Šta zamjerate komunistima?

https://sh.wikipedia.org/wiki/Drezdenski_kongres_KPJ

Kongres je potvrdio pravo svih ugnjetenih naroda na samoopredeljenje i doneo odluku o stvaranju nezavisnih država - Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, dok će mađarski i albanski narod imati pravo da se odvoji, jer je njihovu zemlju anektirala srpska buržoazija

Kao glavni neprijatelj naroda prepoznata je "hegemonistička buržoazija i njena vojna monarhija". Jugoslovenski komunisti, a posebno pripadnici vladajuće srpske nacije, treba da priznaju "pravo na otcepljenje i pravo na oružani ustanak protiv nacionalnog ugnjetavanja". Poseban osvrt dat je na težak položaj albanskog naroda pod beogradskim režimom:

Aneksija albanskih krajeva u Makedoniji i na Kosovu je stvorila suprotnost sa Albanijom. Stoga, Komunistička partija Jugoslavije "izjavljuje solidarnost revolucionarnih radnika i seljaka ostalih nacija Jugoslavije, a pre svega Srbije, s Albanskim nacionalno-revolucionarnim pokretom u licu Kosovskog komiteta i poziva radničku klasu da svestrano pomažu borbu raskomadanog i ugnjetenog albanskog naroda za nezavisnu i ujedinjenu Albaniju"

Ето. Мој комша поставио пре мене. Дакле, замерам им све. Апсолутно све. Највише им замерам што су икад постојали.

Poslednja izmena:
Ja im zameram sto odmah nakon rata nisu ukinuli republicke granice i izmesali ljude.

- - - - - - - - - -

Od komunista su dete nastali radikali..

KPJ-SPS-SRS.......

Tako je isao RAZVOJ....

Danas su najveci radikali i antikomunisti bivsi komunisti i njihova deca.

Од комуниста си и ти и сво зло овде. Треба вас избрисати из постојања и историје да нам будући нараштаји не знају за болест и срамоту која и данас влада овуда. Да има правде3 ти би лежао робију и за крађу и за мржњу и за глупост.

svuda u svetu kad ljudi vise ne mogu da trpe nepravdu late se oruzja i otimaju od onih koji su ih unestrecili...toga je bilo koliko hoces i na zapadu i nikad nista prethodnim vlasnicima nije vraceno samo su u zemljama u kojima su komunisti bili na vlasti dozvolili da se to vraca zato smo ovde gde smo

Zato sto smo bili komunisticka zemlja,a komunizam u Evropi je razbucan.
Zbog toga smo tu, gde jesmo.

ima mnogo emisija pravljenih na zapadu u kojima ucestvuju najveci mislioci evrope i sveta i koji se o komunistima izjasnjavaju veoma afirmativno ...za liberalni kapitalizam kazu da je to bolest mozga:sad2:

Aha, ako je kapitaluzam loš, onda ajmo komunizam prihvatiti ? Ne postoji treća opcija ?

- - - - - - - - - -

Najveće zlo koje je zadesilo Srbe u novijoj istoriji je tzv. komunizam. Žao mi je što ih kraljev režim nije sve uništio dok je još bilo vremena.

Aha, ako je kapitaluzam loš, onda ajmo komunizam prihvatiti ? Ne postoji treća opcija ?

- - - - - - - - - -

Najveće zlo koje je zadesilo Srbe u novijoj istoriji je tzv. komunizam. Žao mi je što ih kraljev režim nije sve uništio dok je još bilo vremena.

vece zlo i od turaka ajde ne lupaj...ne razumem se mnogo ali mi se cini da su u pravu kad kazu da je to jedini nacin da prestanu revolucije - periodi mira traju dok se jedni napljackaju za medalju pa onda ovi opljackani dignu revoluciju i to otmu i tako u krug igranka bez prestanka... za marksa kazu da je genije i da je sve to lepo objasnio...sta mislis zasto liberali podmecu svuda gde mogu ratove i vracaju nas u kameno doba...hoce na silu da odrze sistem koji propada

ti komunisti kad su videli da im sistem ne valja predali su se bez ispaljenog metka a sta rade liberali celu planetu hoce da uniste da bi sacuvali ono sto su nakrali

Poslednja izmena:
Е БЛАЈБИ, због тебе ћу да испричам једну истиниту причу о томе како комунисти се бавли и баве духовношћу, верским триковима, и како сатанизују Цркву. :)

Моја фамилија је са ових простора, Банат, Панчево.

