електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ово је скаредно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje? Kažeš meni za fotku ili?Ово је скаредно.
Tutankamon

Poslala bih I ja, kao sto u poslednje vreme I salju one sa kaznom dobrovoljnog rada
Ali I dalje imam stav da nije problem u njima, nego u onima koji su polozili hipokrativu zakletvu, nalaze se na polozaju gde su autoriteti, a svojim losim postupcima ucinili da im se ne veruje
Ne moze tebi kao strucnom licu da ubije autoritet neko ko ide okolo I prica da je zemlja ravna ploca I da njega krivis sto ti se ne veruje..nije problem u ravnozemljasu, problem je u struci!
Koje? Kažeš meni za fotku ili?
vidim lavakada se pogledate:mudrost, zadovoljstvo, srecu,smirenost,nezadovoljstvo, ljutnju na same sebe
![]()
ili je vreme za:
revoluciju u garderoberu
promene u neseseru
promena životnih navike
nov pogled na svet
nove prijatelje
novo putovanje
nov nameštaj
botoks
ideje koje ujedinjuju zdravlje i hedonizam
samo nove cipele , ostalo je sve u redu
ili nešto što ce promeniti život naglavacke
Aha, rekoh da nije na moj račun...Особа на слици.
ako ti je takav stav, zasto se nalazis u napisanom sto si citirao uopste?Joj... Kako li vam više taj Vučić popije te mozgove, stvarno više ne znam. Kako vas samo tako lako pozavadi i izmanipuliše vas a vi toga niste ni svesni.
Šta ravnozemljaš? Šta zemlja ravna ploča? Šta ti to znači???
To znači da je on pre par meseci, tri puta za jedan dan rekao "mene napadaju Antivakseri i ravnozemljaši" i to se tako lepo primilo u ovom popijenom narodu da je to svetski fenomen.
Još jednom - šta ravnozemljaš? Kakve veze to ima i sa ovom situacijom i vakcinom i bilo čim?
I šta Antivakser?
Nemam ja ništa protiv vakcinacije, imam protiv ovih vakcina za koje mi niko ne garantuje ni da mi od njih ništa neće faliti ni da će imati ikakav efekat protiv korona virusa. Bukvalno za par nedelja sprčkali nešto, dali u upotrebu a i dalje niko ništa ne zna o ovoj bolesti, ni kako se prenosi ni zašto se umire ni kako se leči... A napravili vakcinu.
Ma hajde molim te.
Ja imam pravo u svoje telo da ne ubrizgavam bilo šta, to je moje pravo i moja odluka. Ne možeš da me nateraš ni ti ni bilo ko.
I samo mi reci, da li stvarno, ali stvarno veruješ da će ova vakcina rešiti sve?? Onako iskreno.
Da sutra neće reći, jao, korona virus mutirao, sad ima ovaj novi senegalski soj, ništa što ste se vakcinisala, mora sad opet.
Znači ko hoće da se vakciniše neka to uradi. Ja ni rođenim roditeljima ništa nisam rekao, neka urade kako misle da treba.
Ja neću. Zato što u tu vakcinu, zdravstveni sistem, naš, globalni, kao i ovu državu, ama baš nemam poverenja.
Ali kao što ja poštujem tuđe postupanje i tuđe odluke, nemoj da me neko ponižava i vređa nekim vučićevskim nadimcima i poređenjima koja nemaju veze, ni sa čim.
ako ti je takav stav, zasto se nalazis u napisanom sto si citirao uopste?
zasto bi te to uopste pogodilo?
uopste nije bitno kakav je moj izbor, u ovom trenutku sam prelezala kovid i necu da se vakcinisemNaravno da ću da se pronađem u napisanom, kao neko ko ne želi da primi OVU vakcinu, da budem nazvan nekakvim antivakserom i ravnozemljašem. A ja ti garantujem da ogromna većina koja to ne želi, nema ništa ni protiv vakcine, kao vakcine generalno, već konkretno ne žele u sebe da ubrizgavaju nešto totalno neprovereno i nepouzdano što čak ni po priznanju proizvođača neće promeniti bukvalno ništa.
Vakciniši se ti, slobodno, ja protiv toga nemam ništa. Tvoja stvar. Ali nemoj od mene da praviš budalu.
