Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DeteSunca:
A što si agresivan?? Ti fakat misliš da te ja uvek zezam, a ne zezam te. Pa šta ako ste ispušili, Partizan ima problema sa sobom, ali sve će se to rešiti. Smiri se malo...
A nisam znao da je šala ukinuta na forumu. Nisam bio tu. E, yebi ga, kako ćemo sad da se smejemo bez šale u ovako teškim trenucima. :sad:

PARTIZAN NAMESTAO
Ivan Curkovic,predsednik Partizana tvrdi da losi reziltati kluba samo potvrdjuju cinjenicu da crno-beli sada igraju posteno. -Okser ima 5 puta veci budzet od Partizana -kaze Curkovic,a na opasku novinara da Partizan ima isto toliko veci budzet od Bezanije,Mladosti,OFK-e koji su ih savladali,Curkovic kaze:"To je istina ali to samo znaci da Partizan ove sezone igra posteno"

Znaci da Partizan do ove sezone nije igrao posteno.
Da je ova drzava normalna kao i nas fudbalski savez ,posle ove izjave trebalo bi odmah sprovesti istragu i sa Partizanom postupiti isto kao sto su Italijani sa Juventusom

Grobari! Otvorena je ekskluzivna prodavnica Partizanovih navijačkih artikala! Cijena - prava sitnica!
Al_nbsp_usrah.jpg

Rainbow Six:
Ne, ne ne! To je partizanov! Vidiš tu! Lijepo ti piše na maternjem jeziku! Prodaju toalet papir sa grobarskim logom! Mekan je i upija!
Što se tiče Super Marketa apsolutno nisi u pravu da je Partizanov. Ali to da je toalet papir sa partizanovim logom mekan i upija možda si u pravu. Shvatam u potpunosti isfrustriranost Cigana kad počnu da se brišu umesto sa toalet papirom fabričkim džakovima. :lol: :lol: :lol:

FLUID:
Što se tiče Super Marketa apsolutno nisi u pravu da je Partizanov. Ali to da je toalet papir sa partizanovim logom mekan i upija možda si u pravu. Shvatam u potpunosti isfrustriranost Cigana kad počnu da se brišu umesto sa toalet papirom fabričkim džakovima. :lol: :lol: :lol:
Evo papira:
toaletpapirqx7.png

a dragi moj kolega evo i džakova koji iako su plastični, s obzrom na svoj dizajn, podjednako su prijatni ciganjskom dupetu:
grobarskafabrickavrecaub8.png

FLUID:
Što se tiče Super Marketa apsolutno nisi u pravu da je Partizanov.
I šta kažeš? Nije Partizanov! E yebiga onda, a ja već pomislio da je to taj napredak u vašem novom marketinškom pristupu (novi izgled sajta, novi artikli, prodavnice klubskih rekvizita itd.), a upravo su ga jutros i adaptirali prema njegovoj namjeni!
A da ipak nije vaš???
Neka i ostale kolege procijene!
alnbspusrah1rg3.jpg

Rainbow Six:
I šta kažeš? Nije Partizanov! E yebiga onda, a ja već pomislio da je to taj napredak u vašem novom marketinškom pristupu (novi izgled sajta, novi artikli, prodavnice klubskih rekvizita itd.), a upravo su ga jutros i adaptirali prema njegovoj namjeni!
A da ipak nije vaš???
alnbspusrah1rg3.jpg
Pa mi smo možda i kolege. Vidim dobro se snalaziš u Photoshop-u. Nemam ti je vremena za to, radim neke pripreme za štampu. Sada najviše ima posla za to, ide Nova godina. Nego, ako stignem posle Nove godine napraviću ti jednu galeriju kojom ćete se diviti. Baš onako pravu cigansku! :-D Da ne kažeš kako mi Grobari prema vama nemamo obzira. Ipak, treba Cigane obradovati jednom "izložbom" da se malo kulturno uzdignu. :lol:

Rainbow Six:
A da ipak nije vaš???
alnbspusrah1rg3.jpg
Evo, ja sam prostudirao. Tu je naziv super marketa, tu je grb, tu je reklama na ciradi.....sve govori da je to Grobarska prodavnica. :P :P :P :P :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back