У Панчеву је некад постојала кафана "ЛЕПА МАРА", а названа је тако, зато што једна од мојих баба, која је била власница те кафане, јесте се звала МАРА, и била је ретко лепа жена! И била је позната у целој Европи и шире! :)

Мој прандеда, коме сте ви комунисти одузели сву земљу, кућу, и све што је имао, послали сте га на Голи Оток, зато што је са још пар Панчеваца дигао се против комунизма и против тита, тражећи да вратите то што се узели, и уједно су тражили да се врати Краљ, тј Монархија.

Када је пуштен са Голог Отока, негде између 1960-1962 године, несечам се тачно, јер сам био мало дете и било је давно, боравио је са мојом породицом, са нама у кући неко време, те због прогона вас комуниста целе моје шире породице, физичког малтретирања, мене који сам био предшколски узраст, тукли мог оца и мајку, шиканирали и тукли тетке, бабе, морао је да се исели, те је отишао да живи у неки виноград који је некада постојао на територији, делу града Панчева, који се назива "МИСА".

Како нисте знали, односно нисте имали неких других аргумената да ми сатрете породицу, измислили сте причу да је тај мој деда био швалер и да се швалерао са Лепом Маром, што то ни у лудило не би учио, јер је близак род!

И онда, како сте преузели Цркву, командовали са њом, ширили сте сатанизам, бацали клетве на моју породицу, и то служећи се ЦРКВОМ!
И због тога, лажи које сте сервирали, отерали сте ми Прамбабу, жену тог мог прандеде, на село, где је она била и рођена, одвојена од нас, од породице....

Како вам ни то није било довољно, на крају, убили сте ми прандеду, искористивши зимско време, дан када је било јако невреме и кијамет са великим снегом, и оставили га на прузи, и наместили као да га је убио воз! И наравно, нико није за то одговарао, и наравно, облежен је као "грешник швалер" од вас комуњара, те сте наставили шиканирање и убијање чланова моје шире породице, што нисте престајали до данашњих дана.

Увукли сте лаж и шему кроз Цркву, убијајучи нам првенце, децу која се тек роде, или коју годину касније. Уз помоћ комуњара из ЦГ, такође у име Цркве. Са тиме сте наставили уједно и са Бањалучким комуњарама, који су и данас жестоко активни.

Према томе, нече вас ниједна вода опрати, ни пред људима ни пред Богом, следује вам Божија казна! И ЦГ, и Босну, а и Србију.

Незнам дали че вам помочи наоружање које вам буде Вучић донео из Русије, ни било које наоружање које будете набавили, против Бога, и против духова који вас прогоне. :)

Ви комуњаре, убијате људе и децу због духова, јурите духове и Анђеле Божије, да их побијете, што указује да сте јединствени по поремечености ума од кад је човечанства!

Незнам које речи бих упутио да бих вам помогао, јадници, осим што могу речи, "Опрости им Боже, незнају шта раде", мада ни то вам нече помоћи... :)

ПС

Да вам причам за деду, и како га комуњаре средише? Неком другом приликом... :)

4 генерације ми убијају комуњаре, и ЦГ комуњаре, са босанским комуњарама, 8-му генерацију деце...

Poslednja izmena:
АЛО МОДЕРАЦИЈО!

ОВО ТРЕБА БИТИ НА ПОЛИТИЦИ!

Зато што се политика Србије конкретно бави оваквим стварима, што јавно и отворено интерна политика Србије се овако спроводи, путем СУДства, центра за социјални рад, ПИО фонда, ЕПСА као главног егзекутора Србства и Србије! Онако како сам описао у горњем посту, како сатанизују Србију

Комуњаре, немој да се правите блесави!

