PsychotronicLoveCommando
Primećen član
- Poruka
- 877
el vidite forumasi kako se zaradjuju bone![]()
Nije za bone

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
el vidite forumasi kako se zaradjuju bone![]()
Nije za bone...samo sam iskren
, a izostavio sam onaj deo o (vecitom?) zenskom nezadovoljstvu time sto ''moram da se ponudim da pomognem'' (umesto da se sam ''od sebe'' prihvatim posla bez pitanja)
![]()
Nije za bone...samo sam iskren
, a izostavio sam onaj deo o (vecitom?) zenskom nezadovoljstvu time sto ''moram da se ponudim da pomognem'' (umesto da se sam ''od sebe'' prihvatim posla bez pitanja)
![]()
ne strojis ga, nisi mu mamaako odaberes pecinca, nemas pravo da se zalis, sama si ga odabrala
svak prema sebi
kao sto rekoh em sam navikla bez muske pomoci em je vecina takva da je bolje ni da ne trazis...pogotovo mladje generacije
i ja sam navikla da sve radim sama, ako radim za sebekao sto rekoh em sam navikla bez muske pomoci em je vecina takva da je bolje ni da ne trazis...pogotovo mladje generacije
i ja sam navikla da sve radim sama, ako radim za sebe
nije mi problem da pomognem nekom/primim pomoc
ali da radim umjesto nekog, jock
vecina me ne zanima, zanimaju me pojedincii za sada nemam problem sa pronalazenjem istih
vecina na temiPa i pricamo o pomoci.
Ko prica o radu umesto nekog?
Takva definicija proizilazi iz precizne balkanske raspodele poslova koju ja ne priznajem.
Kako prekratite vreme kad nju spopadne manija čišćenja, ribanja i pranja?
...ili kad krene da zvecka loncima i poklopcima?
Nije za bone, uclanjen juce, ima vecu reputaciju nego neki posle par meseci, pa dobro, kad si iskren da ti poverujem....
Cak i jedan tekst u blogu..........jaooooo na taj deo sam zaboravila, trcim da nadjem neku pesmicu na Gooogleuuuu........
Svakome prema zaslugama
Sto se senilnosti i trcanja tice, mozes da pokusas, mozda ti i uspe![]()
![]()
Sad sam primetila nesto... opet ovaj jelen postavio temu, i ostavio nas zene da se svadjamo i to na pf Muskarci !!!![]()
Vise ne nasedam na istu foru![]()
Ja nisam podredjena, ja sam samo vredna zena koja cuva svog muskarca da se ne umori.....da mi duze traje![]()