Sta zene, osim novca, vole kod muskaraca?

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
No Nick:
Da li je ovo bilo ironicno receno?
Kako god... evo ti mog odgovora: Kazes taj tvoj novac je nekad bio tudj..... Pa, cekaj malo, sto nisi objasnio sta time hoces reci? Da sam bila sa nekim u vezi i pokupila tu lovu od njega??? Zar jedna samostalna zenska osoba ne moze samoj sebi stvoriti novac???
Drugo, nisam rekla da mi je samo njegov duh bitan, od veoma velikog znacaja je i fiz. izgled naravno, ali rekla sam da necu o fizickom izgledu da pricam jer tu nema pravila. A to znaci da necu opisivati kako muskarac treba da izgleda, jer je sve to varljivo. Moze da mi se svidi i nabildovan i atletski gradjen, jedino debeo ne moze. Nije mi bitna boja ociju i kose i bla bla tako da iz tog razloga nisam htela da razglabam o fiz. izgledu, sto nikako ne znaci da to nije bitna stavka.
Trece, ako vec imam pored sebe muskarca koji zadovoljava sve kriterijume, zaista necu potrcati za nekim ko je recimo takodje lep a ima pune dzepove para. Objasni mi zasto bih to uradila????
Imam pored sebe coveka koji je lep, lepo gradjen, sa svim osobinama dobrog coveka (za moja shvatanja), pare mi ni njegove niti icije druge ne trebaju. Imam svoje, i? ajd zasto sad ja da pojurim za nekim drugim????
Ja tu ne vidim logiku, niti mogu da tebe shvatim, ma koliko se trudila da te razumem...

Ne, neee, mislio sam bas ono sto sam i pisao. Mozda si malo komplikovala stvar, -samo pojednostavi i to je to. Ukratko: iako pokusavas da glumis neku vrlo opasnu, ipak brza promena 'licnosti' kod tebe jasno pokazuje na malu, bezopasnu i vrlo dobru devojcicu.
Pozdrav.

E, od danas imam drugacije misljenje o tebi! Javno cu se izvinuti za sve moje lose reci uopste postove upucene tebi.
Kako me samo provali.
Moracu da procitam sve svoje postove da vidim gde mi se to menja licnost. U svakom slucaju donekle si u pravu. Samo jedna mala ispravka - ja sam jedna dobra i fina devojcica koja je neverovatno opasna kad joj neko stane na zulj.
Da li to znaci menjanje licnosti? Pa i ne bih bas rekla. To ce pre biti da sam divna i krasna po prirodi, a kad me nesto isprovocira, nista od te lepote silne. Onda ujedam. :wink:

No Nick:
E, od danas imam drugacije misljenje o tebi! Javno cu se izvinuti za sve moje lose reci uopste postove upucene tebi.
Kako me samo provali.
Moracu da procitam sve svoje postove da vidim gde mi se to menja licnost. U svakom slucaju donekle si u pravu. Samo jedna mala ispravka - ja sam jedna dobra i fina devojcica koja je neverovatno opasna kad joj neko stane na zulj.
Da li to znaci menjanje licnosti? Pa i ne bih bas rekla. To ce pre biti da sam divna i krasna po prirodi, a kad me nesto isprovocira, nista od te lepote silne. Onda ujedam. :wink:

Stavio sam LICNOST pod znakove navoda sto znaci da nisam mislio bas bukvalno na licnost vec na brzo reagovanje kad neko napravi tu veliku gresku kazati ti nesto kontra.
Sad kad si se izvinila, verujem ti i to sto kazes da si lepa. I ja se izvinjavam. Mnogo stosta ne bih rekao kad bi unapred znao kako ce ko reagovati. No kad jednom kazem moram onda braniti svoju glupost, pa se mnogo puta desi mislim isto kao on a bezveze se prepiremo.
Pozdrav.

Back