Poslednja izmena:
KPJ je vodio velikohrvatski nacionalista a s izuzetkom Srbije i sva druga kako se to zvalo rukovodstva a i članstva komunističkih partija u republikama i "pokrajinaama" bila su nacionalistička i antisrpska.
Sve komunističke zemlje bile su diktature.Iako se čestvo nazivane jednompartijskim u bitnom reč je bila o ličnim diktaturama,Staljin,Broz,Pol Pot,Čaušesku,Enver Hodža... Partija je samo jedna od poluga kojom diktator vrši vlast,tajne policije su neizostavni deo svake diktature.Kad je reč o ekomiji,vreme je pokazalo da je ro neefikasan sistem.U tzv.SFRJ postojali su optimalni uslovi da se komunizam pokaže u najboljem svetlu.Svaka organizovana opozicija je eliminisana,ili fizički uništena ili je sasvim marginalizovana i izolovana od ostatka društva.Komunizam u SFRJ je izgrađivan američkim novcem a tržište Sovjetskog Saveza i drugih komunističkih država bilo je otvoreno za robe i usluge iz SFRJ.Rezultati su skromni.Komunizam je otišao na đubrište ili u tačniije u đubre,u fekalije u gowna.

Poslednja izmena:
БЛАЈБИ, ***

да ти укажем, и теби осталим комуњарама, да замисао мог прандеде кога сте сатанизовали, ЈА САМ ОСТВАРИО!

Монархија је ту, куца на врата, Краљ је у Србији, Свете Мошти Краља Петра су у Србији! И много тога још... :per:

simbolika-srpskog-grba.jpg

Coat_of_arms_of_Serbian_Orthodox_Church.png

Poslednja izmena od moderatora:
KPJ je vodio velikohrvatski nacionalista a s izuzetkom Srbije i sva druga kako se to zvalo rukovodstva a i članstva komunističkih partija u republikama i "pokrajinaama" bila su nacionalistička i antisrpska.
Sve komunističke zemlje bile su diktature.Iako se čestvo nazivane jednompartijskim u bitnom reč je bila o ličnim diktaturama,Staljin,Broz,Pol Pot,Čaušesku,Enver Hodža... Partija je samo jedna od poluga kojom diktator vrši vlast,tajne policije su neizostavni deo svake diktature.Kad je reč o ekomiji,vreme je pokazalo da je ro neefikasan sistem.U tzv.SFRJ postojali su optimalni uslovi da se komunizam pokaže u najboljem svetlu.Svaka organizovana opozicija je eliminisana,ili fizički uništena ili je sasvim marginalizovana i izolovana od ostatka društva.Komunizam u SFRJ je izgrađivan američkim novcem a tržište Sovjetskog Saveza i drugih komunističkih država bilo je otvoreno za robe i usluge iz SFRJ.Rezultati su skromni.Komunizam je otišao na đubrište ili u tačniije u đubre,u fekalije u gowna.
:D

s ostalim se slažem.
komunizam je morbidna ideologija koja se temelji na otimačini i pljački. samo potpuni bolesnici (zli ili glupi) mogu misliti da je komunizam nešto dobro.

- - - - - - - - - -

Komunizam je opasna i destruktivna ideologija , zavodjenje masa i sprecavanje sloboda.U Jugoslaviji ,na nasu srecu nije doslo do pravog komunizma , a postojeci socijalizam i tzv udruzeni rad dali su dobre rezultate u odnosu na okruzenje.Dovoljno je procitati njihov MANIFEST i videti o kakvoj se tu utopiji radi .
Jugoslavija je bila razvijenija jedino od Rumunjske i Albanije u Europi :kafa:

БЛАЈБИ, ***

да ти укажем, и теби осталим комуњарама, да замисао мог прандеде кога сте сатанизовали, ЈА САМ ОСТВАРИО!

