ne zna im se broj. Eto i to se pamti kao pobeda.

ZzZzZz:
Sa prepolovljenim timom i sa novim trenerom smo osvojili EUSA i falila su nam 3 boda za plasman u finale LS 1992 iako smo igrali po Bugarskoj i Rumuniji.
Znači tako. Pa dobro, jedno su snovi i razmišljanja "šta bi bilo kad bi bilo". Ne mogu da verujem da imate ovakva razmišljanja koja liče na "labudovu pesmu".

ZzZzZz:
I trebao bi da odgledas utakmicu protiv Bajerna.
Video si samo taj autogol i odmah tu pricas da smo mi na srecu prosli.
A da, video sam i stativu Efenberga (beše tako?) u drugom poluvremenu, kada se lopta posle stative odbija u stranu i beži od njega iako je gol bio potpuno prazan. To je bila najzrelija šansa od onih neiskorišćenih.

ZzZzZz:
A ti bi se bunio da Partizan nije presao centar 1966. al da je na kraju osvojio?
Jel bi govorio da je Partizan kukavicki osvojio?
U tome je stvar što nije. Ali vi upravo od muve pravite slona. Veličate tu titulu kao da vredi barem trostruko. Uostalo, možda ne bi pričao ja ili neko od Grobara, ali vi bi svakako pričali omalovažavajući, kao što i sada pričate veličajući vašu titulu bez potrebe time što bi kao navodno osvojili još jedno 5-6 komada. :roll:

FLUID:
A da, video sam i stativu Efenberga (beše tako?) u drugom poluvremenu, kada se lopta posle stative odbija u stranu i beži od njega iako je gol bio potpuno prazan. To je bila najzrelija šansa od onih neiskorišćenih.

Nije Efenberg nego Volfsmark (ili tako nekako).
Kazem ti, odgledaj bar reportazu i videces da su imali mnooogo vise srece nego mi.

68Charger440+6:
A jesi li video sta je sve Pancev promasio na toj utakmici?
Šta je promašio? Ništa više od Bajernovih napadača, što uostalom nije važno sada. Osvojili ste i gotovo, ali to se više neće ponoviti da takve ekipe osvajaju evropske titule. Zbog toga je sistem takmičenja i promenjen. A vi kao najveći srpski fudbalski brend, kako se predstavljate, trebate u najtežim trenucima po naš fudbal da budete parametar i vodilja za naš fudbal, a ne da vas preslišavaju tamo neki Tromzo indijanci i Slovani.

Pancev je promasio 20 puta vise od Bajernovih napadaca.
A prva utakmica se zaboravlja? Pobeda usred Minhena, sto je ujedno bio i prvi Bajernov poraz u Evropi na domacem terenu!

trebate u najtežim trenucima po naš fudbal da budete parametar i vodilja za naš fudbal, a ne da vas preslišavaju tamo neki Tromzo indijanci i Slovani.

Tromzo jesu indijanci ali Slovan NIKAKO nije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back