STA ZNACI VAS NICK?

Sve zavisi na koju se anarhiju misli...?

Anarhizam je ideologija društva zasnovanog na slobodi koju ne ograničava vlast.
Mediji često predstavljaju anarhiste kao opasne i nasilne ljude.Ova predrasuda je proizvod državne propagande,pre svega zato što se anarhizam zalaže za mir i slobodu.

Joj eto bar jedna tačna definicija anarhizma....a ne debili koji lupaju, pale bune se protiv svega i svačega, ne znajući šta hoće, totalno beznađe i bezvlašće...ovo poslednje i jeste tačno....

Kao prvo, nije branioc, nego branilac.
Kao drugo, hvala Bogu da ima nas dosta koji ćemo se boriti protiv nje.
dry.gif

Zašto da se boriš protiv nje....protiv prave anarhije, a ne negativnog prizvuka koji je dobila tokom godina!?

hm.. pa ovako (mozhda cete ovo smatrati malo bolesnim, al' zabole me):
sedimo ortaci i ja, i prichamo o nekim glupostima... i odjednom ortak pita: "Kako se zove onaj lik shto **** mrtve zhene?"
i svi razmishljamo, i ne mozhemo da se setimo, i odjednom lupim : KREPTOMAN
naravno, iznabadali su me u rebra zbog te gluposti, al' mi se izraz svideo... :P
naravno, za neupucene, nije KREPTOMAN nego NEKROFIL :mrgreen:

sedimo ortaci i ja, i prichamo o nekim glupostima... i odjednom ortak pita: "Kako se zove onaj lik shto **** mrtve zhene?"
naravno, iznabadali su me u rebra zbog te gluposti, al' mi se izraz svideo... :P

trebao si kleptoman :mrgreen:

trebao si kleptoman :mrgreen:
Da, i ja uvek pomislim na to... I onda ukapiram da mu nešto ne štima u tom imenu... :think:
ne znate vi bre nista.koliko ti imas godina pa da znas sta je to?i sta fali mom avataru?
Znamo mi mnogo toga sinak. I stariji sam od tebe, no to je nebitno, već smo samo povezali tvoj avatar sa tvojim imenom. Rezultat je bio očigledan.

Eeee :hahaha::hahaha:
I wanted to find out that. xD

Back