"Sta zene zele?"

Mislim da je pitanje "Sta zene zele"...nema veze sa seksom osim ako neka to ne zeli direktno,indirektno ili u svim pravcima.ILI ako se pod "onim stvarima" ne mislina menstruaciju koja je medijiima uglavnom nazivana " oni dani".Kakav bedak...ko da se kriju same od sebe !

Ja zelim jednu dugu stazu po kojoj cu hodati.Neka ide preko trave,kamena,cveta,vode i trnja,samo neka postoji.

HeBePoBaTaH_:
Naravno, Hrp, ovo je bila šala, a i "one stvari" nisu samo one stvari, ima tu još mnogo čega :)
Tajne pop-corn majstora...kako kokicom nekome izbiti oko u sukobu? :D
Ne stvarno, kako napraviti ciniju kokica a da ne unistis prokletu okolinu?
Mozda zene zele coveka koji zna spraviti kokice a da ne izazove pozar....

alex_cool:
Tajne pop-corn majstora...kako kokicom nekome izbiti oko u sukobu? :D
Ne stvarno, kako napraviti ciniju kokica a da ne unistis prokletu okolinu?
Mozda zene zele coveka koji zna spraviti kokice a da ne izazove pozar....
ne budali...zasto bi to zelele...mozes ti i bolje.
mozda je to sad nepristojno jer si ti nas novi drugar i sad ti kao ja ubijam volju za postovanjem.
ovo je za 2-

ja znam; pa od mene cvet za sve forumašice

Ruza.jpg

Ili da ja postavim pitanje - STA VI ZENE ZELITE? Imam utisak da nekad ni same ne znate. Dakle, ispravite me ako gresim. Necu da pojasnjavam pitanje nego odgovarajte na ono na sta same mislite da se pitanje odnosi.
pa ono sto im neki alfa muzjak servira,cim ih pitas sta zele ne znaju al znaju da tog koji im dade mogucnost izbora ne zele

Od muškarca - kreativnost. :D

meni verovatno...isitna je da ne mogu želje uvek da se poklapaju (na šta bi TO ličilo? :? ) ali ako se poklapaju karakteri (!!!) onda je vrlo verovatno da će i želje ići u istom ili sličnom smeru. Neka idelana situacija se sličan smer plus oboje raspoloženi i dorasli pregovaranju i dogovaranju :) Znači, slična emotivnost + karakter + intel.nivo može da prejudicira SLIČNE želje.

Test

Za slijedeci zadatak NIKAKO se ne sme upotrebljavati kalkulator ili papir i olovka:

Imas 1000, dodaj 40.

Dodaj jos 1000.

Dodaj 30 i opet 1000

Dodaj 20.

Dodaj jos 1000 i onda jos 10.

Koji je broj?

4.000...ček da kliknem (mora da sam budala što sam izračunala, a? :P )

ccccc :mrgreen: NETAČNO! Moj je tačan 8)
Uh, ovo su dva omiljena Kojina ženska lika iz drevnih vremena!

Kako su te dve guze volele igru - naočito Kojina pametnica - Bettypavica! :heart:

P. S. Matamuta - tako smo zvali profu matematike u srednjoj. :lol:

Poslednja izmena:
Ili da ja postavim pitanje - STA VI ZENE ZELITE? Imam utisak da nekad ni same ne znate. Dakle, ispravite me ako gresim. Necu da pojasnjavam pitanje nego odgovarajte na ono na sta same mislite da se pitanje odnosi.

Ja želim da smo zdravi, da su mi djeca sretna i bistra, da imam (i dragi i ja) posao koji volim i plaću koju volim, da se puno smijemo i jebbemo, da imam mir i slobodu, da mi srce živi,a ne samo kuca.

pa nek kažu ovi muški da je puno :p

Back