Šta ženu čini ženom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iako zvuci kao otrcana fraza, mi jedni druge posebno isticemo i zato se grozim rivalstva i pokusaja takmicenja polova. Uz muskarca koji joj prija zena ce delovati jos zenstvanije i obrnuto. Pa ispada da zenu pravom zenom cini pravi muskarac.
Sinoc sam gledala film i recinica: "Nije tajna da su u nju zaljubljeni svi sem njenog muza." ( mozda nisam bas tacno citirala) mi je posebno odjeknula. A imala je i lepotu, i harizmu,... I moc i sigurnost uz njega, ali ne i paznju i postovanje za kakvom je ceznula. A svaka zena vapi da je zeljena kao pojava i voljena kao bice, zato i jeste zena :)

Iako zvuci kao otrcana fraza, mi jedni druge posebno isticemo i zato se grozim rivalstva i pokusaja takmicenja polova. Uz muskarca koji joj prija zena ce delovati jos zenstvanije i obrnuto. Pa ispada da zenu pravom zenom cini pravi muskarac.
Sinoc sam gledala film i recinica: "Nije tajna da su u nju zaljubljeni svi sem njenog muza." ( mozda nisam bas tacno citirala) mi je posebno odjeknula. A imala je i lepotu, i harizmu,... I moc i sigurnost uz njega, ali ne i paznju i postovanje za kakvom je ceznula. A svaka zena vapi da je zeljena kao pojava i voljena kao bice, zato i jeste zena :)

on nije vise zaljubljen jer zna da se zahebo
oni koji su u nju zaljubljeni jos se nisu zahebali

Kada ste prestale biti devojčice i postale žene?
Šta je najviše doprinelo tome i oblikovalo vas?
I šta je to što vas čini Ženom vrednom Čoveka? :think:

zavisi kako sta definises(imas zrelost i odlike vezane za pol)..
zena ili muskarac su nazivi za zrele i formirane licnosti,tako da 70% srbije nije nikad odraslo(imas pola 50godisnjaka koji nisu muskarci tj u delima i drzanju im se vidi nepravilna razvijenost karaktera,tj zaostatak u istoj)...
a klasican smisao zene je kad prodje pubetet postigne odredjen nivo psihofizicke zrelosti znaci zenstvena je,zna kako to da iskoristi i stabilna je,tj kompletna je osoba...

ja po meni nisam zrela jer odbijam da prihvatim da postoje stavri koje ne mogu kontrolisati u zivotu(tj nisam uopste frik kontrol nego uvek volim da imam u zadnjem delu glave onaj osecaj ako se nesto lose odvija ja tu nesto mogu da ucinim ako se informisem dovoljno,tj ne volim osecaj nemoci i odbijam ga kao opciju sto nije realno jer je neminovno da u zivotu osetimo i dobro i lose) i jer treba da na vreme i prostor(tj dogadjaje) gledam drugacije malo,i da budem mnogo manje samokriticna,i manje da ocekujem od ljudi(jer ocekujem da reaguju kao ja a realnost je da savako ima neku svoju filozofiju i zivota i ljubavi pa nekad neke reakcije teze prihvatim)....i jos mnogo stvari ono msm da cu jednog dana morati kod psidze da odem:rotf:

tj da sumiram imam problem sa prihvatanjem(iako sve lepo mogu sebi da objasnim zasto je bolja promena) i sa tugom i sa svime generalno,al dobro tri put sam lupala glavom pa su me snimali ko zna koji je tu buckuris napravljen:rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
*tj u fizickom smilsu,
i u smislu da znam da iskoristim svoje atribute(da znam sta je prava lepota i kako odisati njom(po meni neki unutrasnji duh treba da izbije kroz svu mimiku)
po toj definiciji sam *zena*....nije na odmet ni sto sam prekrasna i skromna:rotf:
**po ocekivanjima u zivotu i neresenim problemima koje vucem sam *dete*

Kada me vide na sta licim, niko ni motkom da me pipne :rida:
:eek:
reci mi da se zezas,msm imala si one sike cetri spojene msm gde si bas lepana bila saonako pustenom crnom kosom...
ako nisam skontala zezanje preskocite me ko da me nije bilo:lol:

- - - - - - - - - -

ženu čini ženom onaj momenat kad prestane da vodi ljubav i počne da se tuca

zenu cini zenom kad pocne da zanoveta:lol:i juri muza oklagijom:azdaja::lol:

znaci ja sam zena:rotf:zvocam ,jurim:zkez:
jao pa zar ne znas da je to ostvarenje svih snova plus ako umes da mu umesis tortu pa na konju si:rotf:
vama je krivo što ne znate da je nikola tesla izmislio struju što vi nikad nećete izmisliti:sanke:
jesteeeeeeeeeeeeeee smrc:sad2::lol:
al ja sam izmislila jos 35 novih licnosti u glavi:mrgreen::lol: a tesla je imao samo jednu:rotf:

- - - - - - - - - -

ženu čini ženom onaj momenat kad prestane da vodi ljubav i počne da se tuca

malo jedno malo drugo malo fino malo slucajno izustis ime njegovog najboljeg druga:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back