Danik
Autor Lošeg Života
- Poruka
- 16.012
Ko sa većine tvojih tema 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, nego puštaš nekoga unutraDa pobegnem![]()
Са обзиром да је случајно, не бих се удубљивао. Но гледање у шољу се састоји у томе да кад попијеш, обрнеш шољу,

sto da radim za Boga milog,toliko sam postala corava, cccccU pm,kako ja nista od svega sto ste naveli ne vidim.....sto da radim za Boga milog,toliko sam postala corava, ccccc

Nisam.,nego ne vidim nikakve figure,masta mi posla u pm izgleda...Potrosila mi se cccccZamislila si se nesto![]()
Nisam.,nego ne vidim nikakve figure,masta mi posla u pm izgleda...Potrosila mi se ccccc
Mogu toga samo da posaljem da nam kupi kil sladoledaZna se lek za to - nadjes 10-15 godina mladjeg ljubavnika, i odmah ce da ti osvezi mastu![]()
Ajde sutra cu, nesto me danas cima zeludac pa ne kuvam kafu (pretarao sam juce na nekom rostilju)Mogu toga samo da posaljem da nam kupi kil sladoleda![]()
Ajde slikajte kave da vidim hocu li sto u drugoj viditi
... R mi se moze i tako mora Buduci papucar

Promenio,sad su jos jace za +1...ali ko kuva solju na plotni?!Crni ti, pa menjaj ih pod hitno, šolja je na plotni od šporeta, nema tacne
![]()

Mogu toga samo da posaljem da nam kupi kil sladoleda![]()
Ajde slikajte kave da vidim hocu li sto u drugoj viditi
Pravog rodaka,to ti crtas sa cackalicom sigurno....
sta nije u redu sa danasnjim Dalmatinkama Danikovima i zenama