Sta vi mislite...

Mislim da je gimnazija zesce sranje, zato sam ja bio pametan pa sam upisao medicinsku skolu, farmaceutski smer,... i nisam se pokajao!!! U gimnaziji te smaraju sa nekim umobolestinama tipa: sve 4 godine muzicko, likovno, a o istoriji i geografiji da ne govorim....a onda tu opstu kulturu mozes da upotrebis samo za neke kvizove i ukrstenice.... U svakom slucaju ja sam za neku srednju strucnu skolu, gde mozes da prodjes nebeski uz malo truda.... a fakultet upisuju i najgori djaci samo malo zagreju stolicu pred prijemni.......

Dah_andjela:
To je zbog one teorije "Dobra djeca ce ici na fax" ((:
Btw gimnazija nije tooliko teshka kao shto prichaju :wink:
E sad ako zelish (i mozesh) da idesh na fax onda je bolja gimnazija... mada na tebi je da odluchish :D

*blah... ne_zna (mrzim gramatichke greshke)
Izvinjavam se,evo ispravila sam...:)

d4ch4:
e, batalite te price kako posle gimnazije morash da zavrshish neki fakultet:roll: ... Pre ce da se zaposli nekog sa gimnazijom nego sa gradjevinskom,ekonomskom ili shta vec..:roll:

i sad po nekom novom zakoni uchenici gimnazije nece morati da polazu prijemni za fakultet....dok ce naprimer neko ko je zavrshio srednju mashinsku morati da polaze prijemni za mashinski fakultet...dok gimnazijalci nece...
LOL&ROFL&OMG
znaci ovo je bukvalno NAJVECA ali NAJVECA glupost za koju sam ja cuo u svom zivotu,
daco brate ja neznam kako si ostao ziv posle ovakve izjave...
situacija je potpuno suprotna: UCENICI GIMNAZIJE kada zavrse tu gimnaziju mogu jedino da se zaposle i to ako imaju srece kako cistaci ulica... jedina opcija posle gimnazije jeste fax i nista drugo...
sto se tice o polaganju prijemnog da ce gimnazijalci da ulete bez polaganja a masinci sa, moram da te pitam sledece: jel si ti normalan ? ili imas 10 godina i zivis u toj iluziji ?
evo sledece situacije, covek koga licno znam, zavrsio je masinsku skolu nije isao posle na fax znaci NEMA VISU SPREMU, covek radi u jednoj firmi u pancevu i ima platu 800 e DOK GIMNAZIJALAC SA ZAVRSENIM FAXOM ima jedva platu 300 evra... ZASTO ? zato sto u gimnazijama nisu culi ni za jedan kompjuterski program osim mozda za pascal...covek je lepo u masinskoj skoli naucio programe kao sto su KATIA,SOLID WORKS itd.ima platu 800 evra dok gimnazijalac moze da ga do*ji (morao sam tako da se izrazim) zato sto nije cuo za takve programe a kamoli da ih zna...
verovatno se mnogima ovaj post nece dopasti ALI JE TO ISTINA tako da dacho brate OSVESTI SE !

Obrnuto!
iz gimnazije mozes da upises fax koji god hoces
zato sto se u gimnaziji tako reci skolujes za sve a u nekoj strucnoj se skolujes samo za neku odredjenu oblast
a 90% ljudi promeni svoje pocetno opredeljenje u vezi faxa

Pa ona tek treba da upisuje,ako je sad 8 razred.Razmislja unapred,moj savet ti je da upises gimnaziju ako nisi 100 % sigurna sta zelis da radis.

PS.Ja sam zacrtao gimnaziju i kraj price.

Back