Šta vidite u ogledalu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Није то само овде, свуда. Не можеш да напишеш шта мислиш. Невезано за ову тему, за многе.
Уосталом, шта просвећене, освешћене, цивилизоване, научно потковане људе угрожава шта теоретичари завера мисле. Па, не могу они да пољуљају њихов тако чврст став! Зашто смета да ови трућају небулозе :lol:
Naravno da ne mogu.
Ljudi se razbolijevaju i umiru, medicinsko osoblje puca po savovima, oni ne samo da trucaju, nego sire dezinformacije koje ljudi zivotima placaju.
Sve sto kazu, zivot oko njih ih demantuje, nemaju nikakav kredibilitet, samo nanose ogromnu stetu.
Ja sam uvijek za to da svako ima pravo da iznese svoje misljenje, ali sam isto tako protiv dezinformacija i izmisljotina koje nemaju veze sa stvarnoscu.
Plasiranje dezinformacija nije iznosenje misljenja i jos sprdanje koje je ogavno, s obzirom da ovdje imamo i onih koji su izgubili clanove porodice, bliske prijatelje, zatim vrijedjanje svih koji imaju drugacije misljenje.
S obzirom na navedeno, meni je logicno da su temu zatvorili.

Poslednja izmena:
Naravno da ne mogu.
Ljudi se razbolijevaju i umiru, medicinsko osoblje puca po savovima, oni ne samo da trucaju, nego sire dezinformacije koje ljudi zivotima placaju.
Sve sto kazu, zivot oko njih ih demantuje, nemaju nikakav kredibilitet, samo nanose ogromnu stetu.
Ja sam uvijek za to da svako ima pravo da iznese svoje misljenje, ali sam isto tako protiv dezinformacija i izmisljotina koje nemaju veze sa stvarnoscu.
Plasiranje dezinformacija nije iznosenje misljenja i jos sprdanje koje je ogavno, s obzirom da ovdje imamo i onih koji su izgubili clanove porodice, bliske prijatelje, zatim vrijedjanje svih koji imaju drugacije misljenje.
S obzirom na navedeno, meni je logicno da su temu zatvorili.
Вређање и агресаија су обострани. Зависи ко је како васпитан, а не ко ком мишљењу нагиње.
Било је ту и врло културне расправе. И ставова неких људи који нису лаици. Но, добро...

Вређање и агресаија су обострани. Зависи ко је како васпитан, а не ко ком мишљењу нагиње.
Било је ту и врло културне расправе. И ставова неких људи који нису лаици. Но, добро...
iako nisam posecivala temu, mislim da je bas bezveze uvoditi toliku cenzuru.

Zapravo nije.
Na Poltici postoje teme o vakcinaciji. Banuju se korisnici, anticovid vax, a ne teme jer su klikabilne masovno...više ovde ima poruka dnevno o kuvanju nego na zaključanoj u poslednje vreme.
Видех сада. Забавно је тамо. Али није ствар у томе.
Као да ико некога може одвратити од намере ако је решио. Какве има везе ко шта мисли. Ако неко пише да једеш оно што се не једе, хоћеш ли? Нећеш. Може да пише до прекосутра.

Као да ико некога може одвратити од намере ако је решио. Какве има везе ко шта мисли. Ако неко пише да једеш оно што се не једе, хоћеш ли? Нећеш. Може да пише до прекосутра.
Zaključana tema će se vremenom proširiti na sve teme. Ne može da se ne piše o tom. Možda ugase Krstaricu dok sve prodje. Nisam je baš pratila ali sam u principu protiv zabrana.

Pass, zabava miliona je njih desetorica istomišljenika koji pišu u skladu sa Rezolucijom IBa :)

Videćemo kako će roditelji reagovati na najave obavezne anticov. vakcine da bi decu upisali u školu. To je aktuelna inicijativa,.koliko vidim po medijima...

Malo kad se gledam nemam vremena za to, di koji put se bogami prestrašim kad se ugledam,prvo mi dođe koji se tebi vrag desio pa proletim,sad kako se maske nose pa se ne šminkam nemam što ni da se gledam,kosu više manje smotam u rep ili u špangu uhvatim za to mi ne treba ogledalo.

Back