sanjalasamnesto
Zainteresovan član
- Poruka
- 146
Ne bih znala, nisam upražnjavala cesto.Ма, и то досади временом.
Ali mislim da nije stvar u tome da dosadi, nego da bez emocija nista nema smisla. Makar meni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih znala, nisam upražnjavala cesto.Ма, и то досади временом.
Ti kad si u kombinaciji i upoznas nekog ko ti se dopada i zeleo bi bolje upoznati tu osobu, kazes joj da nisi single?
I prekidas kombinaciju?
Ili uopste nemas zelju da upoznajes bilo koga ako si u kombinaciji, ona zadovolji sve tvoje kriterijume za vezu?
Ozbiljno pitam.
Pa da, pa ako nema, čemu onda služi tašema? A ako imaš tu emociju ne prestaje li ti biti sve jedno?Ne bih znala, nisam upražnjavala cesto.
Ali mislim da nije stvar u tome da dosadi, nego da bez emocija nista nema smisla. Makar meni.
E ovo skroz kapiram.Nisu pitala mene, al je praktično pitanje. Meni ne uspeva da imam dugotrajno šemu.. Ako mi nije sjajno sa nekim brzo se hladim, već posle 2 puta nema me u toj priči više.
Opet, ako je dobro obično bude sve bolje i bolje i onda sve početne pretpostavke padaju u vodu.
Nisam neko za osrednji sex ili kako bi to bilo - Umereno. Kod mene ili ima strasti i onda je velika ili puf.
Ne smem nikom da obećam ništa, da pravim dogovore
Jer evo on je, taj neko, osećao se sam i imao slobodu da upoznaje razne osobe bez stege, a ja nisam bila slobodna. Svako upoznavanje nove osobe je bilo neverovatno dosadno jer me nije zanimalo.
Jasno, velika strast povlači kod mene osećaj pripadništva, u najmanju ruku osećaj da smo mi nešto posebno, i bolelo bi me da to posebno ima i sa nekom drugom.
Ništa lakše da budem ravnodušna ako je nešto polu bzvz.. Ali šta će mi to? Možda samo da kažeš zdravstveni razlozi, ali i to je pitanje
Tebi je strast polazište za vezu, očigledno. Onda poletiš, dobro se osećaš. Ne mora da bude kod druge strane isto. Nije mi se desilo da napravim dobar odnos sa tom kombinacijom. Mada, moguće je. Ako su osobe kvalitetne...Nisu pitala mene, al je praktično pitanje. Meni ne uspeva da imam dugotrajno šemu.. Ako mi nije sjajno sa nekim brzo se hladim, već posle 2 puta nema me u toj priči više.
Opet, ako je dobro obično bude sve bolje i bolje i onda sve početne pretpostavke padaju u vodu.
Nisam neko za osrednji sex ili kako bi to bilo - Umereno. Kod mene ili ima strasti i onda je velika ili puf.
Ne smem nikom da obećam ništa, da pravim dogovore
Jer evo on je, taj neko, osećao se sam i imao slobodu da upoznaje razne osobe bez stege, a ja nisam bila slobodna. Svako upoznavanje nove osobe je bilo neverovatno dosadno jer me nije zanimalo.
Jasno, velika strast povlači kod mene osećaj pripadništva, u najmanju ruku osećaj da smo mi nešto posebno, i bolelo bi me da to posebno ima i sa nekom drugom.
Ništa lakše da budem ravnodušna ako je nešto polu bzvz.. Ali šta će mi to? Možda samo da kažeš zdravstveni razlozi, ali i to je pitanje
Kazem ti, ako imam emociju uopste nije sema. Onda je veza. Nazovi kako hoces, Mozda se tu i razilazimo, meni je sema tamo gde nema emocija i stoga su mi i besmislene.Pa da, pa ako nema, čemu onda služi tašema? A ako imaš tu emociju ne prestaje li ti biti sve jedno?

Svi smo različiti,skapirao te ..to je više slobodna veza bez obaveza pa koliko traje trajace..E da, bez partnera.
Pitanje je u tome sta za koga znaci ovo partner.
Eto, meni partner nije neko ko je samo partner za seks. To mu dodje kao partner za bilo sta...ples. Trenutno zadovoljenje neke zelje ili potrebe, bez daljeg angažovanja oko te osobe.
Ne zanima me kako je proveo dan, ne zanima me koji su mu planovi za budućnost, necu ga zvati ako mi je lose, necu pomerati planine ako mu treba pomoc. Itd.
Ako postoji ljubav, postovanje, razumevanje, zelja za trajanjem, trud, pripadnost, nisam single.
Sve ostalo, single sam.
Licno biram onda svakako i ne imati bilo koje druge vrste tih povrsnih veza u kojima sam single. Ali ljudi biraju i samozavaravaju se da imaju eto partnera i u kombinaciji. Ili u braku koji ni na sta ne lici. Forma iznad sustine i cepaj.
Nema tu sta da se dozivljava...znacenje rijeci sam je sam.A ti ne kapiras poentu
Zapravo, drugacije dozivljavamo znacenje reci.

