Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pojma nemaju,sve sto vredi prodaju :evil:
ceo tim vredi kao 2 iz NYY :evil:
a ove godine promenio se i vlasnik,
a oni jos gori...

a i u NFL nemaju pojam 0-3 za sad

cekam hokej sutra,pocinje NHL :lol:
tu smo dobri

Wisconsin nema tim u NHL, imaju samo u AHL (American Hockey League).

Isao sam da gledam Milwaukee Admirals cesto jer bas imaju super tim.

AdmiralsNew_3.jpg

Ja sam pre par godina bio fan Pinguins Pitsburgh (valjda sam pravino napisao Pingvini iz Pitsburga).
To je bilo kada su igrali Jaromir Jagr i Le Mju (ne secam se kako se pise). Bili su dosta dobri tih godina,posle su pukli kao bas. :D

v.v.ilic:
Jagr sada igra za Rendžerse iz NY. Najplaćeniji je hokejaš planete. Mogu i neke vesti sa "Radio Mileve" o njemu da vam pišem ako vas interesuje. :lol: :lol: :lol:

ali ovde moras da imas i mud. da bi bio najbolji,a on nema..
a da zna sve ,zna
sad igra za NYR

i ''zahvaljujuci '' njemu i ostalim cesima i rusima,koji zapale cim je gusto,ovi tupani iz NHL-a su promenili pravila prosle godine,tako da ljudske tuce skoro i nema,jer dobijes 10 +5+2 minuta za tucu

Korner zastavica:
Pisi Ilke mene zanima! :D
Jel on rodom iz Kolina?
Nisam znao da je on najplaceni igrac planete. Mada znam da je OPASAN igrac.
Da, najplaćeniji hokejaš planete. Baš je danas ovde izašlo na netu. Kada malo uhvatim vremena napisaću nešto. :wink: Inače, mnogo voli da se kocka. U kasinu troši 70% svoje zarade. Jure ga najbolje topmodelke planete. I to ću priložiti.Inače, maturirao je srednju školu prošle godine. Znate kako. :lol: :lol: :lol:
I pored svega, po meni najfiniji hokejaš koga znam. Mnogo plemenit. I najvažnija stvar. Uzeo je pravoslavlje za svoju veru!!!

south:
ali ovde moras da imas i mud. da bi bio najbolji,a on nema..
a da zna sve ,zna
sad igra za NYR

i ''zahvaljujuci '' njemu i ostalim cesima i rusima,koji zapale cim je gusto,ovi tupani iz NHL-a su promenili pravila prosle godine,tako da ljudske tuce skoro i nema,jer dobijes 10 +5+2 minuta za tucu
U čemu misliš najbolji? U boksu? :lol: :lol: :lol: Ja sam mislio da se igra hokej. :wink:

e nesto sam razmisljao
broj posetilaca "Fudbala" ja porasao na 35 hiljada
lepota
a kad sam se ja uclanio bilo je negde 5
i malo je falilo da se ugasi
izborili smo se za novog moda
skupili se i odigrali fudbal
jedan smo od najkulturnijih foruma
svaka cast ljudi!
i da ovako nastavimo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.