Sta vas vise privlaci - struk i lepo dupe ili grudi?

Dragi muskarci da li je tacno da 90 % Vas ne prepoznaje lepo oblikovanu zadnjicu od one koja je puna celulita...haljine i farmerke to odlicno zamaskiraju. 90% devojaka - zena imaju lepu zadnjicu ali ono sto vi ne mozete da vidite je celulit. :) Mogu da vam okacim slike ali necu da vam pokvarim raspolozenje.

Mi volimo da ljulja malo.
Nemoj se toliko opterecavati sa tim da budes zategnuta do zla Boga... opusti se malo.

Dragi muskarci da li je tacno da 90 % Vas ne prepoznaje lepo oblikovanu zadnjicu od one koja je puna celulita...haljine i farmerke to odlicno zamaskiraju. 90% devojaka - zena imaju lepu zadnjicu ali ono sto vi ne mozete da vidite je celulit. :) Mogu da vam okacim slike ali necu da vam pokvarim raspolozenje.
99% ne prepoznaje i nema ukusa to jes ima neukusa da voli mane i nedostatke,nisu ih tukli ko male,mali mazohisti

Niko od vas da kaze "noge"! Ja u prve tri sekunde na zeni prvo sto primetim su noge. Najvise volim stubaste, jake noge, sa jako izrazenim listovima, jakom zadnjom lozom i mesnatim kolenima. Posle toga primetim sirinu bokova i guzichetinu, a posle toga....(neko ce reci da se foliram) prvo primetim usne.....tj. debljinu usana i obraze na licu. Onda na red dolaze obla ramena i siroka ledja ( mozda sam latentni ***** a da toga i nisam svestan z:mrgreen:) sise odmah iza toga, a veliku ulogu igraju i jake sake i ruke. Sve da bude XXL. Sto se tice samog lica, tu sam vrlo "tolerantan"! Moze da bude i relativno ruznija u licu, ako ima sve ovo, dobija "zeleno svetlo"! Samo da dodam, da je moj pojam zenske lepote veoma "rastegljiv" obzirom da ponekad "odradim" i neku baku od 66 godina.

lita...haljine i farmerke to odlicno zamaskiraju. 90% devojaka - zena imaju lepu zadnjicu ali ono sto vi ne mozete da vidite je celulit. :)

Мислиш да да то одлично замаскирају? Ти си имала срећу да налетиш на џентлемене...који се праве да не виде.
Ево ти формуле: жена која има целулит, не облачи тесне фармерке. Не морам да је скидам да бих знао да ли има целулит!

Ovako nešto :lol:

images

A može i ovako :lol::per:

96700_britni1-foto-afp_hf.jpg

Da li vas vise privlaci lep struk i lepo oblikovano dupe ili gornji deo tela grudi? Znam da ce mnogi napisati oba ali me zanima sta vas vise privlaci? Sta prvo gledate ako vam se devojka dopadne? Da li je bitnije lepo lice ili savrseno telo?

sve
ali dzaba i noge i struk i dojke ako je picca monstrumčić nekakav...
volim lijepu vaginicu...:zaljubljena:
to što se tiče fizike..
ako je čoek mogu ponešto i da oprostim...

Back