- Poruka
- 17.475
I meni smeta što godinu dana živimo kao u lošem filmu i to što je to glonalna situacija mi sve čini još gorim.Мени не сметају људи овде, ко ми није симпатичан прескочим.
Смета ми све ово што нас је задесило.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni smeta što godinu dana živimo kao u lošem filmu i to što je to glonalna situacija mi sve čini još gorim.Мени не сметају људи овде, ко ми није симпатичан прескочим.
Смета ми све ово што нас је задесило.
Naravno da ne mogu.Није то само овде, свуда. Не можеш да напишеш шта мислиш. Невезано за ову тему, за многе.
Уосталом, шта просвећене, освешћене, цивилизоване, научно потковане људе угрожава шта теоретичари завера мисле. Па, не могу они да пољуљају њихов тако чврст став! Зашто смета да ови трућају небулозе![]()
Вређање и агресаија су обострани. Зависи ко је како васпитан, а не ко ком мишљењу нагиње.Naravno da ne mogu.
Ljudi se razbolijevaju i umiru, medicinsko osoblje puca po savovima, oni ne samo da trucaju, nego sire dezinformacije koje ljudi zivotima placaju.
Sve sto kazu, zivot oko njih ih demantuje, nemaju nikakav kredibilitet, samo nanose ogromnu stetu.
Ja sam uvijek za to da svako ima pravo da iznese svoje misljenje, ali sam isto tako protiv dezinformacija i izmisljotina koje nemaju veze sa stvarnoscu.
Plasiranje dezinformacija nije iznosenje misljenja i jos sprdanje koje je ogavno, s obzirom da ovdje imamo i onih koji su izgubili clanove porodice, bliske prijatelje, zatim vrijedjanje svih koji imaju drugacije misljenje.
S obzirom na navedeno, meni je logicno da su temu zatvorili.
iako nisam posecivala temu, mislim da je bas bezveze uvoditi toliku cenzuru.Вређање и агресаија су обострани. Зависи ко је како васпитан, а не ко ком мишљењу нагиње.
Било је ту и врло културне расправе. И ставова неких људи који нису лаици. Но, добро...
На Политици понајмање, зато волим тај пдф.Dobro jutro Marko Polo! Nisam obraćala pažnju, vjerovatno toga na politici ima stalno ali tamo rijetko zalazim.
Vrlo gadna politicka cenzura. Vjerovatno se guse sve 'antivakserske' rasprave. I bas losa reklama za krstu.iako nisam posecivala temu, mislim da je bas bezveze uvoditi toliku cenzuru.
Видех сада. Забавно је тамо. Али није ствар у томе.Zapravo nije.
Na Poltici postoje teme o vakcinaciji. Banuju se korisnici, anticovid vax, a ne teme jer su klikabilne masovno...više ovde ima poruka dnevno o kuvanju nego na zaključanoj u poslednje vreme.
Zaključana tema će se vremenom proširiti na sve teme. Ne može da se ne piše o tom. Možda ugase Krstaricu dok sve prodje. Nisam je baš pratila ali sam u principu protiv zabrana.Видех сада. Забавно је тамо. Али није ствар у томе.
Као да ико некога може одвратити од намере ако је решио. Какве има везе ко шта мисли. Ако неко пише да једеш оно што се не једе, хоћеш ли? Нећеш. Може да пише до прекосутра.
Pass, zabava miliona je njih desetorica istomišljenika koji pišu u skladu sa Rezolucijom IBaВидех сада. Забавно је тамо. Али није ствар у томе.
Као да ико некога може одвратити од намере ако је решио. Какве има везе ко шта мисли. Ако неко пише да једеш оно што се не једе, хоћеш ли? Нећеш. Може да пише до прекосутра.

Zaključana tema će se vremenom proširiti na sve teme. Ne može da se ne piše o tom. Možda ugase Krstaricu dok sve prodje. Nisam je baš pratila ali sam u principu protiv zabrana.

Nemam ti pojma,jako malo o vakcinama razmišljam. Kad dodje trenutak da treba da primim onda ću. Baš mi se ne da nervirati se oko toga jer znam da ću je primiti,a koju ? Ko zna ko će još da izadje na tržište dok na red dodjem .Vakcine su super. Genijalne.
I onaj Benendimuvendi što diže antitela, al ih ima samo 5,000 za sada. Ušle su valjda.
И ја сам престрашна на сликама. Уопште нисам фотогенична.U ogledalu super izgledam..na slikama uzas.
И ја сам престрашна на сликама. Уопште нисам фотогенична.
Ni ja,brisem cim vidim.И ја сам престрашна на сликама. Уопште нисам фотогенична.