Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Setala sam preksinoc sa drugom po kisi. Bilo je tako romanticno. moj decko je dezurao, a mene je mrzelo da opet idem u bolnicu, iskreno receno, oni bolesnici su dosadni. One sestre su pakosne i gledaju me ispod oka. U pocetku su me volele, ali kada su videle da je moja veza sa sadasnjim deckom postala ozbiljna pocele su da mi zavide. I tako sam setala sa drugom. Najpre smo posli, dok jos kisa nije pocela da pada, samo je promicalal,a onda sam ja uzela moj rozi providni kisobrancic i otvorila sam. Iako mi je bilo hladno, jer sam bila opusteno obucena, bila sam sasvim shik. Tako mi se drug zalio, kako ne zna sta da radi sa svojom devojkom. Ona je malo, kako bih rekla, a da ga ne povredim, odvratna i srebroljubiva. On kaze da sam ja uzor cestitosti i vrline, posto sam sasvim predana mom decku, koga obozavam, ali u pravom smislu te reci. Njegova devojka stalno ensto zanoveta i trazi neke bezvezne poklone, poslednje joj je kupio laptop. Ipak, ona je dosadna i nezadovoljna i stalno mu nesto zanoveta. On me je pitao: "Cico, st to zene zele?" Ja sam mu rekla da ja zelim da nadjem decka, za kog cu se udati i sa kojim cu ziveti srecno zauvek." On mi je rekao da nema takvih devojaka, kao sto sam ja. Dakle, olaksajmo nasim junacima. Sta to zene zele od muskarca?