STA ZNACI VAS NICK?

Lanfear - jedna od Izgubljenih. Vladarka stvarnih snova. Zato su toliko i opasni. To su snovi koji mogu da ubiju. Pristala da sluzi mrachnu stranu u zamjenu za besmrtnost... ali opet je ostala sama svoja gospodarica.

edit1:

Drugo ime joj je Selena. Zato shto je povezana sa Mjesecom (za neupucene, ime "Selena" znachi upravo to - "mjesec"). Takodje je poznata i kao Kci Noci. Ma mnogo je volim.

ja sam se odlucio za illidan, zato sto mogu sam mogao pre par godina da se poistovetim sa njim...njegova i moja razmisljanja i postpuci su bili isti...inace on je lik iz igrice lol ali svejedno tamo njegovi postpuci su bili isti kao i moji u stvarnom zivotu...sad sam zreliji ali volim da se setim kakav sam bio i dokle sam stigao...a svidja mi se kako on izgleda i ime kao ime je mnogo mocno za mene

Od Sid Vicious...
Neshvaceni umetnik i vecni buntovnik, bio je medju prvim zrtvama pankerskog zivota i uzrecice "zivi brzo,umri mlad,budi lep lesh"
Ako izuzmemo droge, po meni je on bio lik sa zesce jakim stavovima!

BIG PEOPLE -- moj brat i ja smo smishljali zajedno nick, i on je hteo ''big brother'' zbog njega, ili ''big sister'' zbog mene, i onda smo smislili ''big people'' (kao zato shto nas je dwoje, ali on owde narawno ne dolazi na forum, i onda je owo ostalo samo za mene!)

Back