YouBetterStop
Primećen član
- Poruka
- 757
ti si mene pomesao sa nekim.Gluposti su te mnogo privukle, da ostaviš gomilu postova za kratko vreme. Postade vruća tema. Ali ne videh da muškarci reaguju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si mene pomesao sa nekim.Gluposti su te mnogo privukle, da ostaviš gomilu postova za kratko vreme. Postade vruća tema. Ali ne videh da muškarci reaguju.

Da li žene vole svakodnevne telefonske pozive "tek da se javite"? se, imajte strpljenja i budite iskreni, to je siguran put ka lepoj, zdravoj vezi.
....
E, sada bih voleo da nam i ženski svet na našem forumu kaže nešto o ovim savetima.

pa gde onda vidis GOMILU mojih postova? :-)Ne mešam ja ništa. Nisam narkoman.
Ne mešam ja ništa. Nisam narkoman.
ops:
ops:kad procitam ovakvu mudru prepisku iz nekog tiraznog casopisa moram da zavirim u profil..
a tamo
ne mogu da verujem da neko sa 31 god razmislja na ovakav nacin..
sa svojim stavom - neces ti nahvatati normalnu predstavnicu zenskog roda..
svaka pametna ce ti uteci..
i ja volim da mesam.ops:

ajde zovem te kad budem salijevao plochu![]()

jel' mrtvu il' onu nakon prvog sprata?![]()
Teško je odrediti šta žene vole, jer svrakareaguje drugačije, ali evo nekoliko saveta.
1. Budite informisani
2. Budite duhoviti,
3. Budite strastveni.
4. Budite obzirni.
5. Budite iskreni.
6. Budite fleksibilni.
7. Budite ljubazni
E, sada bih voleo da nam i ženski svet na našem forumu kaže nešto o ovim savetima.
Naravno, svaka za sebe jer je svaka žena priča za sebe.Ja bih da podvučem ovo. Pun mi je qr jedva punoletnih gunđala i nad*kanih obožavalaca samih sebe...... niko ne želi da provodi vreme sa čovekom koji je neprijatan prema ljudima i stalno gunđa.
Nulta tačka - budite zaljubljeni u ženu.
p.s. Budite nešto više nego dovoljno pismeni da čitate novine; duhoviti ali ne i vulgarni, strastveni ali samo sa Njom, obzirni ali ne i sitničavi, fleksibilni ali ne i beskičmenjaci, ljubazni ali ne i ljigavi.
Za koga je ovaj 'manual'? Za neiskrene muškarce, koji treba da se prevaspitaju tj. da nauče kako da glume po navedenim tačkama? Za nesigurne u sebe? Za neiskusne?
Odrasli, zreli muškarci ne postupaju po šablonu. I ne treba im priručnik kako da usreće ženu. Žene će im već staviti do znanja šta vole.Naravno, svaka za sebe jer je svaka žena priča za sebe.
ops:razumijem gospodariceops:

Hm... Poradi ti još malo na tim tačkama.
Ništa lično, jer Betmenov prijatelj je i moj prijatelj.![]()

kakve tacke?
yebiga ne kontam danas sam jos gluplji nego inace![]()

kao da ragovaramo na 2 razlicita jezika![]()
:-(vjerovatno da je do mene..keva mi je u bolnici pa sam malo izgubljen i nikog ne razumijem..
bas je odvratan zivot..od kad sam se rodio nisam imao mirnih yebenih mjesec dana