Монархија је ту, куца на врата, Краљ је у Србији, Свете Мошти Краља Петра су у Србији! И много тога још... :per:

simbolika-srpskog-grba.jpg

Coat_of_arms_of_Serbian_Orthodox_Church.png

Ne kuca monarhija na vrata nego je pao komunizam pa ljudi imaju veća prava

Poslednja izmena od moderatora:
Једина земља у свету је Србија, која се отима да остане комунизам!

Највечи комунисти сатанисти, лењинисти, јесу Срби!

Јбг, горка истина...

- - - - - - - - - -

Ne kuca monarhija na vrata nego je pao komunizam pa ljudi imaju veća prava

Нетачно!

Комунизам је ојачао, крије се иза знамења Монархије!

Људи, Грађани немају никаква права, осим комуниста и њихових полтрона.

Зато ће ускоро Србија да фасује! Бг посебно! Нажалост...

Poslednja izmena:
vece zlo i od turaka ajde ne lupaj...ne razumem se mnogo ali mi se cini da su u pravu kad kazu da je to jedini nacin da prestanu revolucije - periodi mira traju dok se jedni napljackaju za medalju pa onda ovi opljackani dignu revoluciju i to otmu i tako u krug igranka bez prestanka... za marksa kazu da je genije i da je sve to lepo objasnio...sta mislis zasto liberali podmecu svuda gde mogu ratove i vracaju nas u kameno doba...hoce na silu da odrze sistem koji propada

ti komunisti kad su videli da im sistem ne valja predali su se bez ispaljenog metka a sta rade liberali celu planetu hoce da uniste da bi sacuvali ono sto su nakrali

Komunisti ti se najlakše prodaju i najlakše preobrate. Zato što su materijaliste i obično pišaju uz vjetar, pogotovo je to ovdje bilo jer ih se većina priključilo KPJ zato što su tu istu mogli musti kol'ko su htjeli i kako su htjeli. Kasnije, kada je sve to počelo da propada svako otiš'o na svoju stranu, počeći da furaju neku novu politiku i neku novu ideologiju. Otuda ono što je neko na početku tebe rek'o da ih se većina preobratilo u četnike tokom minulog rata. A sistem ko sistem nije ništa drugačiji od kapitalizma.

Nego, nije problem komunizam kol'ko je problem Tito i njegovi podanici koji nisu znali politike da vode. Zaduživali se, dizali kredite, jedna generacija neših djedova je ubola zrno i živjela k'o bubreg u loju. Ostatak živi 'vako kako živi.

Е БЛАЈБИ, због тебе ћу да испричам једну истиниту причу о томе како комунисти се бавли и баве духовношћу, верским триковима, и како сатанизују Цркву. :)

Моја фамилија је са ових простора, Банат, Панчево.

У Панчеву је некад постојала кафана "ЛЕПА МАРА", а названа је тако, зато што једна од мојих баба, која је била власница те кафане, јесте се звала МАРА, и била је ретко лепа жена! И била је позната у целој Европи и шире! :)

Мој прандеда, коме сте ви комунисти одузели сву земљу, кућу, и све што је имао, послали сте га на Голи Оток, зато што је са још пар Панчеваца дигао се против комунизма и против тита, тражећи да вратите то што се узели, и уједно су тражили да се врати Краљ, тј Монархија.

Када је пуштен са Голог Отока, негде између 1960-1962 године, несечам се тачно, јер сам био мало дете и било је давно, боравио је са мојом породицом, са нама у кући неко време, те због прогона вас комуниста целе моје шире породице, физичког малтретирања, мене који сам био предшколски узраст, тукли мог оца и мајку, шиканирали и тукли тетке, бабе, морао је да се исели, те је отишао да живи у неки виноград који је некада постојао на територији, делу града Панчева, који се назива "МИСА".

Како нисте знали, односно нисте имали неких других аргумената да ми сатрете породицу, измислили сте причу да је тај мој деда био швалер и да се швалерао са Лепом Маром, што то ни у лудило не би учио, јер је близак род!

И онда, како сте преузели Цркву, командовали са њом, ширили сте сатанизам, бацали клетве на моју породицу, и то служећи се ЦРКВОМ!
И због тога, лажи које сте сервирали, отерали сте ми Прамбабу, жену тог мог прандеде, на село, где је она била и рођена, одвојена од нас, од породице....

