Sta vi mislite...

ma meni je gimnayija super...i ja cu to da upisem...uopste nije tesko...moja sestra ide u gimnayiju...mislim vise ne ide jer je otisla da završi četvrtu godinu u americi...

i svi njeni drugovi kažu da je super...

što da ne?

p.s.upiši gimnaziju!!! :wink:

Pajper:
Pa ovako,osmi sam razred i kontam sta da upisem posle. Ja sam za gimnaziju ali slusam razne price. Dobra deca treba da idu u gimnaziju,pa bolje ne gimnaziju,nikad se ne zna da li ces zavrsiti fakultet itd,itd. Pa sad onako,bezveze,pisite sta vi mislite...:)
Slusaj,ako nisi sigurna sta ces posle-upisi gimn.Ja sam je upisala i ne kajem se.Sad zavisi da li upisujes tezu ili laksu-ja sam u malo tezoj i nije nista strasno, ozbiljno!Imas jos vremena,bice sve ok ne brini ;-) !!!

@Romanticarka:

Ti si se juce uclanila, a vec se postavljas kao da si da ti ovde jadna ostecena... Kao prvo, samo sto si dosla, a vec si krenula da otvaras teme... Normalno, sa razlogom su ti zakljucane... Kao drugo, lepo su ti i drugi rekli da pogledas lepljivu... A kada to nisi htela, rekla si su ti da koristis pretragu, umesto sto se zaleces sa novim temama... Ali ne, ti nastavljas po svom...

Ubuduce prvo procitaj pravilnik pre nego sto se zalis na nas... Mi smo ovde godinama, a ti jedan dan, pa da vidim ko ce pre da ode...

Back