Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rainbow Six:
Pa sad imaš najskuplju člansku knjižicu među nama!
Ja mislim da u zvezdinoj članskoj knjižici nema niko njegov autogram. U njoj imam još i podpis Pospichala. Čuvenog češkog halfa šezdesetih godina. Igrao je za Slaviju i Duklu. Dobio sam ga, to tačno znam, 1969-te godine kada sam prvi put bio ovde u Češkoj.

v.v.ilic:
Ja mislim da u zvezdinoj članskoj knjižici nema niko njegov autogram. U njoj imam još i podpis Pospichala. Čuvenog češkog halfa šezdesetih godina. Igrao je za Slaviju i Duklu. Dobio sam ga, to tačno znam, 1969-te godine kada sam prvi put bio ovde u Češkoj.
Svaka ti čast! Yebote, kako si se samo sjetio da ti se potpišu baš na člansku?
Ideja ti je baš žestoka!

http://www.uefa.com/footballeurope/news/Kind=2/newsId=479451.html

84 gola u 85 tekmi za repku.
Eeeee brateeee! SLAVA MAJSTORU!
a035.gif
a045.gif
a055.gif
a035.gif
a070.gif
a065.gif

Rainbow Six:
Svaka ti čast! Yebote, kako si se samo sjetio da ti se potpišu baš na člansku?
Ideja ti je baš žestoka!
Ma nosio sam je sa sobom. A kada sam naišao na njih nije bilo boljeg rešenja. Zvezdinu člansku sam nosio još dok nisam imao ličnu kartu. Na srednjim stranicama imam potpise Džaje, Karasija, Šekularca, Lazarevića Vl.Popovića i još mnogih Zvezdinih bivših fudbalera. Članska karta mi je ostala u Srbiji, kući u kasi za najvažnija lična dokumenta.

v.v.ilic:
Ma nosio sam je sa sobom. A kada sam naišao na njih nije bilo boljeg rešenja. Zvezdinu člansku sam nosio još dok nisam imao ličnu kartu. Na srednjim stranicama imam potpise Džaje, Karasija, Šekularca, Lazarevića Vl.Popovića i još mnogih Zvezdinih bivših fudbalera. Članska karta mi je ostala u Srbiji, kući u kasi za najvažnija lična dokumenta.

Sve same legende!
d042.gif

Rainbow Six:
Pa što nisi i to riješio?
Nikada ga nisam sreo. U to vreme kada sam bio aktivan u navijačkom pokretu i visio na Marakani od tribina do kancelarija nije se pojavljivao na stadionu. Bio je u nekoj apscinenciji. Inače u Zvezdinom Muzeju postoji poklon mojih djaka. Tapiserija grba Crvene Zvezde, sa ceduljicom i svim potpisima djaka i mojim, naravno. Možda si je video ako si bio u muzeju.

south:
@ilicu...ovaj deo srpske istorije nisam znao :shock:
pa vi ste veci katolici od pape :shock:
Ja jesam. Lenjin i Staljin su bili u igri. I nisu prošli. :wink: Kod vas je prošao partizanski duh. I duh bratstva i jedinstva. Morale su ustaše da vas vode i igraju za vas. Predvodili ih Bobek i Palfi. :lol: :lol: :lol: Predsednik im bio Tudjmanm. :o :o :o

bajo ti si se bas iskenjao...ovim cu da prekinem ovu agoniju jer realno je da ti zivis ovde na forumu tako da ne mogu da stignem da odgovorim na svaku tvoju poruku...posto si retardirana budala koja nema zivot izvinjavam se sto sam te uznemirio samo ti nastavi da setas kozicu na tastaturu i mish bolesni debilu!

cns | Kimi:
bajo ti si se bas iskenjao...ovim cu da prekinem ovu agoniju jer realno je da ti zivis ovde na forumu tako da ne mogu da stignem da odgovorim na svaku tvoju poruku...posto si retardirana budala koja nema zivot izvinjavam se sto sam te uznemirio samo ti nastavi da setas kozicu na tastaturu i mish bolesni debilu!
Na koga se ovo odnosi? Izgleda da nisi dovoljno upućen u pravila postovanja. :evil:

v.v.ilic:
Na koga se ovo odnosi? Izgleda da nisi dovoljno upućen u pravila postovanja. :evil:
Ilke, brate jel' to negdje kerovi zavijaju? Vidim da pokušavaš da ukažeš prvu pomoć nekom pacijentu! Uzalud ti je to! On ti je tek za izučavanje radi sticanja novih saznanja u medicini!
A kako li je samo lijepo vaspitan i civilizovan?!!!!
a040.gif

v.v.ilic:
Ja jesam. Lenjin i Staljin su bili u igri. I nisu prošli. :wink: Kod vas je prošao partizanski duh. I duh bratstva i jedinstva. Morale su ustaše da vas vode i igraju za vas. Predvodili ih Bobek i Palfi. :lol: :lol: :lol: Predsednik im bio Tudjmanm. :o :o :o
Tuđman nikad nije bio predsednik Partizana! Čista izmišljotina od strane "velikih" Srba iz komšiluka.
Po 43256687396043 ovo ponavljam. :D
A Stjepan Bobek je bio igračina. Koga interesuje koje je nacionalnosti bio? Verovatno nikog u Partizanu.

ZzZzZz:
Pozdravio te Safet Jahic.
Jahić je Slovenac i kakve sad on ima veze sa ovom pričom?
Ako ćemo po nacionalnoj osnovi pogledajmo ko sve igra u sadašnjem sastavu Zvezde. Sve bliski narodi. Senegalac, Ekvadorac, Brazilci, Bugarin,.. Po čemu su oni posebni u odnosu na Slovenca Jahića? Za vas Tito i Sloba još nisu mrtvi. :D Živeli! :lol:

A da dodam, zaboravio si da pomeneš da "zloglasni" Partizan ima u svojim redovima i Nigerijca i Kamerunca. Sram ih bilo! :x

Rainbow Six:
Parrrarrraaaaaa!!!
arka%20partizan.jpg
Ovo nema veze sa Partizanom kao sportskim društvom.
Sad sam uveren da Sloba za vas sigurno nije mrtav. Poprimili ste nešto od njegove propagande.
Ovde je pojam PARTIZAN iskorišćen u svrhe BORAC-GERILAC. A to što neko ne zna značenje tog pojma onda ga ne opravdava povezivanje SD Partizan sa ovim na slici. Naziv Partizan u slučaju SD Partizan je u pozitivnom kontekstu za koji je vezan naš narod u borbi protiv fašizma.
Jadno je koristiti ovako nešto kao POKUŠAJ da se omalovaže ljudi koji navijaju za Partizan. Boli vas ono što je postavio South pa sad ajde da izmišljamo nešto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back