Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vlada_susa:
Ti bas imas problem danas sa porazom Partizana ili si tako mali i pakostan covek da se radujes tudjoj nesreci?
Tudja nesreća? Pa vi imate sreće više nego pameti. A ti se zavuci u pećine Javora i tamo tuguj. Tuda su se i partizani kretali. Golijom i Mučnjem ipak četnici. I na kraju: Odakle ti hrabrost da uopšte izadješ danas iz jazbine? :evil:

v.v.ilic:
Tudja nesreća? Pa vi imate sreće više nego pameti. A ti se zavuci u pećine Javora i tamo tuguj. Tuda su se i partizani kretali. Golijom i Mučnjem ipak četnici. I na kraju: Odakle ti hrabrost da uopšte izadješ danas iz jazbine? :evil:

Hrabrost? Danas se nije desilo nista zbog cega treba da se plasim ili jeste?

Kakve veze Partizani imaju sa ovim? Koliko godina imas kada te stvari povezujes 7-8? I Partizan i Zvezda su komunisticki klubovi, zar ne?

Ime PARTIZAN je ime vojske SFRJ
Ime CRVENA ZVEZDA je simbol komunizma.

NEMA TO VEZE SA CETNICIMA ZAR NE? ILI JE TO PROIZVEO TVOJ PORAZAVAJUCI NIVO INTELIGENCIJE, SA KOJIM TE VEROVATNO SAMO MAJKA VOLI JER VALJDA TAKO MORA?

DeteSunca:
A jeb'o majku vidi sad ovo....
Jes, stvarno. Oni se sada po Javoru yebu medjusobno. A taj žutokljunac nije još ni Osnovnu završio a ne da je još naučio ko je koji klub. Ja sam mu rekao da se noćas vrati u jazbinu a on stvarno kao som glavom kroz zid. A glup je k'o **** čim je uspeo danas da izadje iz jazbine. :wink:

v.v.ilic:
Jes, stvarno. Oni se sada po Javoru yebu medjusobno. A taj žutokljunac nije još ni Osnovnu završio a ne da je još naučio ko je koji klub. Ja sam mu rekao da se noćas vrati u jazbinu a on stvarno kao som glavom kroz zid. A glup je k'o **** čim je uspeo danas da izadje iz jazbine. :wink:

Sta podrazumeva rec zutokljunac? kakav si ti ako sam ja taj gore pomenuti?

v.v.ilic:

A onda je tvoj stil ocigledno da ne izlazis iz nje kada je najgore?

v.v.ilic:
To znači da ti ni perje još nije izraslo a počinješ da pričaš.

Ja imam 21 godinu dovoljno da se ponasam zrelije od jednog zrelog coveka koji treba da ima porodicu umesto sto gubi vreme sa decicom za njega! Mozda smo ipak vec dosegli tvoj intelektualni nivo!

Tvoje "sale" i "viceve", koje koriste u glavnom osnovci samo i iskljucivo ti razumes, ali bar je tebi lepo!

Apelujem na obojicu da prekinete. Ajde bre, prepucavate se k'o da ste u 5. razredu osnovne(12 godina).Baš ste se našli,k'o klinci koji jedva čekaju da se potuku: vlada_susa je nervozan zbog poraza, v.v.ilic voli da podjebava(ali ne baš onako zlonamerno), i eto svađe :roll:

DeteSunca:
Iliću babo jedna, ovde si našao nas klince da zezaš... :lol:
Nemoj da se praviš mladji no što jesi. :wink: AlexL ima 16 god. Ovaj Vasić tu negde a ti si ipak dva puta stariji.:lol: :lol: :lol: Nisi klinac.
Inače Alex je po stažu ovde na Forumu stari vuk i zna šta je zayebancija a ovaj Vasić se javi jednom u tri meseca, ukaki se i ode. :wink:

vlada_susa:
Ja imam 21 godinu dovoljno da se ponasam zrelije od jednog zrelog coveka koji treba da ima porodicu umesto sto gubi vreme sa decicom za njega! Mozda smo ipak vec dosegli tvoj intelektualni nivo!

Tvoje "sale" i "viceve", koje koriste u glavnom osnovci samo i iskljucivo ti razumes, ali bar je tebi lepo!
Ti si se opet ukakio? :? :? :?

Alex.L:
Apelujem na obojicu da prekinete. Ajde bre, prepucavate se k'o da ste u 5. razredu osnovne(12 godina).Baš ste se našli,k'o klinci koji jedva čekaju da se potuku: vlada_susa je nervozan zbog poraza, v.v.ilic voli da podjebava(ali ne baš onako zlonamerno), i eto svađe :roll:
Alex, ovo je Stadion. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back