Lord Death
Početnik
- Poruka
- 2
Crkavanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zikica:snow kao nece da dolazi dok mu neko ne zapreti po broju postova pa opet doso![]()
JeeeeeeeeeeejS N O W:sinoc mi bilo dosadno ....a video da neke forumasice i forumasi kenjaju nesto.....ajde rekoh malo da se izglupiram dok ne dodje onaj pametnjakovic sa njegovim filozofskim postovima ,a naravno posle njegovog komentara obicno zakljuca temu da ga neko ne iznapusava))))
zabofaker:A ne znam-ima dvojako značenje-1. kad sam bio omanji-volio sam tamanit žabe i bio sam prvak ulice u hvatanju tih vodozemaca. 2. Žabari ( Talijani ) ne volim ih, dobro ih je zajebavat i to tako...a došlo mi onako-paf u glavu ( nevezano za ovo dvoje ).
Ja i dalje nikako da ukapiram koja si ti godina i da li si josh u gimnaziji xDSpiritcraft:Genijalan avatar, moram reći!!
Spiritcraft je jedno neverovatno zrelo i inteligentno ime za bend do kog smo dvojica drugova i ja došli posle petnaestominutnog brainstorminga u autobusu. U prvoj ili drugoj godini gimnazije.
milicaanchy:Ja i dalje nikako da ukapiram koja si ti godina i da li si josh u gimnaziji xD