Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
a što samo homoseksulci da imaju prava?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NIJE TI JASNO??? Pa onda ti pojma nemaš o genetičkom inženjeringu. Kada su ćelije oca i ćelije majke slične (kada su u srodstvu, oni imaju neku posebnu zajedničku osobinu), u najvećem broju porođaja đeca ili imaju neki poremećaj (fizički, psihički) ili umru na porođaju. I tebi je to u redu?![]()
a što samo homoseksulci da imaju prava?
E volio bih ja da moje dijete śutra to pokuša, lako bih ga ja naučio da to nije ispravno

Pa netje da radjaju detzu, sam0 h0tje da se w0le, i kresnu p0nekad.. Ist0 ka0 i ******..? U cxemu je razlika??

sve dok se nesto ne radi silom, teba "dozvoliti" pod uslovom da nema kasnijih posledica. nadam se da razumes sta hocu reci.
inace tabu pitanje na koje nema odgovora vec milenijumima
Pa mislim da si ovim dosta rekao. Svi znamo da seksualni odnosi među srodnicima imaju katastrofalne posljedice po đecu koja nastaju u tim odnosima

Pa k0 brani pederima...?![]()
Pa mislim da si ovim dosta rekao. Svi znamo da seksualni odnosi među srodnicima imaju katastrofalne posljedice po đecu koja nastaju u tim odnosima

Нико. Ко воли, нека изволи.

Нико. Ко воли, нека изволи.
Znavci aj ******..to jos nekako mogu da svarim..ali incest,pedofilija itd....metak u celo![]()
Pa ja mislim da ni homoseksualizam ne treba da bude legalana što samo homoseksulci da imaju prava?
Kako ne, neće da rađaju đecu. Pa onda neka se vole, ali neka se ne "krešu". Isto mislim i za pedere.Pa netje da radjaju detzu, sam0 h0tje da se w0le, i kresnu p0nekad.. Ist0 ka0 i ******..? U cxemu je razlika??
ajde ne gubi se m0lim te
Pricxaj te pricxe nek0m drug0m

Zasxt0 0nda 0rganizuju parade, i jawn0 brane sw0ja prawa...?
![]()
Kako mozete raspravljati o ovome.........bolesno je.......![]()
Pa ja mislim da ni homoseksualizam ne treba da bude legalan
Kako ne, neće da rađaju đecu. Pa onda neka se vole, ali neka se ne "krešu". Isto mislim i za pedere.
Pa kad mi ti kažeš da se gubim, onda je to dobro, jer si ti odavno pogubljen(a)![]()
Znavci aj ******..to jos nekako mogu da svarim..ali incest,pedofilija itd....metak u celo![]()
Зато што су будале жељне пажње и публицитета. На те параде не иду нормални хомосексуални парови већ иду они који се учлањују у којекаква геј удружења са циљем да тамо нађу партнера кад већ уживо не могу а те параде им дођу као шведски сто - да виде шта се нудиОни хомосексуалци који су себи нашли бољу половину немају ама баш никакве потребе да се удружују по сексуалној припадности и шетају по граду у танга гаћама. А они који то желе имају проблем, били они геј, стрејт, инцестуозни или нешто десето.
M0zesx li 0bjasniti u cxemu je razlika izmedju intzesta i pedera...?
ali widisx da su se izb0rili za sw0ja prawa, neke drzxawe imaju i ustawe 0dredjene za njih. I mi tjem0 u budutjn0sti. A ak0 imaju prawa na paradu ******, ja mislim da m0zxem0 retji i da intzestni par0wi imaju praw0 na paradu p0n0sa
Pa narawn0 da h0tjesx da se kresnesx npr sa sestritz0m posle ljubljenja... t0 je n0rmaln0!
ist0 wazxi i za pedere. A 0w0 k0lik0 widim ti si pr0tiw ljudskih sl0b0da. Treba0 si sam0 0dmah da kazxesx t0