STA ZA MATURU

......... i onda prodje matura i kazes sebi '' Sta mi je trebala ova frka oko izgleda??''

meni da je ova pamet bila tada :) i za veliku i za malu maturu bih obukla dobre farmerke, extra cipele, kosuljicu i caoooo...

Ne, mozes i u farmericama lijepo izgledati jer nije sve u svecanoj haljini...
Mozes izbrati neke moderne farmerice, mozda na peglu ili mozda i ne, i kombinovat sa super genijalnim kosuljicama koje ces jeftinije platit ( mozda i ne) ali bolje proc sto se tice napetosti.
Kosulja, pa onda neke stiklice, frizurica i to je to ;) ionak su sve haljine na isti kalup,svi isti,a ti razlicit? ima neka bolja varijanta? javite se ;)

ja sam bila u haljini..ono kao balska,svijetlo plava..ali to je bio poklon :)
a bas sam sad s drugaricom pricala da se djevojke i za polumaturu obukuju kao da idu na matursko,znaci haljine stikle i sl..eee,strasno..

ma mag sam ja ku rac!
ali okej, nema veze što me podjebavaš, objasniću ti na šta sam mislila

ako ti stoji ako ti leže uz figuru ako se ti osećaš udobno u njoj, premda je glamurozna, ako se osećaš sexy, ako se sama sa sobom osećaš primereno obučenom za matursku večer, onda je to haljina za tebe.

jeste, mada se meni više svidja ovaj ralf loren
angelina-jolie-black-dress-kung-fu-panda-dvd-launch.jpg

Mala matura je ono sto sam naziv govori, mala matura bez previse kicenosti pa *ebemu ne zivimo u vremenu Baroka pa da i djeca nose balske haljine sa sljokicama i u stihu odraslih zena ( jos se ne doticemo muskaraca ;)
Moja mala matura je izgledala ovako, vjerujem da se ne razikuje puno od ostalih matura.
Sve mi djevojcice smo bile obucene u tako neke haljine, u sustini sve smo bile iste, neka je imala plavu,a neka zutu ali svejedno sve su bile od istog materijala i isti nacin sivanja.
Obuces stikle ( prvi put ) i nabadas kroz grad, osjecas se super, kao odrasla zena i onda vas samo preusmjere do hotela ( u mom slucaju) gdje mao pleses, caskas.... izaberu najbolju hajinu i ajmo kuci... i onda shvatis da su roditelji bacili toliko novca bezveze. Iskreno ja matursku hajinu nisam nigdje upotrijebila,iskreno nije bilo potrebno jer mi je " omanjala" :D

Mala matura je ono sto sam naziv govori, mala matura bez previse kicenosti pa *ebemu ne zivimo u vremenu Baroka pa da i djeca nose balske haljine sa sljokicama i u stihu odraslih zena ( jos se ne doticemo muskaraca ;)
Moja mala matura je izgledala ovako, vjerujem da se ne razikuje puno od ostalih matura.
Sve mi djevojcice smo bile obucene u tako neke haljine, u sustini sve smo bile iste, neka je imala plavu,a neka zutu ali svejedno sve su bile od istog materijala i isti nacin sivanja.
Obuces stikle ( prvi put ) i nabadas kroz grad, osjecas se super, kao odrasla zena i onda vas samo preusmjere do hotela ( u mom slucaju) gdje mao pleses, caskas.... izaberu najbolju hajinu i ajmo kuci... i onda shvatis da su roditelji bacili toliko novca bezveze. Iskreno ja matursku hajinu nisam nigdje upotrijebila,iskreno nije bilo potrebno jer mi je " omanjala" :D

Da li se ovde misli da je moja haljina kic i ista kao ostale? Cenim direktnost i iskreno misljenje ;) , ako je ovo tvoje uvazavam ga. Pozz

Ja sam za neko belo 'aljince, da ide malo ispod kolena ili mozda i iznad :think:
To verovatno jer ja nisam za svoju maturu tako, al' sta cu kad sam smotana :sad2:
Al' naravno, ovo vazi samo za one koje nisu takodje smotane i koje ne planiraju da se napiju k'o debili i to ;)

Na mojoj maloj maturi je bilo mnogo divnih kombinacija i jeftinih.. Mislim, bar su devojke iz mog odeljenja tako. Bile smo sve različite i lepe, a nijedna nije potrošila više od 10 000 za odecu... Glupo mi sad da postavljam tudje slike bez dozvole, ali ako neko ima malu maturu i nema ideju nek se obrati na pp...

1zozvxc.jpg

Moja mala matura i moja divna Mango haljina.
Uz to nije trebala ići ni majica, niti čizme, već starkice plave, ali sam tu noć opekla nogu, pa sam imala veliki ožiljak, te sam morala u poslednjem trenutku da to ukombinujem.
I bila sam super kul. 8)

Hm.. Smatram da se za malu maturu ne treba obući previše svečano, ali malo neobičnije od svakidašnjeg, svakako. Majica je bila nepotrebna, to se slažem sa tobom, haljina je lepa, čizme uz tu haljinu-nikako + kosa ni malo sređena. Da si samo jedan detalj promenila izgledala bi znatno lepše, po mom mišljenju. (::

Back