Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a mozda ipak Grob...ako je musko...ako je zensko Grobarka!?:D Glupa sala...izvini...a posto navijas za Voshu...mozda Slanina?:D IA sada ozbiljno...ako je musko...Aleksandar, Vuk, Vukasin...Ilic!?:D Ako je zensko...Andjela, Dunja, Anja, Jelena...

@v.v.ilic
Prešao sam na STADION da ne kenjaju više oni sami po svojoj temi.
Charger ga nešto nema. Šta li mu se desilo?

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3186881&postcount=3939
Ovde su ti svi ti provokatori pomenuti. Ja te ljude apsolutno ne mogu da razumem i ne mogu da budem ravnodušan prema njihovim provokacijama. Mnoge provokacije su bile na Partizanovoj temi, ali obrisane. Sada onako diskretno se to radi na vašoj temi. I sve ono što sam napisao na temi, a što nije vezano za temu, niti sam dobio odgovor i demant niti ću dobiti jer su to takvi ljudi. Lupe glupost zbog provokacije, a posle na svaki argument ne znaju šta da odgovore. Onda su ili mutavi ili počnu da pričaju nepovezano i nebulozno.

Pročitao sam i to i tvoje komentare na našoj temi. Veruj mi tamo sam ostavio svoj post pre nego što sam pročitao ovaj tvoj. Medjutim, pogledaj vašu stranu br.64 i komentare Elvina, Goshe, Zorana Petrovića i southa. Možda će ti biti jasno zašto neki naši komentari sa te teme nestaju. :wink:
PS: Stvarno me brine Nevidljivi. Ne pojavljuje se a nije nas obaveštio da negde ide.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back