.PLESsitnihDEMONA.
Primećen član
- Poruka
- 686
Samo da vam porucim da se odlicno drzim za vreme sluzenja BANA!!! Hvala svima koji su uz mene. Bice 150 Don Perinjona kad izadjem. 

Ne mogu mi NISTA!!! Sve vas ljubim braco!!! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam znao da si ovako kreativan!?
Hehehehe!zoranpetrovic84:Jbt Ples sta ti je ovo?Nisam znao da si ovako kreativan!?
![]()
Hehehehe.PLESsitnihDEMONA.:Hehehehe!
Zoki nismo se videli neko vreme,pa nisi u tkou koliko sam napredovao.
Tek ces da vidis koliko sam kreativan. Otvorio sam blog!
http://psdblog.blogspot.com
![]()
.PLESsitnihDEMONA.:Hehehehe!
Zoki nismo se videli neko vreme,pa nisi u tkou koliko sam napredovao.
Tek ces da vidis koliko sam kreativan. Otvorio sam blog!
http://psdblog.blogspot.com
![]()
.PLESsitnihDEMONA.:![]()
OVO JE LIGA!!!
![]()
v.v.ilic:Kako možeš ti da braniš kad smo Nevidljivi i ja golmani?
.PLESsitnihDEMONA.:Božović sprečio odigravanje derbija
Derbi fudbalskog prvenstva Crne Gore između Zete i podgoričke Budućnosti nije odiugran u nedelju.
Predsednik kluba iz Golubovaca Radojica Božović izjavio je za državnu televiziju da je razlog odlaganja „povećana tenzija među navijačima Zete, pa je meč odložen zbog dobrobiti crnogorskog fudbala“.
Kako saznaje B92, rukovodstvo Zete u nedelju nije dozvolilo pristup stadiona nikome, pa ni policiji, a predsednik kluba lično je oterao komandira policije.
Fudbalski klub Budućnost još nije reagovao, a njihova reakcija očekuje se tokom večeri.
Za ponedeljak je zakazana konferencija za novinare u Fudbalskom savezu Crne Gore. Očekuje se da će reakcija Saveza na čijem je čelu Dejan Savićević biti oštra, a klub iz Golubovaca kažnjen.
Duel dva kluba imao je predigru u poslednjem prvenstvu SCG, kada je meč u prolećnom delu prvenstva prekinut, zbog protesta uprave, igrača i navijača Budućnosti posle sumnjivog izjednačujućeg gola Zete.
Meč je kasnije registrovan rezultatom 3:0 u korist Zete, a Budućnosti su oduzeti bodovi odlukom tadašnjeg FSSCG.
U danima koji su usledili razmenjene su brojne optužbe za nameštanje utakmica u poslednjih nekoliko godina.
![]()

Na Stadionu nam ne smetaš. Ne smetaš nam ni na FK Krstarici (dodji na našu temu i registruj se za igračicu! Samo nemoj molim te da se bušiš.livija:
ma ovde svracjam da smetam malo na temi.... ja sam u drugom timu za devojchice![]()
Grozna je ta igla! :wink:south:raja bozovic je cudo![]()
taj nokautirani u proslom kolu je brat od gradonacelnika podgorice,
zeta je prosrpski tim,a buducnost je milov,pa ce sad onaj prodani ''dejo genije'' da drzi slovo![]()
pa je to sve malo vise od fudbala dole,
licno navijam za zetu i rudar iz pljevalja,iz istog razloga
bozovic je jak covek,
jedino se malo bojim posle ovoga,da nesto ne ispadne

livija:
ma ovde svracjam da smetam malo na temi.... ja sam u drugom timu za devojchice![]()
v.v.ilic:Mislim da će sada biti jako gusto!!!![]()
![]()
![]()

Htedoh da te kritikujem, ali me obeshrabri registracija da bih mogao da ostavim komentar. :|.PLESsitnihDEMONA.:Ma ima da pisem sta god mi padne na pamet. Psovanje i napushavanje se podrazumeva.Ma bice i OK textova.
Fluid i ostali...mozete slobodno da me kritikujete,da psujete...ma SLOBODA!!!
Ja cu da im pokazem sta znaci freedom of speach (sloboda govora).![]()