šta

baby jane

Buduća legenda
Poruka
44.496
biste vi žemske moje radile kad bi vas u klubu gledao tip, smeškao vam se, pa namignuo par puta, a tu je sa devojkom?
a pritom fino izgleda...jel treba sačekati da njegova devojka ode to toaleta i stupiti sa njim u kontakt ili joj reći da je njen momak zapravo flertuša prava:mrgreen:?
ne razumem muškarce koji flertuju...:(:(:(

biste vi žemske moje radile kad bi vas u klubu gledao tip, smeškao vam se, pa namignuo par puta, a tu je sa devojkom?
a pritom fino izgleda...jel treba sačekati da njegova devojka ode to toaleta i stupiti sa njim u kontakt ili joj reći da je njen momak zapravo flertuša prava:mrgreen:?

:lol:

Ma to je dno dna... ja kad sam sa ženom nikad ne bih gledao druge... a i žena bi mi skontala pa bi me išamaralu tu pred ljudima... :rumenko:... sramota bolan...
E sam kad izađem... to je druga pjesma :per:

Trebalo je da mu pošalješ jedan :kiss: i to da ova njegova vidi...u kakav bi to cirkus bio.:zcepanje:

Pa ima takvih pacenika koliko hoces... proveravaju da li jos uvek mogu da "privuku" nekog..a devojku drze pored sebe za svaki slucaj..
Ja ponekad volim da zajebavam takve, ako mi se bas nameste..ili iskuliram

To i onda odes i kazes mu da prestane da se ponasa k'o kreten da ne bi ti udruzila snage sa njegovom devojkom :D

Ma to je dno dna... ja kad sam sa ženom nikad ne bih gledao druge... a i žena bi mi skontala pa bi me išamaralu tu pred ljudima... :rumenko:... sramota bolan...
E sam kad izađem... to je druga pjesma :per:

nije nishta vece dno dna, od ove druge opcije... jedina razlika je shto se ti svoje zene bojish a on svoje ne :) shto je opet njegova glupost :)

nije nishta vece dno dna, od ove druge opcije... jedina razlika je shto se ti svoje zene bojish a on svoje ne :) shto je opet njegova glupost :)

Pa što je to dno dna... izađem sa drugovima i gledam, ako se ona meni nasmije nasmijem se i ja njoj... ne prilazim... ako ona meni priđe (male su šanse ali mi se desilo), pričam normalno... ne kažem baš odmah da sam oženjen ali nosim burmu na desnom domalom prstu (gdje se burma obično i nosi)... a i da flertujem malo, to je zezanje i dozvoljeno je...

Znas kako...

161978_165026066866854_1042527_n.jpg

:rotf::rotf::rotf:

Trebalo je da mu pošalješ jedan :kiss: i to da ova njegova vidi...u kakav bi to cirkus bio.:zcepanje:

pa da ostanem bez zuba:zcepanje:

Pa ima takvih pacenika koliko hoces... proveravaju da li jos uvek mogu da "privuku" nekog..a devojku drze pored sebe za svaki slucaj..
Ja ponekad volim da zajebavam takve, ako mi se bas nameste..ili iskuliram

kako ih zezaš:D?
deluje da to stalno radi...i da mu takvo ponašanje "prolazi" kod devojaka..: )

Ako je dobra riba, ja bih otišla za njom u toalet!

Mislim, koji će mi tip, imam mog, ne treba mi tuđ :lol:

pravo da ti kažem, nem pojma kakva je...obzirom da mi je stalno bila okrenuta leđima:lol::lol::lol:

Pa što je to dno dna... izađem sa drugovima i gledam, ako se ona meni nasmije nasmijem se i ja njoj... ne prilazim... ako ona meni priđe (male su šanse ali mi se desilo), pričam normalno... ne kažem baš odmah da sam oženjen ali nosim burmu na desnom domalom prstu (gdje se burma obično i nosi)... a i da flertujem malo, to je zezanje i dozvoljeno je...

ako bi bio ljubazan da mi malo bolje objasniš šta to muškarci imaju od flerta:mrgreen:?

ma u zadnje vreme bas ne volim kad bulje tako da sklonim pogled odmah.....bas mi se svidja kad sedim u kaficu i imam utisak kao da svako gleda svoja posla, da lagano ispijam mojito (bas mi se svidja) lupam gluposti i cackam mog dragog.....opustencija.....:)

kako ih zezaš:D?
deluje da to stalno radi...i da mu takvo ponašanje "prolazi" kod devojaka..: )

Pa recimo da ona negde ode a on mi pridje, i krene neku pricu, a ja ga pitam kako mu se zove devojka, kazem da je bas lepa, pitam kad ce svadba i tako to.. sta god da mi kaze- ja drvim o njoj, i o romantici i kako je divno sto se tako vole- to zna bas da ih izbaci iz takta i odustanu.. :mrgreen:
Takvima uglavnom treba pumpanje ega, i da pristanes da koketiras sa njim samo mu cinis uslugu...mislim i to je ok, ako nisi gadljiva na takve..ja jesam

Baby mislim da sam ti pričao jednom to (nemoj mi zamjeriti ako sam pomiješao)... naučno je dokazano da zauzeti muškarci imaju potrebu da flertuju sa drugim ženama i da samim prisustvom drugih žena u našj blizini se luče neki hormoni koji daju samopouzdanje, hormon sreće itd.

Ja stvarno nenormalno volim svoju ženu... i kad bih je eventualno prevario :)... to bi bilo sa nekom nepoznatom i da ona a ni niko drugi ne sazna... ovo hipotetički... metafizički... :hahaha:

Pa recimo da ona negde ode a on mi pridje, i krene neku pricu, a ja ga pitam kako mu se zove devojka, kazem da je bas lepa, pitam kad ce svadba i tako to.. sta god da mi kaze- ja drvim o njoj, i o romantici i kako je divno sto se tako vole- to zna bas da ih izbaci iz takta i odustanu.. :mrgreen:
Takvima uglavnom treba pumpanje ega, i da pristanes da koketiras sa njim samo mu cinis uslugu...mislim i to je ok, ako nisi gadljiva na takve..ja jesam

ma meni to sve dođe u sklopu paketa zvanog noćni izlazak...moram da priznam da me zabavlja šta sve ljudi rade da bi skrenuli pažnju na sebe...nebitno dal su muškarci il žene u pitanju: )

da si ti neka fina i poštena, ti bi sebi u cipele gledala, a ne mjerkala frajere koji te šmekaju
u, jano... baš si me razočarala: )

pa, smeškaš se i ti :D
flert je zdrav :mrgreen:

A mozda mu jedna slabo prazni jaja, a voli je i ne zeli ostavit.

Back