Е БЛАЈБИ, због тебе ћу да испричам једну истиниту причу о томе како комунисти се бавли и баве духовношћу, верским триковима, и како сатанизују Цркву.
Моја фамилија је са ових простора, Банат, Панчево.
У Панчеву је некад постојала кафана "ЛЕПА МАРА", а названа је тако, зато што једна од мојих баба, која је била власница те кафане, јесте се звала МАРА, и била је ретко лепа жена! И била је позната у целој Европи и шире!
Мој прандеда, коме сте ви комунисти одузели сву земљу, кућу, и све што је имао, послали сте га на Голи Оток, зато што је са још пар Панчеваца дигао се против комунизма и против тита, тражећи да вратите то што се узели, и уједно су тражили да се врати Краљ, тј Монархија.
Када је пуштен са Голог Отока, негде између 1960-1962 године, несечам се тачно, јер сам био мало дете и било је давно, боравио је са мојом породицом, са нама у кући неко време, те због прогона вас комуниста целе моје шире породице, физичког малтретирања, мене који сам био предшколски узраст, тукли мог оца и мајку, шиканирали и тукли тетке, бабе, морао је да се исели, те је отишао да живи у неки виноград који је некада постојао на територији, делу града Панчева, који се назива "МИСА".
Како нисте знали, односно нисте имали неких других аргумената да ми сатрете породицу, измислили сте причу да је тај мој деда био швалер и да се швалерао са Лепом Маром, што то ни у лудило не би учио, јер је близак род!
И онда, како сте преузели Цркву, командовали са њом, ширили сте сатанизам, бацали клетве на моју породицу, и то служећи се ЦРКВОМ!
И због тога, лажи које сте сервирали, отерали сте ми Прамбабу, жену тог мог прандеде, на село, где је она била и рођена, одвојена од нас, од породице....
Како вам ни то није било довољно, на крају, убили сте ми прандеду, искористивши зимско време, дан када је било јако невреме и кијамет са великим снегом, и оставили га на прузи, и наместили као да га је убио воз! И наравно, нико није за то одговарао, и наравно, облежен је као "грешник швалер" од вас комуњара, те сте наставили шиканирање и убијање чланова моје шире породице, што нисте престајали до данашњих дана.
Увукли сте лаж и шему кроз Цркву, убијајучи нам првенце, децу која се тек роде, или коју годину касније. Уз помоћ комуњара из ЦГ, такође у име Цркве. Са тиме сте наставили уједно и са Бањалучким комуњарама, који су и данас жестоко активни.
Према томе, нече вас ниједна вода опрати, ни пред људима ни пред Богом, следује вам Божија казна! И ЦГ, и Босну, а и Србију.
Незнам дали че вам помочи наоружање које вам буде Вучић донео из Русије, ни било које наоружање које будете набавили, против Бога, и против духова који вас прогоне.
Ви комуњаре, убијате људе и децу због духова, јурите духове и Анђеле Божије, да их побијете, што указује да сте јединствени по поремечености ума од кад је човечанства!
Незнам које речи бих упутио да бих вам помогао, јадници, осим што могу речи, "Опрости им Боже, незнају шта раде", мада ни то вам нече помоћи...
ПС
Да вам причам за деду, и како га комуњаре средише? Неком другом приликом...
4 генерације ми убијају комуњаре, и ЦГ комуњаре, са босанским комуњарама, 8-му генерацију деце...