uopste nije bitno kakav je moj izbor, u ovom trenutku sam prelezala kovid i necu da se vakcinisem
bitno je kakav je tvoj stav na bilo sta napisano o toj temi
cak ni ne procitas dobro i nalazis se prozvanim
ono sto sigurno znam je da su ljudi prolupali
Trebalo bi biti logicno svima koji su zavrsili osnovnu skolu i ponesto naucili o vakcinama i virusima.nije svima logicno
doktor iz kovid ambulante koji je mene zvao da proveri kako sam me zvao da u takvom stanju idem da se vakcinisem
nisu antivakseri napravili ovaj haos
napravili su ga oni koji su struka i kojima je prestalo da se veruje
i to nece da nestane uvodjenjem zabrane izjasnjavanja sopstvenog stava
jer meni nije problem mira aleckovic, nego su mi problem doktori koji ne znaju sta rade
ko je preležao kovid, do 6 meseci ne mora da se vakciniše, ima svoja antitela, na krajukrajeva može ih i proveritiuopste nije bitno kakav je moj izbor, u ovom trenutku sam prelezala kovid i necu da se vakcinisem
bitno je kakav je tvoj stav na bilo sta napisano o toj temi
cak ni ne procitas dobro i nalazis se prozvanim
ono sto sigurno znam je da su ljudi prolupali
Vidim ono sto zelimkada se pogledate:mudrost, zadovoljstvo, srecu,smirenost,nezadovoljstvo, ljutnju na same sebe
![]()
ili je vreme za:
revoluciju u garderoberu
promene u neseseru
promena životnih navike
nov pogled na svet
nove prijatelje
novo putovanje
nov nameštaj
botoks
ideje koje ujedinjuju zdravlje i hedonizam
samo nove cipele , ostalo je sve u redu
ili nešto što ce promeniti život naglavacke
Na zalost jeste istina I na zalost videla sam pod kakvim su pritiskom bolnice I medicinari
I dalje tvrdim da su bez obzira sto medju njima ima I doktora, manje zlo antivakseri od nestrucnih doktora koji zvanicno istupaju ispred kovid sistema.
Nas sistem je pukao, ja ne znam koju nadljudsku snagu koriste medicinari, a vlada I strucni stab kad na zapadu poostravaju mere, kod nas ih slabe sa 5000 svakodnevno novozarazenih
nije problem zasto neko veruje antivakseruzapravo, antivakseri su puno vece zlo
covid ce proci
akumulirana glupost ce ostati
sutra ce nas masovno ubijati tbc, morbile...djecu ce nam kositi polio i veliki kasalj
bolesti koje smo vakcinacijom skoro pa iskorijenili vratice se samo zato sto postujemo voljilu tih tako posebnih...probudjenih...budala
nije problem zasto neko veruje antivakseru
problem je zasto se ne veruje struci
kako antivakser moze da bude veci autoritet od struke?
sputnjik liteCenim da je ovih do milion vakcinisani , jer su ih poslali sa posla da se pelcuju. . Naređenje - izvršenje. Nisu, naravno, svi prihvatili, no međutim, čovek koji je na nešto prisiljen, rado bi prisiljavao druge i čak odobravao moguće i nešto drastičnije mere, tipa nek se potpišu da znamo ko su...kao što danas pročitah u intervjuu nebitne ličnosti.
Kubanska. Odem, ne važi mi za nigde, al zato znam šta sam primio i u isto vreme i letujem. A možda dođe i kod nas. I Sputnik Iite ona što ne zahteva re....
Na primer, u razmišljanjima..
Ни за једну вакцину ти нико ништа не гарантује, није реч само о овој.Joj... Kako li vam više taj Vučić popije te mozgove, stvarno više ne znam. Kako vas samo tako lako pozavadi i izmanipuliše vas a vi toga niste ni svesni.
Šta ravnozemljaš? Šta zemlja ravna ploča? Šta ti to znači???
To znači da je on pre par meseci, tri puta za jedan dan rekao "mene napadaju Antivakseri i ravnozemljaši" i to se tako lepo primilo u ovom popijenom narodu da je to svetski fenomen.
Još jednom - šta ravnozemljaš? Kakve veze to ima i sa ovom situacijom i vakcinom i bilo čim?
I šta Antivakser?
Nemam ja ništa protiv vakcinacije, imam protiv ovih vakcina za koje mi niko ne garantuje ni da mi od njih ništa neće faliti ni da će imati ikakav efekat protiv korona virusa. Bukvalno za par nedelja sprčkali nešto, dali u upotrebu a i dalje niko ništa ne zna o ovoj bolesti, ni kako se prenosi ni zašto se umire ni kako se leči... A napravili vakcinu.
Ma hajde molim te.
Ja imam pravo u svoje telo da ne ubrizgavam bilo šta, to je moje pravo i moja odluka. Ne možeš da me nateraš ni ti ni bilo ko.
I samo mi reci, da li stvarno, ali stvarno veruješ da će ova vakcina rešiti sve?? Onako iskreno.
Da sutra neće reći, jao, korona virus mutirao, sad ima ovaj novi senegalski soj, ništa što ste se vakcinisala, mora sad opet.
Znači ko hoće da se vakciniše neka to uradi. Ja ni rođenim roditeljima ništa nisam rekao, neka urade kako misle da treba.
Ja neću. Zato što u tu vakcinu, zdravstveni sistem, naš, globalni, kao i ovu državu, ama baš nemam poverenja.
Ali kao što ja poštujem tuđe postupanje i tuđe odluke, nemoj da me neko ponižava i vređa nekim vučićevskim nadimcima i poređenjima koja nemaju veze, ni sa čim.