- Poruka
- 6.825
U veliku rupu upašće mala rupa, a sve će završiti u crnim rupama, pa kad počnu da gutaju jedna drugu sve će završiti u supermasivnoj crnoj rupi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima li kraja temama o masoneriji?![]()

Bravo. naravno da nije isto. Nema, na kraju, niti neke velike razlike između dobra i zla. Dobro je samospoznaja zla. Zlo je pokvareno dobro. Činjenjem zla zlo se troši i u svetu ostaje više dobra. Oni koji čine zlo zapravo svetu čine dobro. verovao ili ne. Zato oni koji su na vrhu i činbe zlo. Činjenjem zla zapravo čine dobro.
Vidis to ti je lepa prica za naivne ZLO nema opravdanje i to ga isuvise boli da bi priznao.kako moze ovo ?
ako das autogo ti ustvari cinis da tvoj tim pobeduje ?
ako rasiris bolesti po svetu i ljudi se razbolje ... ti im ustvari cinis dobro ?
Zlo mora da postoji, jer da ga nema ne bi znao šta je dobro. Zlo je referentna tačka za dobro, kao što je dobro referentna tačka za zlo. Tama mora da postoji, jer time što postoji dozvoljava svetlu da zasija. Naravno, prizemne religije (sve one koje propovedaju krv, hleb i večni život u raju na zemlji; asketizam i determinizam) lažu i mažu svoje vernike (čitaj lakoverne budale) da će zlo biti uništeno a dobro zavladati.
Vidis vredjanjem vec pokazujes svoju prirodu ja sam se potrudio da ti objasnim neke stvari ali ako ti ne zelis ja sam tu nemocan.Pozz...
Ne vidim čime sam te uvredio, samo sam rekao da zlo mora da postoji da bismo znali šta je dobro, kao i da tama mora da postoji - da bismo mogli videti svetlo. Ja ti upravo objasnih neke stvari.
Idi begaj!
Narod dobro zna da "kad nekome omrkne, drugome osvane". Tvoji srednjovekovni masoni priželjkivali su zemljotrese ne bi li imali posla. Savremeni priželjkuju bolesti da bi mogli da prodaju lekove, ili glad da bi mogli da isteraju profit iz genetski modifikovane hrane. To ti je čitava njihova mudrost - zaraditi na tuđoj nesreći.
Bez obzira na sve, sramno je veličati zlo.
srednjovekovni kamenoresci nisu morali prizeljkivati zemljotrese jer je zapadna Evropa jos od Karla Velikog,a posebno od 1000. i doba Romanike jedno veliko gradiliste.

To je istina. Gradilišta naročito niču nakon ratova.
A inače, sramno je veličati zlo.
...necu govoriti u WEISHAUPT-ovo ime ali tvrdim da covek zaista ne velica zlo

WEISHAUPT, ne znam koji stepen imas u masonstvu ali ja sam recimo citao da samo oni koji su na vrhu znaju da masoni zapravo sluzi Satani. Jesi li cuo za tu teoriju, kako je komentarises?