Šta vas u startu odbija od nekog?

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta je za vas red flag prilikom upoznavanja ili u vezi?
Šta vas u startu iritira ili odbija od nekog...

Mene recimo u startu odbije kad vidim da je neko nervozan dok vozi i psuje sve redom a ako kaže -ovo je žena za volanom sigurno..pa ne da nema šanse kod mene nego ni u snu..:lol:
Los odnos prema konobarima.
Bezobzirna voznja uz gomilu psovki.
Pominjanje bivse u ruznom kontekstu.
Ogovaranje svojih prijatelja.
Prilikom dopisivanja - gramaticke greske.
Naglasavanje macizma uz ponizavanje zena.

:think: eto tako...

naj me više odbija ima manje od 120 cm i 20 kila

Pogled na J. Jeremić.. odmah skrenem pogled, a kad progovori, kidam i sa tog kanala. :mrgreen:
zašto? veoma je inteligentna,profesionalna i simpatična,jedna od naših redkih objektivnih i ozbiljnih profesionalnih novinarki,tebi se sigurno višlje svidja tvoja žuta olja

Šta je za vas red flag prilikom upoznavanja ili u vezi?
Šta vas u startu iritira ili odbija od nekog...

Mene recimo u startu odbije kad vidim da je neko nervozan dok vozi i psuje sve redom a ako kaže -ovo je žena za volanom sigurno..pa ne da nema šanse kod mene nego ni u snu..:lol:
mene je od tebe odbio onaj sporet na fotki pre 15 godina :rotf:

reko sebi, e ako taki sporet ima.... :lol:

Prvi dejt, naruči voćnu salatu. Lik iz snova, ne puši, ne pije, oke zelene, pogled haos, elem, udari po toj salati kao da je iz gladi pobegao. Jede, mljacka🙄,
fokusiran na to da je što pre smlati. 😂
Elem, kakav je u jelu, takav je i u sexxu. 🙄

Daj coveku sansu. Mozda je takav samo sa salatom. Mozda je sa prsutom i pecenjem drugaciji, strpljiviji, na tenane mezi, dugo...

Prvi dejt, naruči voćnu salatu. Lik iz snova, ne puši, ne pije, oke zelene, pogled haos, elem, udari po toj salati kao da je iz gladi pobegao. Jede, mljacka🙄,
fokusiran na to da je što pre smlati. 😂
Elem, kakav je u jelu, takav je i u sexxu. 🙄
čekaj sad , stani malo :think:
jel brz u sexxu ili temeljit
ako mljacka na salatu , šta bi tek radio,,,cccc tiiiit :fdlan:

Back