Sta vas vise privlaci - struk i lepo dupe ili grudi?

Lepo lice :rumenko: osim ako ne buljim u telo ili ruke :lol: ili ako je bezobrazno samouveren ima i toga :think:
...
Pogresna tema, a i ne ide mi od jutros sa ovim odgovorima :lol:

@tema ako joj prilazim od napred prvo primetim grudi, a ako joj prilazim otpozadi onda guzu i struk. Ako su grudi vece necu moci da se skoncentrisem na nista drugo. :lol:

- - - - - - - - - -

moze da ima parfektne grudi ali ako je dupe veliko sve dzaba,nekako mi je odma zao sazaljenje neko osetim,za guzom se okrecem, za licem slabo ako je punija

Ja i ti od jutros smo bas probirljivi :lol:

Da li vas vise privlaci lep struk i lepo oblikovano dupe ili gornji deo tela grudi? Znam da ce mnogi napisati oba ali me zanima sta vas vise privlaci? Sta prvo gledate ako vam se devojka dopadne? Da li je bitnije lepo lice ili savrseno telo?

Lepo lice je uvek prioritet. Nakon toga ide figura, nogice :heart:, a grudi mi uopste nisu toliko bitne.

Da li vas vise privlaci lep struk i lepo oblikovano dupe ili gornji deo tela grudi? Znam da ce mnogi napisati oba ali me zanima sta vas vise privlaci? Sta prvo gledate ako vam se devojka dopadne? Da li je bitnije lepo lice ili savrseno telo?

Pa sad...
U principu, negde me malo vise privlaci lice, zato sto je lice ogledalo duse, oci konkretno.
Ali sve zavisi od toga kakvo je telo.
Ako je telo ono, bas otrembeseno,nezgrapno itd, onda i lice pada u zasenak.
A ako telo nije bas neka lepota ali ipak koliko toliko lici na nesto onda je i lice lepse.
I suprotno.
Ali lice me malo vise privlaci od tela.
A ako pitas sta ide posle lica.
Pa DEFINITIVNI bih dao prednost grudima ispred ostalog.
Dakle lista po prioritetima bi izgledala ovako(s tim da su razlike bukvalno u nijansama)

1.lice

3.grudi
4.zadnji deo vrata, pleca(volim uska i nezna pleca)
5.kosa, zadnjica, ruke(ne volim jake, grube nezgrapne ruke, tu ne mislim na ono tipa zuljevi ili pokidani nokti, to mi ne smeta skoro ni malo, samo da nisu oblikom nezgrapne i grube), stomak(nije toliko bitno ali mogla bi da ima malo sala na stomaku, da se to vidi, da se to trese, da se ne vise one kockice itd.) i polni organ(ali dobro, to se ne vidi, ne volim obrijane devojke u tom predelu).

Eto, mislim da je odgoor bio dovoljno iscrpan.
6....

Poslednja izmena:
Pa sad...
U principu, negde me malo vise privlaci lice, zato sto je lice ogledalo duse, oci konkretno.
Ali sve zavisi od toga kakvo je telo.
Ako je telo ono, bas otrembeseno,nezgrapno itd, onda i lice pada u zasenak.
A ako telo nije bas neka lepota ali ipak koliko toliko lici na nesto onda je i lice lepse.
I suprotno.
Ali lice me malo vise privlaci od tela.
A ako pitas sta ide posle lica.
Pa DEFINITIVNI bih dao prednost grudima ispred ostalog.
Dakle lista po prioritetima bi izgledala ovako(s tim da su razlike bukvalno u nijansama)

1.lice

3.grudi
4.zadnji deo vrata, pleca(volim uska i nezna pleca)
5.kosa, zadnjica, ruke(ne volim jake, grube nezgrapne ruke, tu ne mislim na ono tipa zuljevi ili pokidani nokti, to mi ne smeta skoro ni malo, samo da nisu oblikom nezgrapne i grube), stomak(nije toliko bitno ali mogla bi da ima malo sala na stomaku, da se to vidi, da se to trese, da se ne vise one kockice itd.) i polni organ(ali dobro, to se ne vidi, ne volim obrijane devojke u tom predelu).

Eto, mislim da je odgoor bio dovoljno iscrpan.
6....

ovde jedino fali sad da ti nađemo jednu takvu:lol:
..
ne znam šta misli postavljačica, ali odgovor je bio više nego iscrpan :lol:
..
eeeee, što ne dođe na moju temu neku, pa da tako detaljno napišeš :lol:
..
super je sve! :super:

- - - - - - - - - -

lice je vaznije jer dzaba dobro telo ako je za papirnu kesu na glavu
I ni struk ni sise nego dobri bataci kao I shake

sa šakama će teško da ti ide :p
..
batake i nekako ćeš naći :lol:

- - - - - - - - - -

Sve mora da ima ako kani da je torbam

samo nek je kesa sa parama :lol:

- - - - - - - - - -

lice pa figura, tj. proporcije. npr. dobro dupe pada u zasenak ako su noge kratke.

dragana, možeš ovde postaviti sliku svoje figure bez lica ako želiš konkretne odgovore, vidim da imaš neke dileme oko svog telesnog izgleda...

Mek Flaj ja volim tvoje odgovore :rotf:

Back