pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.328
Nisi ti to dobro čuo. Ima nastavak. .." za tebe "Da li joj se stvarno hebe ili ne misli seksualno nego da joj je svejedno oko necega?![]()
Daklem, hebe mi se za tebe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ti to dobro čuo. Ima nastavak. .." za tebe "Da li joj se stvarno hebe ili ne misli seksualno nego da joj je svejedno oko necega?![]()
nisam razumeo.Zavisi za koje uvo je zadenula cvetic
Da li joj se stvarno hebe ili ne misli seksualno nego da joj je svejedno oko necega?![]()
znaci nisi cuo taj vicnisam razumeo.
pojasni
nisam cuo.znaci nisi cuo taj vic
ako je cvetic za levim uvetom na strani srca onda joj se hebe ako je na desnoj onda joj se hebe ali za sve u zivotu![]()
prisnija ti kaže "zabole mekurac"Da li joj se stvarno hebe ili ne misli seksualno nego da joj je svejedno oko necega?![]()
Prodji kroz crveno...meni nikad nije bilo jasno kada kaze ne diraj me dole oni su mi dani
i dan danas razmisljam kakvi bre to dani i o cemu prica
Pod B.Da li joj se stvarno hebe ili ne misli seksualno nego da joj je svejedno oko necega?![]()
ma kako ne, loži nas miris krvi i isflekana posteljina i pipanje bolnih sisaProdji kroz crveno...
Zene, da li je istina da tada vise zelite ili je laz?
Bas je brigaDa li joj se stvarno hebe ili ne misli seksualno nego da joj je svejedno oko necega?![]()