- Poruka
- 190
_____Šta vas više vređa; kad vam muškarac kaže da imate kratke, krive i debele noge, opuštenu zadnjicu, naslage sala na slabinama i male grudi, ili kad vam kaže da nemate osnovnu kulturu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kulturan muskarac ,NIKADA ne izgovara ovo sto si naveo!Zaratrustra:_____Šta vas više vređa; kad vam muškarac kaže da imate kratke, krive i debele noge, opuštenu zadnjicu, naslage sala na slabinama i male grudi, ili kad vam kaže da nemate osnovnu kulturu?
pa zavisi koji muskarac... ali generalno je mnogo gore da mi kaze da nemam osnovnu kulturu... a to mi se i desilo jednom :?Zaratrustra:_____Šta vas više vređa; kad vam muškarac kaže da imate kratke, krive i debele noge, opuštenu zadnjicu, naslage sala na slabinama i male grudi, ili kad vam kaže da nemate osnovnu kulturu?
Zaratrustra:_____Šta vas više vređa; kad vam muškarac kaže da imate kratke, krive i debele noge, opuštenu zadnjicu, naslage sala na slabinama i male grudi, ili kad vam kaže da nemate osnovnu kulturu?
Podržavam odgovor 100%. Ako bi mi neko bilo šta prokomentarisao, samo bih to smatrala kao njegovu manu, a ne da se, ne daj Bože, uvredim! Pa niko nije savršen, naročito ne muškarci. Svakom bih mogla na njegovu jednu da odgovorim sa sto svojih komentara fizičkog izgleda, ako baš pretera.blizance:Kulturan muskarac ,NIKADA ne izgovara ovo sto si naveo!
Kulturan muskarac bira,kulturnu zenu!
Ne vređa me ništa od toga, jer mi do mišljenja osobe koja se tako gađa izrazima nije ni stalo.Zaratrustra:_____Šta vas više vređa; kad vam muškarac kaže da imate kratke, krive i debele noge, opuštenu zadnjicu, naslage sala na slabinama i male grudi, ili kad vam kaže da nemate osnovnu kulturu?
Gazdarica:Ne opstim sa muskarcima koji me vrijedjaju na bilo koji nacin...
Misljenje ostalih me uopste ne dotice... Uostalom, tesko da i oni mogu da me vrijedjaju, buduci da se ne upustam u bilo kakve odnose sa njima, koji bi mogli da me dovede do neke takve situacije...
Ništa od toga ne može da me uvredi. Razbesni, možda...Zaratrustra:_____Šta vas više vređa; kad vam muškarac kaže da imate kratke, krive i debele noge, opuštenu zadnjicu, naslage sala na slabinama i male grudi, ili kad vam kaže da nemate osnovnu kulturu?
Kad bih imala takve noge pomirila bih se sa situacijom.Zaratrustra:_____Šta vas više vređa; kad vam muškarac kaže da imate kratke, krive i debele noge, opuštenu zadnjicu, naslage sala na slabinama i male grudi, ili kad vam kaže da nemate osnovnu kulturu?
He hechika_doktor:Cuti mala zgodna si ko rakijski kotao...xexexexe
baki 75:meni tako nesto ne moze da se kaaze, i ko mi se usudio ebala bi mu sve redom...samo sto ja nisam u kontaktu sa takvim osobama...
tvoja pitanja lice na ono 'pipkas,stipkas,probas meso.........',ispitujes 'trziste'?Zaratrustra:_____Šta vas više vređa; kad vam muškarac kaže da imate kratke, krive i debele noge, opuštenu zadnjicu, naslage sala na slabinama i male grudi, ili kad vam kaže da nemate osnovnu kulturu?