Како вам ни то није било довољно, на крају, убили сте ми прандеду, искористивши зимско време, дан када је било јако невреме и кијамет са великим снегом, и оставили га на прузи, и наместили као да га је убио воз! И наравно, нико није за то одговарао, и наравно, облежен је као "грешник швалер" од вас комуњара, те сте наставили шиканирање и убијање чланова моје шире породице, што нисте престајали до данашњих дана.

Увукли сте лаж и шему кроз Цркву, убијајучи нам првенце, децу која се тек роде, или коју годину касније. Уз помоћ комуњара из ЦГ, такође у име Цркве. Са тиме сте наставили уједно и са Бањалучким комуњарама, који су и данас жестоко активни.

Према томе, нече вас ниједна вода опрати, ни пред људима ни пред Богом, следује вам Божија казна! И ЦГ, и Босну, а и Србију.

Незнам дали че вам помочи наоружање које вам буде Вучић донео из Русије, ни било које наоружање које будете набавили, против Бога, и против духова који вас прогоне. :)

Ви комуњаре, убијате људе и децу због духова, јурите духове и Анђеле Божије, да их побијете, што указује да сте јединствени по поремечености ума од кад је човечанства!

Незнам које речи бих упутио да бих вам помогао, јадници, осим што могу речи, "Опрости им Боже, незнају шта раде", мада ни то вам нече помоћи... :)

ПС

Да вам причам за деду, и како га комуњаре средише? Неком другом приликом... :)

4 генерације ми убијају комуњаре, и ЦГ комуњаре, са босанским комуњарама, 8-му генерацију деце...

Brate slatki, meni ne mozes farbati mrak u belo....

Prica ti je puna nedoslednosti, puna zlobe, pa stoga mislim da je najveci deo nje samo plod MASTE...

Ja znam kako je bilo ONDA, znam kako vam je SADA, a na osnovu toga znam i kako ce vam biti SUTRA...

I tvrdim da Srbi NIKADA U SVOJOJ ISTORIJI nisu ziveli bolje i srecnije nego u socijalizmu!

Naravno, kao i svi sistemi nekoga su nacepili, istraumirali, pa i ubili, ali NEMA ZASTAVE KOJA NIJE KRVAVA!

U bas svakoj drzavi na svetu neki su stradali, bilo da je bila kapitalisticka ili socijalisticka.

Ali to nije vazno: vazno je KAKO SE OSECALA VECINA!

I dan danas, 35 godina posle smrti Marsala, Srbi u anketama ocenjuju sa 72% da se u njegovo vreme NAJBOLJE ZIVELO!

A sto je neko stradao, ha Boze moj...Mozda je tvoj pradeda ipak drpao lepu Maru u bircuzu, ko zna? ;)

- - - - - - - - - -

БЛАЈБИ, кученце сатаниста,

Sta si ti to ostvario, nesreco? :D

Monarhija kuca samo u tvojoj glavi...:rtfm:

Cuj, svete mozti.....Gade mi se mozti...:bljak:

Nacionalizam nigde na svetu nije tretiran kao nešto loše, osim u glavama titovih pionira.
Oni su podsticali sve nacionalizme, samo su srpski nacionalizam suzbijali .
Nacionalizam je doneo brojne zrtve i ljudske patnje na vecini mesta u svetu na kojima je postao dominantna ideologija. Na ovim nasim balkanskim prostorima odneo je vise zivota nego sve registrovane bolesti zajedno. Zato to nikako i nigde ne moze biti nesto dobro. Nacionalista prikazuje svoj narod boljim nego sto jeste, a druge gorim. Zato je to u osnovi laz i obmana. U tu svrhu se koriste govor mrznje, neprihvatljive generalizacije i drugi alati koji sluze mobilizaciji jednog naroda protiv drugih. To je svesna priprema za sukob.

