- Poruka
- 89.439
Sve zaboravim da vas pitam. Kada kažete da je Bog na nebu, šta
vam to znači?
vam to znači?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i mene to zanima kako će protumačitiSve zaboravim da vas pitam. Kada kažete da je Bog na nebu, šta
vam to znači?
Postoje dve osnovne varijante. Da je nebo duhovni, sveprožimajući sveti mene to zanima kako će protumačiti
bog je duh, znači svugde prisutanPostoje dve osnovne varijante. Da je nebo duhovni, sveprožimajući svet
i da je nebo negde gore, pa tamo u nekom obliku postoji i Bog. Samo
ne znam gde je to gore, kad se mi vrtimo non-stop..Jel onima
iz Australije Bog dole?
Под небом у овом контексту се мисли на духовни свијет.Postoje dve osnovne varijante. Da je nebo duhovni, sveprožimajući svet
i da je nebo negde gore, pa tamo u nekom obliku postoji i Bog. Samo
ne znam gde je to gore, kad se mi vrtimo non-stop..Jel onima
iz Australije Bog dole?
Pod nebom, na žalost, veoma malo je istinske duhovnosti.Под небом у овом контексту се мисли на духовни свијет.
https://forum.krstarica.com/threads/oce-nas-koji-si-na-nebesima.932774/Sve zaboravim da vas pitam. Kada kažete da je Bog na nebu, šta
vam to znači?
Da je iznad svih nas."Bog na nebu,a Kum,na zemlji".Sve zaboravim da vas pitam. Kada kažete da je Bog na nebu, šta
vam to znači?
ne... koliko ja znam podnebesje je područje gde po verovanju hrišćana obitavaju demoni....Pod nebom bi značilo ispod neba, tj. na zemlji? Da li sam dobro shvatila?
Znaci da je Bog JHVH duhovno bice u duhovnom podrucju.Sve zaboravim da vas pitam. Kada kažete da je Bog na nebu, šta
vam to znači?
To je ok, samo ova reč podrućje je nekako upitna jer označava ograničeni prostor, teritoriju.Znaci da je Bog JHVH duhovno bice u duhovnom podrucju.
Bas kada kazem duhovno podrucje to je neograniceno...To je ok, samo ova reč podrućje je nekako upitna jer označava ograničeni prostor, teritoriju.
sektor xz na nebuTo je ok, samo ova reč podrućje je nekako upitna jer označava ograničeni prostor, teritoriju.
Mislis da je u svemiru na sustinu mislim.Bas kada kazem duhovno podrucje to je neograniceno...
Mi i ne znamo koliki je svemir i prostor van Zemlje
Ako sam te dobro razumela, Bog je na vrhu, demoni nivo ispod....gde su ljudi?ne... koliko ja znam podnebesje je područje gde po verovanju hrišćana obitavaju demoni....
s obzirom da nije bilo svesti da je Zemlja okrugla verovalo se da je Bog negde najviše gore na nebu a da su demoni i Satana izbačeni sa tog vrha svega na nivo ispod... u podnebesje....
inače to su predstave iz duhovnog sveta....zamisli da imaš bezdan sa dnom a bez vrha...na dnu su demoni a Bog vlada u gornjim delovima bezdana...mi se svi kroz niz života penjemo stepenicama na gore ka Bogu..poneko može i da malo leti nagore...prevedeno na stanje duha što više ljubavi više si duhovno ljubav na dnu bezdana je nula ljubavi a puno egoizma
razasuti po visini srazmerno svom duhovnom razvoju...penju se sa svoje pozicije u bezdanu na gore....Ako sam te dobro razumela, Bog je na vrhu, demoni nivo ispod....gde su ljudi?
Boga imam. Na nebu je.Sve zaboravim da vas pitam. Kada kažete da je Bog na nebu, šta
vam to znači?
ćuti vidiš da opisuje svarogaMislis da je u svemiru na sustinu mislim.
Da u svemiru jeMislis da je u svemiru na sustinu mislim.
mislim da je Isus u pravurazasuti po visini srazmerno svom duhovnom razvoju...penju se sa svoje pozicije u bezdanu na gore....
Isto tebi bog i stvar.Da u svemiru je
Ahahaćuti vidiš da opisuje svaroga