FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
I za tebe važi isti odgovor kao i za DugicuTorrente-BG:To Fluida odnesose?
Auuuuu! Dade zivot za Partizan.E to je pravi grobar.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I za tebe važi isti odgovor kao i za DugicuTorrente-BG:To Fluida odnesose?
Auuuuu! Dade zivot za Partizan.E to je pravi grobar.

A nisam znao da je šala ukinuta na forumu. Nisam bio tu. E, yebi ga, kako ćemo sad da se smejemo bez šale u ovako teškim trenucima. :sad:DeteSunca:A što si agresivan?? Ti fakat misliš da te ja uvek zezam, a ne zezam te. Pa šta ako ste ispušili, Partizan ima problema sa sobom, ali sve će se to rešiti. Smiri se malo...
Torrente-BG:Mada kome normalnom nisu bile sumnjive titule koje je Partizan uzimao pod vodjstvom retarda kakav je Tumbakovic?
Uf brate, sinoć sam bio mrtav umoran pa nisam ništa ni skontao. Šala je u redu i itekako potrebna.FLUID:A nisam znao da je šala ukinuta na forumu. Nisam bio tu. E, yebi ga, kako ćemo sad da se smejemo bez šale u ovako teškim trenucima. :sad:
Ovi označeni ne nameštaju.south:zajebavas?
partizan,zvezda,obilic....
sve je namesteno...
neko iznenadjen?

south:zajebavas?
partizan,zvezda,obilic....
sve je namesteno...
neko iznenadjen?
Torrente-BG:Za sada je za Partizan potvrdjeno nepazljivom izjavom njenog predsednika.
Zvezda,Obilic.... za sada u domenu sumnji.

Rainbow Six:Grobari! Otvorena je ekskluzivna prodavnica Partizanovih navijačkih artikala! Cijena - prava sitnica!
![]()

Rainbow Six:Grobari! Otvorena je ekskluzivna prodavnica Partizanovih navijačkih artikala! Cijena - prava sitnica!
![]()

Ne, ne ne! To je partizanov! Vidiš tu! Lijepo ti piše na maternjem jeziku! Prodaju toalet papir sa grobarskim logom! Mekan je i upija!south:opet zajebavas sam sebe :shock: ..tj bracu iz indije![]()
to je indijski super market ...
braci si nasao da se podsmevas...![]()
vama ciganima, nista sveto![]()
Što se tiče Super Marketa apsolutno nisi u pravu da je Partizanov. Ali to da je toalet papir sa partizanovim logom mekan i upija možda si u pravu. Shvatam u potpunosti isfrustriranost Cigana kad počnu da se brišu umesto sa toalet papirom fabričkim džakovima.Rainbow Six:Ne, ne ne! To je partizanov! Vidiš tu! Lijepo ti piše na maternjem jeziku! Prodaju toalet papir sa grobarskim logom! Mekan je i upija!

Evo papira:FLUID:Što se tiče Super Marketa apsolutno nisi u pravu da je Partizanov. Ali to da je toalet papir sa partizanovim logom mekan i upija možda si u pravu. Shvatam u potpunosti isfrustriranost Cigana kad počnu da se brišu umesto sa toalet papirom fabričkim džakovima.![]()
![]()
![]()
I šta kažeš? Nije Partizanov! E yebiga onda, a ja već pomislio da je to taj napredak u vašem novom marketinškom pristupu (novi izgled sajta, novi artikli, prodavnice klubskih rekvizita itd.), a upravo su ga jutros i adaptirali prema njegovoj namjeni!FLUID:Što se tiče Super Marketa apsolutno nisi u pravu da je Partizanov.
Pa mi smo možda i kolege. Vidim dobro se snalaziš u Photoshop-u. Nemam ti je vremena za to, radim neke pripreme za štampu. Sada najviše ima posla za to, ide Nova godina. Nego, ako stignem posle Nove godine napraviću ti jednu galeriju kojom ćete se diviti. Baš onako pravu cigansku! :-D Da ne kažeš kako mi Grobari prema vama nemamo obzira. Ipak, treba Cigane obradovati jednom "izložbom" da se malo kulturno uzdignu.Rainbow Six:I šta kažeš? Nije Partizanov! E yebiga onda, a ja već pomislio da je to taj napredak u vašem novom marketinškom pristupu (novi izgled sajta, novi artikli, prodavnice klubskih rekvizita itd.), a upravo su ga jutros i adaptirali prema njegovoj namjeni!
A da ipak nije vaš???
Neka i ostale kolege procijene!
![]()

Kako to misliš? Jesu li ti to tvoji rođaci možda poslali neke fotke iz Indije?Sherlock:Ponovo cigani salju slicice iz svog rodnog mesta.
Cigani = Indija.Rainbow Six:Kako to misliš? Jesu li ti to tvoji rođaci možda poslali neke fotke iz Indije?
Evo, ja sam prostudirao. Tu je naziv super marketa, tu je grb, tu je reklama na ciradi.....sve govori da je to Grobarska prodavnica.Rainbow Six:I šta kažeš? Nije Partizanov! E yebiga onda, a ja već pomislio da je to taj napredak u vašem novom marketinškom pristupu (novi izgled sajta, novi artikli, prodavnice klubskih rekvizita itd.), a upravo su ga jutros i adaptirali prema njegovoj namjeni!
A da ipak nije vaš???
Neka i ostale kolege procijene!
![]()

Sherlock + bojkot = FC Prishtina OLEEEEEEEEE!!!!!!!!!!Sherlock:Cigani = Indija.
Kraj price.