Mitternachtsträumer
Veoma poznat
- Poruka
- 12.064
Iliću, gde nam je Fluid? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opušteno brate, niti je vama nesreća niti je Ilić pakostan. Partizan će još igrati, a zajebancija je tradicija, pa mogao bi malo da se poklopišvlada_susa:Ti bas imas problem danas sa porazom Partizana ili si tako mali i pakostan covek da se radujes tudjoj nesreci?
. Kako bi vi reagovali da je Zvezda ispušila?Tudja nesreća? Pa vi imate sreće više nego pameti. A ti se zavuci u pećine Javora i tamo tuguj. Tuda su se i partizani kretali. Golijom i Mučnjem ipak četnici. I na kraju: Odakle ti hrabrost da uopšte izadješ danas iz jazbine?vlada_susa:Ti bas imas problem danas sa porazom Partizana ili si tako mali i pakostan covek da se radujes tudjoj nesreci?

E, Fluid je moj drug. :wink: On dolazi na radno mesto oko ponoći. Dakle uskoro. Ne boj se. On će se pojaviti.DeteSunca:Iliću, gde nam je Fluid?![]()

Fluid mi je jedan od omiljenih grobara. Neću ja njega zezati..., možda samo malov.v.ilic:E, Fluid je moj drug. :wink: On dolazi na radno mesto oko ponoći. Dakle uskoro. Ne boj se. On će se pojaviti.![]()
![]()
![]()
...v.v.ilic:Tudja nesreća? Pa vi imate sreće više nego pameti. A ti se zavuci u pećine Javora i tamo tuguj. Tuda su se i partizani kretali. Golijom i Mučnjem ipak četnici. I na kraju: Odakle ti hrabrost da uopšte izadješ danas iz jazbine?![]()
Jes, stvarno. Oni se sada po Javoru yebu medjusobno. A taj žutokljunac nije još ni Osnovnu završio a ne da je još naučio ko je koji klub. Ja sam mu rekao da se noćas vrati u jazbinu a on stvarno kao som glavom kroz zid. A glup je k'o **** čim je uspeo danas da izadje iz jazbine. :wink:DeteSunca:A jeb'o majku vidi sad ovo....
Alex.L:Vlado, ae smiri se, Grobar te moli. Udri sve njihove postove na zajebanciju, nek te boli uvo za sve. Tako ja uvek radim, i uvek mi je dobro!

v.v.ilic:Jes, stvarno. Oni se sada po Javoru yebu medjusobno. A taj žutokljunac nije još ni Osnovnu završio a ne da je još naučio ko je koji klub. Ja sam mu rekao da se noćas vrati u jazbinu a on stvarno kao som glavom kroz zid. A glup je k'o **** čim je uspeo danas da izadje iz jazbine. :wink:
Zna on to.Njegovoj mami sam bio nastavnik u Osnovnoj školi. Ali je zaboravio. :wink:Alex.L:Inače, Ilić je stariji od mene i tebe zajedno!!!
v.v.ilic:Jes, stvarno. Oni se sada po Javoru yebu medjusobno. A taj žutokljunac nije još ni Osnovnu završio a ne da je još naučio ko je koji klub. Ja sam mu rekao da se noćas vrati u jazbinu a on stvarno kao som glavom kroz zid. A glup je k'o **** čim je uspeo danas da izadje iz jazbine. :wink:
To znači da ti ni perje još nije izraslo a počinješ da pričaš.vlada_susa:Sta podrazumeva rec zutokljunac? kakav si ti ako sam ja taj gore pomenuti?
v.v.ilic:Zna on to.Njegovoj mami sam bio nastavnik u Osnovnoj školi. Ali je zaboravio. :wink:
Ja sam tu tvoju jazbinu davno popišao. Ti moju nisi i ne možeš. I rekoh ti: Marš u jazbinuvlada_susa:A onda je tvoj stil ocigledno da ne izlazis iz nje kada je najgore?

v.v.ilic:To znači da ti ni perje još nije izraslo a počinješ da pričaš.
Nemoj da se praviš mladji no što jesi. :wink: AlexL ima 16 god. Ovaj Vasić tu negde a ti si ipak dva puta stariji.DeteSunca:Iliću babo jedna, ovde si našao nas klince da zezaš...![]()
Nisi klinac.Ti si se opet ukakio? :? :? :?vlada_susa:Ja imam 21 godinu dovoljno da se ponasam zrelije od jednog zrelog coveka koji treba da ima porodicu umesto sto gubi vreme sa decicom za njega! Mozda smo ipak vec dosegli tvoj intelektualni nivo!
Tvoje "sale" i "viceve", koje koriste u glavnom osnovci samo i iskljucivo ti razumes, ali bar je tebi lepo!
Alex, ovo je Stadion. :wink:Alex.L:Apelujem na obojicu da prekinete. Ajde bre, prepucavate se k'o da ste u 5. razredu osnovne(12 godina).Baš ste se našli,k'o klinci koji jedva čekaju da se potuku: vlada_susa je nervozan zbog poraza, v.v.ilic voli da podjebava(ali ne baš onako zlonamerno), i eto svađe![]()
v.v.ilic:Ti si se opet ukakio? :? :? :?
v.v.ilic:Inače Alex je po stažu ovde na Forumu stari vuk