STA ZNACI VAS NICK?

~A~

ovo slovo predstavlja ceo svet brige jednih oko drugih, i to ne samo oko ljudskih bica vec teznji da se kosmos i sva ostala ziva bica na zemlji ujednine i stvore mir. To je svet koji mi vidimoO u nashim mashtanjima..

~U~

Predstavlja svet snova. to je metafora koja stoji iza rechi domishljatost sveta misli, emocija, slika, setjanja. To je ceo svet opazan kroz misli.

~M~

kao neko duboko stanje sna. Stanje kaa um pluta izmedju nesvestice i blazenstva mira pa do potpunog nesvesnog stanja. U njemu ne znamo nishta nismo svesni..i kada se probudimo ne secamo se shta smo sanjali i imali u toq njega

Ovakav nachin zivota vode hindusi i ova slobodnost uma se postize meditacijom. Mora da se posveti celim bicem. Ovo ne znachi ziveti u nekom jednostavnom stilu. Ovo predstavlja celoqpno predavanje tela i dushe jednom verovanju. Znachi verovanje da svet objekata,emocija i misli ima neq unutrashnju stvarnost.TO. to je istina kao dug san..

like a long dream.... Only the Self is real. Only the Self IS. All else is but fleeting images projected on the Screen of Consciousness.

1-Ha pa vidite ovako, ja sam uvek naginjao vise ka levo, ALI nemoj neko slucajno to da INTERPRETIRA kao SPS ili nedo bog radikale. Ja sebe vise posmatram kao pokinezenog Srbina.
2-To je za prvi deo, sto se smetala tice volim da SSSSMMMMAAAARRRRAAAAMMMM ljude (nema smajlija sa zlim osmehom)

Tako da 1+2=Levic@rsko Smetalo92

moj nik znaci da sam ja branioc anarhije,prosto
Kao prvo, nije branioc, nego branilac.
Kao drugo, hvala Bogu da ima nas dosta koji ćemo se boriti protiv nje.
dry.gif

Sve zavisi na koju se anarhiju misli...?

Anarhizam je ideologija društva zasnovanog na slobodi koju ne ograničava vlast.
Mediji često predstavljaju anarhiste kao opasne i nasilne ljude.Ova predrasuda je proizvod državne propagande,pre svega zato što se anarhizam zalaže za mir i slobodu.

Sve zavisi na koju se anarhiju misli...?

Anarhizam je ideologija društva zasnovanog na slobodi koju ne ograničava vlast.
Mediji često predstavljaju anarhiste kao opasne i nasilne ljude.Ova predrasuda je proizvod državne propagande,pre svega zato što se anarhizam zalaže za mir i slobodu.
Jeste baćko, u pravu si ti, ali neko sa 18 godina ne da ne zna za ideologije društva, već se takvi bore protiv zakona, policije itd.
Znamo mi vrlo dobro na koju je on anarhiju mislio. Uostalom, pogle' mu avatar.

Back