anajade
Elita
- Poruka
- 20.897
Ја сам Алфа и Омега, први и последњи, почетак и крај( Откривење 22
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicnoja na forumu![]()
Ovo je izraz s kojim se ljudima ekskluzivno objavljuje Stvoritelj neba i zemlje,Bog nebeski i niko ko nema taj autoritet se u Pismu nije tako deklarisao !!!Ја сам Алфа и Омега, први и последњи, почетак и крај( Откривење 22
Sve bolje od boljegjel mi komande to dale![]()
Znaci da vozi Alfu i nosi Omega sat!Ја сам Алфа и Омега, први и последњи, почетак и крај( Откривење 22
naravnoSve bolje od boljeg
I to imas oca kojeg niko nije video osim.sina tab 503
Moze li ime vaseg oca ako nije tajna
Pa ako si ti alfa i omega ovdje,koji sam onda ja racku,izuzev ako ja zapravo nisam samo rackuja na forumu![]()
Upravo to što piše.Početak i kraj.Ја сам Алфа и Омега, први и последњи, почетак и крај( Откривење 22
Eto Bog pisao o tebija na forumu![]()
Da al cega pocetak i kraj.Po meni je ovo radosna vest.Upravo to što piše.Početak i kraj.
Nebitno.Sta znaci pocetak i krajAlfa i Omega je uvek samo Bog JHVH Jehova
i ne moze se odnosti na Isusa
Otkrivenje 21:6
I rekao mi je: „Ispunile su se! Ja sam Alfa i Omega, početak i svršetak. Svakome ko je žedan daću da besplatno pije sa izvora vode života
Otkrivenje 1:8
8 „Ja sam Alfa i Omega“, govori Jehova Bog, „onaj koji jeste i koji je bio i koji dolazi, Svemoćni.“
Otkrivenje 22:1
13Ja sam Alfa i Omega, prvi i poslednji, početak i svršetak.
Nije nebitno to je najbiotnije.Nebitno.Sta znaci pocetak i kraj
Dobro nek bude po tvomeNije nebitno to je najbiotnije.
Svega.Da al cega pocetak i kraj.Po meni je ovo radosna vest.
Idealno da se napravi razlika izmedju laznog i pravoga boga samo kad bi hteo na licnom primeru da objasnis razlikunaravno
bill gates je otac OS-a koji koristim![]()