- Poruka
- 5.797
Pretpostavljam da si u pravu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zavisi na koju se anarhiju misli...?
Anarhizam je ideologija društva zasnovanog na slobodi koju ne ograničava vlast.
Mediji često predstavljaju anarhiste kao opasne i nasilne ljude.Ova predrasuda je proizvod državne propagande,pre svega zato što se anarhizam zalaže za mir i slobodu.
Kao prvo, nije branioc, nego branilac.
Kao drugo, hvala Bogu da ima nas dosta koji ćemo se boriti protiv nje.![]()
Pa i moj isto, ništa mi pametnije nije palo na pamet (osim ciglemoj verovatno svi razumeju...........
inache ne svidja mi se, ali to mi je prvo palo na pamet kada sam se registrovala....tkacio:
Jeste baćko, u pravu si ti, ali neko sa 18 godina ne da ne zna za ideologije društva, već se takvi bore protiv zakona, policije itd.
Znamo mi vrlo dobro na koju je on anarhiju mislio. Uostalom, pogle' mu avatar.
hm.. pa ovako (mozhda cete ovo smatrati malo bolesnim, al' zabole me):
sedimo ortaci i ja, i prichamo o nekim glupostima... i odjednom ortak pita: "Kako se zove onaj lik shto **** mrtve zhene?"
i svi razmishljamo, i ne mozhemo da se setimo, i odjednom lupim : KREPTOMAN
naravno, iznabadali su me u rebra zbog te gluposti, al' mi se izraz svideo...
naravno, za neupucene, nije KREPTOMAN nego NEKROFIL![]()
Da, i ja uvek pomislim na to... I onda ukapiram da mu nešto ne štima u tom imenu...trebao si kleptoman![]()
Znamo mi mnogo toga sinak. I stariji sam od tebe, no to je nebitno, već smo samo povezali tvoj avatar sa tvojim imenom. Rezultat je bio očigledan.ne znate vi bre nista.koliko ti imas godina pa da znas sta je to?i sta fali mom avataru?
trebao si kleptoman![]()
Da, i ja uvek pomislim na to... I onda ukapiram da mu nešto ne štima u tom imenu...![]()
hm.. pa ovako (mozhda cete ovo smatrati malo bolesnim, al' zabole me):
sedimo ortaci i ja, i prichamo o nekim glupostima... i odjednom ortak pita: "Kako se zove onaj lik shto **** mrtve zhene?"
i svi razmishljamo, i ne mozhemo da se setimo, i odjednom lupim : KREPTOMAN
naravno, iznabadali su me u rebra zbog te gluposti, al' mi se izraz svideo...
naravno, za neupucene, nije KREPTOMAN nego NEKROFIL![]()