Sta jos zameram komunistima? Tokom 1945. i prvih potonjih godina svesno je podsticano uverenje da zlodelo nije kaznjivo ako se cini u ime visih ciljeva i za nasu stvar. Poznato je da su se tad desavala ubistva bez sudjenja, maltretiranje ljudi na razne nacine i bez ikakvog prava ...
Da se takvo uverenje zadrzalo samo u tom periodu to bi onda bila stvar samo za istoricare, ali ne, bas svi ratni bogovi tokom devedesetih su cinili ratne zlocine s istim ubedjenjem kao i neki komunisti 1945. I nisu tu krivi samo oni. Vidimo da se ratni zlocinci u zabrinjavajucem delu svojih naroda dozivljavaju kao heroji. To nam jasno govori da svi ti ljudi dele stav o tome da je za nasu stvar sve dozvoljeno.

Brate slatki, meni ne mozes farbati mrak u belo....

Prica ti je puna nedoslednosti, puna zlobe, pa stoga mislim da je najveci deo nje samo plod MASTE...

Ja znam kako je bilo ONDA, znam kako vam je SADA, a na osnovu toga znam i kako ce vam biti SUTRA...

I tvrdim da Srbi NIKADA U SVOJOJ ISTORIJI nisu ziveli bolje i srecnije nego u socijalizmu!

Naravno, kao i svi sistemi nekoga su nacepili, istraumirali, pa i ubili, ali NEMA ZASTAVE KOJA NIJE KRVAVA!

U bas svakoj drzavi na svetu neki su stradali, bilo da je bila kapitalisticka ili socijalisticka.

Ali to nije vazno: vazno je KAKO SE OSECALA VECINA!

I dan danas, 35 godina posle smrti Marsala, Srbi u anketama ocenjuju sa 72% da se u njegovo vreme NAJBOLJE ZIVELO!

A sto je neko stradao, ha Boze moj...Mozda je tvoj pradeda ipak drpao lepu Maru u bircuzu, ko zna? ;)

- - - - - - - - - -

Sta si ti to ostvario, nesreco? :D

Monarhija kuca samo u tvojoj glavi...:rtfm:

Cuj, svete mozti.....Gade mi se mozti...:bljak:

Дођи у Банат и то изнеси јавно на тв, што си написао горе.

Да нису постојали моји преци, и да све то није било...

Ето какви сте ви комунисти, побијете читаве породице, одузмете сво имање, и онда тврдите да људи нису постојали.

Да, то раде и сада, СУД, центар за социјални рад, ПИО фонд, итд, бришу нас из евиденције живих. Пале документацију, катастар...

Исто тврде као и ти, да ја непостојим!

Е мој блајби, немаш појма шта ће те сначи због свих ових речи које си написао....

Самоуби се...

Која си ти комуњарска лажовчина, да то свет није видео, исто као и ови овде на власти, и у власти. Оно што сте урадили, стићи ће вас...

Који Срби? Мислиш комуњаре који себе називају Србима? Да, они никад боље нису живели, ни онда, ни сада... :)

Да сакријете истину о вашим злоделима неможете, једино ви се правите као да незна цео свет шта сте радили, и шта сада радите.

Ваш покушај сакривања оног што је одавно обзнањено целом свету, а што покушавате да сакријете незнам од кога, само умоболни за које се неможе открити који то симптом може тако нешто да чини.

Ех, да, да вас питам комуњаре, ко је наредио да се потопе бродови са Србима заробљеницима које су ослобођали добровољци са специјалноом екипом војске Србије?

То неможете да сакријете, то се зна, иако сте спалили сваки докуменат о томе.

Хиљаде побијених Срба, официра Србских и добровољаца који су веч били ослобођени, наредили сте из Београда да их минирају и потопе.

Остало је доста живих, и сво време, до дана дашњег, прогањате живе сведоке и њихове наследнике да поубијате, иако сте многе и побили, само да би сакрили оно што се зна!

Због овог само, цео свет мрзи Србе!

Ебо те тито и КПЈ!

Ти исти, који су побили хиљаде Срба, данас уживају дебеле пензије, и њихови потомци имају велика богатства отето од свих тих породица, као и од мојих...

Poslednja izmena:

Back