Šta vi radite dok ona pere & kuva?

Nije za bone :lol: ...samo sam iskren :mrgreen:, a izostavio sam onaj deo o (vecitom?) zenskom nezadovoljstvu time sto ''moram da se ponudim da pomognem'' (umesto da se sam ''od sebe'' prihvatim posla bez pitanja) :D

pohvalno stvarno...retki su takvi...al ja sam navikla, 22 godine sve radim bez muzjaka pa mogu i dalje, ne ljuti me sto vecinu moram sama, cak i retko trazim pomoc, ljuti me jedino ako se desi da trazim pa dobijem prenemaganje i sl, a ne delovanje, ja to kroz salu zovem pisanje molbe i overa u opstini :lol: e tad radi oklagija (ovako je s vecinom)
mislim i ja sam lenja al kad mora mora

Poslednja izmena:
Nije za bone :lol: ...samo sam iskren :mrgreen:, a izostavio sam onaj deo o (vecitom?) zenskom nezadovoljstvu time sto ''moram da se ponudim da pomognem'' (umesto da se sam ''od sebe'' prihvatim posla bez pitanja) :D

Nije za bone, uclanjen juce, ima vecu reputaciju nego neki posle par meseci, pa dobro, kad si iskren da ti poverujem.... :zper:

Cak i jedan tekst u blogu..........jaooooo na taj deo sam zaboravila, trcim da nadjem neku pesmicu na Gooogleuuuu........

i ja sam navikla da sve radim sama, ako radim za sebe
nije mi problem da pomognem nekom/primim pomoc
ali da radim umjesto nekog, jock

vecina me ne zanima, zanimaju me pojedinci :) i za sada nemam problem sa pronalazenjem istih

Pa i pricamo o pomoci.
Ko prica o radu umesto nekog?:eek:

Takva definicija proizilazi iz precizne balkanske raspodele poslova koju ja ne priznajem.

gledam da se izgubim iz kuće :lol:
..
takva psihološka stanja kod pojedinih pripadnica ženskog pola, mene lično izluđuju
..
ako me neka drugarica pozove da kod nje dođem na nedeljno spremanje, pretvaram se da sam bolesna, da negde putujem, da sam dobila poziv za razgovor za posao
..
bilo šta sam spremna da izmislim samo da ne prisustvujem toj strahoti :aha2:

Kako prekratite vreme kad nju spopadne manija čišćenja, ribanja i pranja?
...ili kad krene da zvecka loncima i poklopcima?

mislis, kad te spasava sva ta kucna hemija kao idealan medijum u koji ce tvoja draga da utopi svoj bes i nezadovoljstvo?
birajte izmedju toga i trosenja para do u beskorisno.
uzgred receno,
zvecka loncima i poklopcima najverovatnije da primetite da je prisutna. nekima to treba intenzivnije. najverovatnije ste za nju(!!)nedovoljno ubedljivo jedno pored drugog.

Back