Danik
Autor Lošeg Života
- Poruka
- 15.783
Ko sa većine tvojih tema 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ne, nego puštaš nekoga unutraDa pobegnem![]()
Са обзиром да је случајно, не бих се удубљивао. Но гледање у шољу се састоји у томе да кад попијеш, обрнеш шољу,
U pm,kako ja nista od svega sto ste naveli ne vidim.....sto da radim za Boga milog,toliko sam postala corava, ccccc
Nisam.,nego ne vidim nikakve figure,masta mi posla u pm izgleda...Potrosila mi se cccccZamislila si se nesto![]()
Nisam.,nego ne vidim nikakve figure,masta mi posla u pm izgleda...Potrosila mi se ccccc
Mogu toga samo da posaljem da nam kupi kil sladoledaZna se lek za to - nadjes 10-15 godina mladjeg ljubavnika, i odmah ce da ti osvezi mastu![]()
Ajde sutra cu, nesto me danas cima zeludac pa ne kuvam kafu (pretarao sam juce na nekom rostilju)Mogu toga samo da posaljem da nam kupi kil sladoleda![]()
Ajde slikajte kave da vidim hocu li sto u drugoj viditi
Buduci papucar
Promenio,sad su jos jace za +1...ali ko kuva solju na plotni?!Crni ti, pa menjaj ih pod hitno, šolja je na plotni od šporeta, nema tacne
![]()
Mogu toga samo da posaljem da nam kupi kil sladoleda![]()
Ajde slikajte kave da vidim hocu li sto u drugoj viditi
Pravog rodaka,to ti crtas sa cackalicom sigurno....