U stvari, ne znam sta je za koga to povremeno seksanje.
Odavno me ne zanimaju te vrste odnosa, ali nekada, kada jesu, to su bili muskarci koji nisu za vezu iz racionalnih razloga. Inace, da jesu za vezu, pokusali bismo to.
A racionalni razlozi su bili tipa ja starija deset godina dakle nikako veza i ni u snu, potom jedan bivsi, onda lik ciji mi se posao nikako ne dopada i nema Sansi da predjem preko toga za vezu, recimo.
I naravno da nije bilo samo ono kao vidimo se i tjt, dopisuvali smo se u medjuvremenu, culi, smejali, ponekad prosetali, ali su uvek u startu jasno bile postavljene granice i definicija: ako se kojim slučajem jave emocije, sve se prekida, ako bilo ko pozeli nesto vise, sve se prekida, ako bilo ko nadje nekog za vezu, sve se prekida. I da, vodili smo se kao single najnormalnije, kako i jeste bilo. I sada da ne bude da sam bezosecajno govedo, jer nidje veze sa tim no bas naprotiv, naravno da postoje one ljudske emocije, za osoba mi je draga, ali ne emocije u smislu partnerskih odnosa.
Dok sam se vidjala sa jednim od njih, upoznala sam bivseg supruga. Naravno da sam mu rekla da sam single. Nista nisam slagala. Com smo se smuvali, prijavila sam momku sa kojim sam se vidjala seksa radi i prekinuli smo ta vidjanja.
Nemam pojma, meni su bitne definicije i granice. Kombinacija je sa razlogom to i nista vise i nista vise ne moze ni postati. I oboje se slažemo oko toga.
Osoba sa kojom ulazim u neku pricu i nije Jos sasvim Jasno kuda to vodi, ali postoji potencijal za vezu, nije kombinacija. Tada nisam single.