U kom smislu?Meni pade na pamet sada Ibrahim pasa i Nigar kalfa![]()
![]()

Mene?Ti kad si u kombinaciji i upoznas nekog ko ti se dopada i zeleo bi bolje upoznati tu osobu, kazes joj da nisi single?
I prekidas kombinaciju?
Ili uopste nemas zelju da upoznajes bilo koga ako si u kombinaciji, ona zadovolji sve tvoje kriterijume za vezu?
Ozbiljno pitam.

Danas kao da se podrazumevaju različite stvari
Nekome to znači da nije u klasičnoj vezi ili braku, živi sam/sama, ali se povremeno viđa sa nekim za sex. Da li je i to single? Ili kako bi to nazvali?
Da li pri upoznavanju treba reći ako neko pita da li si single to da zapravo imaš nekiga sa kim se sexaš ili je to privatna stvar?
Single kao pojam svi znaju da znači biti sam, ali u današnjoj praksi drugačije se na to gleda. Pa tako ljudi smatraju da su single, ako nemaju zvaničnog partnera, odnosno vezu. To sa strane i povremeno, ne da je posve nebitno-ali ne može se reći ni da su par-kad nisu. Zato se i smatraju neobavezujućim odnosima, jer ti otvoreno imaš zeleno svjetlo i za drugim kres partnerima ili da tražiš partnera za vezu.A meni je nevjerovatna obmana da vrhunac ljubavnog odnosa,seks sa drugom osobom se smatra za nista ili nebitno.
I pri tom si singl?
Pitajte one sto su stvarno sami i singl sta bi dali da imaju makar nekog da zagrle,a ne nesto vise?
A vi seks sa nekim nazivate samocom.
Danas se ne zna ni ko je musko,a ko zensko ..a kamoli singl ili u vezi.Single kao pojam svi znaju da znači biti sam, ali u današnjoj praksi drugačije se na to gleda. Pa tako ljudi smatraju da su single, ako nemaju zvaničnog partnera, odnosno vezu. To sa strane i povremeno, ne da je posve nebitno-ali ne može se reći ni da su par-kad nisu. Zato se i smatraju neobavezujućim odnosima, jer ti otvoreno imaš zeleno svjetlo i za drugim kres partnerima ili da tražiš partnera za vezu.
U moje vrijeme npr. pojam frends with benefits nije ni postojao. Ili ti je neko prijatelj ili nije, a nešto mimo toga ako imaš ti je-ljubavnik/ica. No danas je neko novo vrijeme i neka nova tumačenja.

U smislu u njoj nasao beg iz sveta u koji je usao kako bi zadovoljio neki deo sebe, ali ne svoju sustinu.U kom smislu?![]()

Ma,kakav bijeg...dopala mu se.U smislu u njoj nasao beg iz sveta u koji je usao kako bi zadovoljio neki deo sebe, ali ne svoju sustinu.
U moje vrijeme nije bilo ni gejeva.Ali danas svako tumaci onako kako mu odgovara.
U moje vreme kad muska osoba od 50 godina nadje cimera i pocnu tako da zive zajedno, imaju jedan auto, jednog psa, zajedno idu u nabavke, kuvaju zajedno, se zvalo brak, gej brak. Sada su to najbolji drugovi. Obojica hetero niko ne zna ni jednu njihovu devojku.
U moje vreme formativnih godina po skontavanje ko je sta, ako bi se neka starija osoba zenskog pola od 40 plus godina vidjala nasamo po stamovima sa osobom muskog pola nesto starijom, to mi znacilo zajedno su, ako se nista nije desilo smotani su ali su zajedno. Sad su to ortaci.
I eto tako.![]()

Ko vozi traktor, a ko otvara kapijuU moje vrijeme nije bilo ni gejeva.
Bili su samo momak,djevojka,muz,zena,svaler i svalerka.
Znalo se i ko kosi i ko vodu nosi.![]()

On u seriji ima vecu harizmu od Sulejmana.A on je zivotan u tri lepe.
Ne znam sta je Nigar videla u njemu. Za Hatidze mi jasno, mogli su zajedno da vezu goblene.
To.Ko vozi traktor, a ko otvara kapiju![]()
Od Sulje i moj frizider ima vecu harizmu.On u seriji ima vecu harizmu od Sulejmana.