Stadion od milijardu eura!

nije korupcija vec GRADJEVINARSTVO. Izgradili su pola planete, uposlili svoju operativu, finansiranje, proizvodnja gradjevinskog materijala cveta...................................Gradjevinarstvo je glavni stub razvoja svake drzave................KO SE IMALO RAZUME U PRIVREDU.
Mi nemamo gradjevinarstvo, vec uvozimo da nam drugi nesto rade, imali smo pre nekoliko decenija a danas imamo korupciju, nepotizam, otimacinu.

Mi nemamo gradjevinarstvo, vec uvozimo da nam drugi nesto rade, imali smo pre nekoliko decenija a danas imamo korupciju, nepotizam, otimacinu.
nazalost, u celom svetu je u gradjevinarstvu najvece korupcija.........u nemackoj to zovu BAUMAFIA.
Cudilo bi me da mi jedini na svetu imamo "posteno" gradjevinarstvo. I ko god da dodje na vlast, stanje ce biti isto...........kako to neki ne razumeju ?
I da padne Vucic, apsolutno se nista nece promeniti samo cemo imato jos morati u NATO, priznati u potpunosti Kosovo i sprovesti sankcije Rusiji. Nema sanse da to izbegnemo, jer oni koji sada ruse Srbiju nisu placeni da duse Vucica zato sto ima gadna usta, vec zato da otvore put nekom srpskom Zaevu, Zelenskom koji ce uvesti Srbiju u NATO, sprovesti Rusiji sankcije i u UN priznati Kosovo.
Tako je bilo i u Makedoniji i u Ukrajini.........narod izasao na ulice da srusi postojecu "korumpiranu" vlast a kada se ta vlast povukla, sve je ostalo isto uz dodatak clanstvo u NATO , okretanje Rusiji ledja.............................

Opet ponavljam, koliki treba da je IQ da bi se ovo razumelo ?

Opet ponavljam, koliki treba da je IQ da bi se ovo razumelo ?
1000008830.jpg

Back