Sta zene misle o muskarcima?

hulahopka:
Ma ja mnogo volim muskarce,prvenstveno kako razmisljaju.Zene znaju da budu previse povrsne,bakcu se oko nekad nebitnih stvari,dok muskarac puca pravo u srz stvari.Ako kazes da te boli glava,zena odma razvija teoriju pa sta bi to moglo biti,pa te tesi,pa ovo pa ono, a muskarac ti da aspirin,znaci ne balavi bezveze nego oma se fokusira da problem resi.Godinama sam proucavala muskarce i mislim da sam u velikoj meri skontala i veliki deo njihovog nacina razmisljanja i prihvatila.I mnogo mi je lepo.....

da nije ovo zzena mog zzivota!?

AntunTun:
el ti uvidjash kako si glupo sve to napisao.....prvo osudjujesh zhene shto globalizuju i generalizuju.....a potom u sledetjoj rechenici ti njih stavljash u isti kosh....mogutje je da si tu greshq namerno napravio....mada chisto sumnjam....ajd sad....lepo prochitaj shta si napisao.....i shta si pitao tom temom.....pa natrag na razmishljanje

A sto ti nesto ne napises kad si tako smart.

AntunTun:
el ti uvidjash kako si glupo sve to napisao.....prvo osudjujesh zhene shto globalizuju i generalizuju.....a potom u sledetjoj rechenici ti njih stavljash u isti kosh....mogutje je da si tu greshq namerno napravio....mada chisto sumnjam....ajd sad....lepo prochitaj shta si napisao.....i shta si pitao tom temom.....pa natrag na razmishljanje

svidja mi se kako razmisljas - pravi odgovor ;)

Back