гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Sposobnost da laže i misli o drugom dok te zaljubljeno gleda u oči je prvi znak zrelosti kod žene

mi koliko god bili pokvareni necemo nikad uspjeti da nadmasimo mastovitost zena <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sposobnost da laže i misli o drugom dok te zaljubljeno gleda u oči je prvi znak zrelosti kod žene
)))
mi koliko god bili pokvareni necemo nikad uspjeti da nadmasimo mastovitost zena <3
Ja bih rekla da je to nezrelost...Sposobnost da laže i misli o drugom dok te zaljubljeno gleda u oči je prvi znak zrelosti kod žene
Ja bih rekla da je to nezrelost...![]()
Iako zvuci kao otrcana fraza, mi jedni druge posebno isticemo i zato se grozim rivalstva i pokusaja takmicenja polova. Uz muskarca koji joj prija zena ce delovati jos zenstvanije i obrnuto. Pa ispada da zenu pravom zenom cini pravi muskarac.
Sinoc sam gledala film i recinica: "Nije tajna da su u nju zaljubljeni svi sem njenog muza." ( mozda nisam bas tacno citirala) mi je posebno odjeknula. A imala je i lepotu, i harizmu,... I moc i sigurnost uz njega, ali ne i paznju i postovanje za kakvom je ceznula. A svaka zena vapi da je zeljena kao pojava i voljena kao bice, zato i jeste zena![]()
Kada ste prestale biti devojčice i postale žene?
Šta je najviše doprinelo tome i oblikovalo vas?
I šta je to što vas čini Ženom vrednom Čoveka?![]()
Kada me vide na sta licim, niko ni motkom da me pipne![]()
ženu čini ženom onaj momenat kad prestane da vodi ljubav i počne da se tuca
jao pa zar ne znas da je to ostvarenje svih snova plus ako umes da mu umesis tortu pa na konju siznaci ja sam zenazvocam ,jurim
![]()
jesteeeeeeeeeeeeeee smrcvama je krivo što ne znate da je nikola tesla izmislio struju što vi nikad nećete izmisliti![]()
btw nikad nisam postala zena niti cu![]()
želiš da kažeš da žene nisu ljudi?I šta je to što vas čini Ženom vrednom Čoveka?![]()
želiš da kažeš da žene nisu ljudi?