- Poruka
- 38.748
pitanje u naslovu.
Da li je vernost zastarela stvar?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi od vrste veze.Ok, ali na koji način smo verni nekome? Šta to u stvari znači? Misli li se samo na sex, ili je to nešto šire i drugačije od toga?
Sve je stvar odluke, pa I vernost.
Ovo u produzetku mi je malo konfuzno![]()
Ta osoba nije verna.Pa ima ljudi koji kažu sexao sam se sa nekom sa strane, ali to nije bitno za moju vernost, ja tu osobu ne želim ostaviti i otići od nje. Drugim rečima, ne vezuju vernost za sex i sa kime ga imaju.
Ta osoba nije verna.
Zavisi od ovog.Pa za tu osobu ona jeste verna, jer vernost doživljava kao istrajavanje u vezi i neku dublju ljubav i naklonost. Tipa neću otići od nje jer mi dobar sex sa nekom drugom ili da se zaljubim u neku i slično. To ljudi u vezi verujem definišu, šta im je važno
Ako ne vezuju vernost za sex onda su drugariPa ima ljudi koji kažu sexao sam se sa nekom sa strane, ali to nije bitno za moju vernost, ja tu osobu ne želim ostaviti i otići od nje. Drugim rečima, ne vezuju vernost za sex i sa kime ga imaju.
za mene je najvažnije da si vjeran sebi i svojim manama, vrlinama, potrebama, shvaćanjima. Da se prihvaćaš takav kakav jesi i da ne glumiš ništa ni sebi ni drugima.
Nije i misli se na sve ne samo na seks kada je reč o prevaripitanje u naslovu.
pa vjeran si utoliko što nemaš potrebu da lažeš, glumiš i pretvaraš se da si nešto što nisiPa kad si na takav način veran sebi, onda si veran i drugima. Veran u smislu da se nećeš lažno predstavljati i lažno živeti, pouzdan si.
Zanimljvio da reč veran znači istinit, barem u našem jeziku, pa i engleski faithful znači to.
Vernost je kad si sa njih 5 a voliš samo jednu.