STA ZNACI VAS NICK?

Pazi, dovoljno je što si upamtio šta sam pisao.
Znači interesuješ se a sad detalji - detalji su druga priča..
Samo si zaboravio a to nema veze sa povezivanjem stvari-....

Ne, mislim da nisam zaboravio nego sam pogresno shvatio da se to sto si ti tad napisao odnosi na avatar a ne na nick ( to ti je kad mozak ide utabanom stazom jer je navikao da razmislja u jednom pravcu, a ne da sagledava sire stvari ). Samo sto mislim da tad nisi konkretno rekao - moj avatar je taj pevac, nego si samo nesto uopsteno spomenuo...valjda.

Ne, mislim da nisam zaboravio nego sam pogresno shvatio da se to sto si ti tad napisao odnosi na avatar a ne na nick ( to ti je kad mozak ide utabanom stazom jer je navikao da razmislja u jednom pravcu, a ne da sagledava sire stvari ). Samo sto mislim da tad nisi konkretno rekao - moj avatar je taj pevac, nego si samo nesto uopsteno spomenuo...valjda.

Baš se nešto ne sećam o konkretnosti ali ok..

Johnny_taraba_9...duga je to prica. Idemo redom:
johnnyRodim ti se ja, i nadenu mi ime Nikola. U detinjstvu su me zvali Nikolica, Nidzo, Niki...i tako sve do 7. razreda kad su me prozvali Kolja. Meni je to zvucalo seljacki i pederski i hteo sam posto poto da promenim nadimak. Ishlo je tesko i nisam uspeo...zato posle cim sam dosao u srednju, poceo sam se predstavljati kao Johnny.

taraba_9: broj 9 sam nosio na dresu, tako da sam se po ulici, na zidovima, u skolskom wc-u, po klupama potpisivao kao "Johnny#9", i tako sam hteo da se potpisem i na nekom forumu ali "#" nije mogla da se napise pa sam napravio foru i napisao recima "taraba". Mozda sam vas smorio ali eto, to je tako. Nekom zivot majka nekom maceha :)

Back