milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
замерам им што постоје.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukratko "Dobrodosli u kapitalizam" ili "Dole kapitalizam"... Treceg nema...
Сатанизацију Срба, моје шире и уже породице, убијање деце, тероризам, пљачку и распродају туђе имовине, и сво зло које су наносили и сада наносе.
Kaže npr. Savjet Evrope u svojoj rezoluciji od prije 10-ak godina... mnogo žešće nego ja što mislim... rečeno je nešto tipa: Komunizam je totalitarna ideologija i drugo lice fašizma...
АВНОЈ границе. Такве границе су злочин.
И наравно давање џаба станова курти и мурти.
i sta pricate komunisti bili fasisti ...je li zato sto su onog bosanskog aliju i hrvatskog tudjmana, cuvene demokrate drzali u zatvoru
- - - - - - - - - -
e pa to, cak ne mogu ni milosevicu da oproste sto je dozvolio ljudima da otkupljuju stanove za 100 evra...znam jednog koji je toliko mrzeo milosevica pa nije hteo da plati 100 evra, mislio kad dodju njegove demokrate na vlast dobice dzabe a oni mu traze par hiljada za kvadrat ...izgleda da smo sami trazili ovo sto smo dobili
ima mnogo emisija pravljenih na zapadu u kojima ucestvuju najveci mislioci evrope i sveta i koji se o komunistima izjasnjavaju veoma afirmativno ...za liberalni kapitalizam kazu da je to bolest mozga![]()
Фашисти су мала деца у односу на комунистичке злочине, неће бити мира у овој земљи док не платите за све злочине и не вратите све покрадено.
Фашисти су мала деца у односу на комунистичке злочине, неће бити мира у овој земљи док не платите за све злочине и не вратите све покрадено.
i sta pricate komunisti bili fasisti ...je li zato sto su onog bosanskog aliju i hrvatskog tudjmana, cuvene demokrate drzali u zatvoru
- - - - - - - - - -
e pa to, cak ne mogu ni milosevicu da oproste sto je dozvolio ljudima da otkupljuju stanove za 100 evra...znam jednog koji je toliko mrzeo milosevica pa nije hteo da plati 100 evra, mislio kad dodju njegove demokrate na vlast dobice dzabe a oni mu traze par hiljada za kvadrat ...izgleda da smo sami trazili ovo sto smo dobili
Sto nisu ostali malo duze na vlasti da i ja zivim lepo.
ako nećeš da radiš u kapitalističku firmu - ima ko oće
ima probni rad tri meseca, ugovor o radu nije bitan, kao ti misliš na penziju? hahaha
onaj pre tebe (što ga nema) radio brže i bolje, ovo ne valja ništa a oćeš platu?
Њихова деца су на власти, мајмунчићи што живе у отетим гајбетинама у кругу двојке и дрхте на саму помисао да ће то једног дана морати да врате власницима и да ће назад на кршеве да глођу камење. Иначе приметио сам читајући коментаре по ЦГ ппорталима да Србске родољубе назуивају четницима, и да сам био у заблуди да су то усташе, испоставило се да су то црногорци некад комунисти- данас демократе. Поган болесна што се као канцер увалила међ нас.
Њихова деца су на власти, мајмунчићи што живе у отетим гајбетинама у кругу двојке и дрхте на саму помисао да ће то једног дана морати да врате власницима и да ће назад на кршеве да глођу камење. Иначе приметио сам читајући коментаре по ЦГ ппорталима да Србске родољубе назуивају четницима, и да сам био у заблуди да су то усташе, испоставило се да су то црногорци некад комунисти- данас демократе. Поган болесна што се као канцер увалила међ нас.
ko je oslobodio Beograd - njemu Beograd
pošteno
svuda u svetu kad ljudi vise ne mogu da trpe nepravdu late se oruzja i otimaju od onih koji su ih unestrecili...toga je bilo koliko hoces i na zapadu i nikad nista prethodnim vlasnicima nije vraceno samo su u zemljama u kojima su komunisti bili na vlasti dozvolili da se to vraca zato smo ovde gde smo
Nacionalizam je dijagnoza.
Ja kad šetam Švicom pa vidim da je neko natakario švajcarsku zavesu na kuću, znam da se radi o IQ<90.
Dobar ti nadimak![]()
За њиховог земана измешало се жито и кукољ, па сад дође да онај који је лопов буде означен као способан и паметан човек.
Došli Bosanci da nam opet objasne... a govnovode po selima nisu izgradili... samo šta oči vide...
a demokracija nije fašizam?
jok, a?
АВНОЈ границе. Такве границе су злочин.
И наравно давање џаба станова курти и мурти.
Ред је да се латимо оружја и поскидамо комунисте и њихов болесни жуто снсовско либерални паразитски накот.