Gost
Bas bih voleo da znam! :wink: :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crno pa se ne vidi ...:Pih, grozni ste. Ne valja generalizovati, a vi to radite. Ko kaze da su sve zene iste, nema pojma o zenama. Ima i jednih i drugih, to je cinjenica, ali u danasnje vreme su mnogo vise muskarci materijalisti , nego zene. Oni se "udaju" zbog C vize, zbog dobrih kola ili puno para. Mislite malo i o tome.
"pomislite na tren da cak mozete i ...."kosmopolit:Crno pa se ne vidi ...:Pih, grozni ste. Ne valja generalizovati, a vi to radite. Ko kaze da su sve zene iste, nema pojma o zenama. Ima i jednih i drugih, to je cinjenica, ali u danasnje vreme su mnogo vise muskarci materijalisti , nego zene. Oni se "udaju" zbog C vize, zbog dobrih kola ili puno para. Mislite malo i o tome.
slazem se u potpunosti.
ja smatram da zene ocekuju ljubav od muskarca.
tu se podrazumeva i dobar seks ( sastavni deo ljubavi ) mada ne mora biti obavezan na pocetku.
ja sam na primer pre par godina imao curu , sa kojom nisam spavao 9 meseci i verujte bilo nam je fenomenalno.
Dovoljna mi je bila samo njena blizina, njen glas, samo prisustvo , zezali smo se , obilazili gradove , sela ...
Isto je i ona osecala prema meni ... nekako nam seks nije bio potreban u to vreme ...
To su bili dani ... ehhh sta bih sve dao za samo jos jedan takav dan ili sat ili minut ili par sekundi tog vremena ...
Znate vec , ( oni koji su voleli srcem ) imate onaj osecaj , hmmmm puni ste neke kosmicke energije, u stanju ste sve da ucinite .... pomislite na tren da cak mozete i ....
Da ne skrecem sa teme :
mislim da zene zele iskrenost, paznju, zajednicke izlaske, poverenje, iznenadjenja , i naravno ljubav
pruzite bilo kojoj sve ovo i ona ce biti vecito vasa i samo vasa ...
Osjetis da tu osobu volis i vise od sebe...kosmopolit:i to
ali isto tako i osetite da mozete umreti tog trenutka
i nece vam biti zao :wink:
sasha:...novac nikada ne treba biti presudna stvar,ali je i te kako bitna,jer sve lepi stvari koje zelim pruziti svojoj devojci,moraju nekako da se obezbede,a ako hocu da joj spremim italijansku klopu,moram da imam sredstva...dakle,koliko para toliko muzike...
sad,but true
:wink:
black-devil:kosmopolit si ti lud?
zasto bi ga vukla za nos i zasto treba biti sve po mome? nemoj da osudjujes nekoga koga ne poznajes![]()
Kada bi neko tako uradio prosao bi kao bos po trnju.Ako radite kontra od ovoga,imate sanse da se doticna vuna nalozi.kosmopolit:Crno pa se ne vidi ...:Pih, grozni ste. Ne valja generalizovati, a vi to radite. Ko kaze da su sve zene iste, nema pojma o zenama. Ima i jednih i drugih, to je cinjenica, ali u danasnje vreme su mnogo vise muskarci materijalisti , nego zene. Oni se "udaju" zbog C vize, zbog dobrih kola ili puno para. Mislite malo i o tome.
slazem se u potpunosti.
ja smatram da zene ocekuju ljubav od muskarca.
tu se podrazumeva i dobar seks ( sastavni deo ljubavi ) mada ne mora biti obavezan na pocetku.
ja sam na primer pre par godina imao curu , sa kojom nisam spavao 9 meseci i verujte bilo nam je fenomenalno.
Dovoljna mi je bila samo njena blizina, njen glas, samo prisustvo , zezali smo se , obilazili gradove , sela ...
Isto je i ona osecala prema meni ... nekako nam seks nije bio potreban u to vreme ...
To su bili dani ... ehhh sta bih sve dao za samo jos jedan takav dan ili sat ili minut ili par sekundi tog vremena ...
Znate vec , ( oni koji su voleli srcem ) imate onaj osecaj , hmmmm puni ste neke kosmicke energije, u stanju ste sve da ucinite .... pomislite na tren da cak mozete i ....
Da ne skrecem sa teme :
mislim da zene zele iskrenost, paznju, zajednicke izlaske, poverenje, iznenadjenja , i naravno ljubav
pruzite bilo kojoj sve ovo i ona ce biti vecito vasa i samo vasa ...