Šta voliš da gledaš na TV-u?

Šta voliš da gledaš na TV-u?

Nešto o čemu ne moram da razmišljam

politički informativne emisije

sportske emisije
Volim teške filmove,psihološke trilere.. u biti filmove koji zaokupe pažnju potpuno!
Mrzim kad gledam film a ostanem u istom mindsetu svojih tema i dilema, ne vidim onda poentu gledanja filma 🤔

Uslovno rečeno.

I na jednom i na drugom biraš od dostupnog.
Ali internet jeste obimniji i bez rasporeda, iako televizijski program je često kvalitetniji...

S kompom uglavnom klikćeš i trepćeš, a sa TiVu samo trepćeš... Trepavica nam...

Šta radiš kad pustiš miša da odmori?
To je po meni diskutabilno. Internet je "neogranicen" resurs informacija bilo kakvog karaktera dok je tv ogranicen.
Ok, imas i sada opcije da snimis pa da gledas sta hoces kad hoces ali nisu svi paketi takvi a ni televizori.
Nemas reklama od 20 min...Uglavnom se pustaju isti filmovi u krug na TVu....Da ne nabrajam...
U sustini pod kompom podrazumevam laptop koji je mobilan dakle mogu da ga vucaram gde god hocu, da gledam sta hocu iz koje poze hocu.
Uostalom skoro sve emisije cak i lokalnih, manjih tv stanica mozes da pogledas preko neta...

To je po meni diskutabilno. Internet je "neogranicen" resurs informacija bilo kakvog karaktera dok je tv ogranicen.
Ok, imas i sada opcije da snimis pa da gledas sta hoces kad hoces ali nisu svi paketi takvi a ni televizori.
Nemas reklama od 20 min...Uglavnom se pustaju isti filmovi u krug na TVu....Da ne nabrajam...
U sustini pod kompom podrazumevam laptop koji je mobilan dakle mogu da ga vucaram gde god hocu, da gledam sta hocu iz koje poze hocu.
Uostalom skoro sve emisije cak i lokalnih, manjih tv stanica mozes da pogledas preko neta...
Poza je najvaznija.

Meni je postao profesionalna deformacija. TV.
Inače se slažem osim da Internet nudi sve.

Back