Kćerka Direktora Cirkusa
Buduća legenda
- Poruka
- 47.429
I u zatvoru, vjerovatnomanje bi te boleo zeludac i bila bi srecnija
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I u zatvoru, vjerovatnomanje bi te boleo zeludac i bila bi srecnija
Nepostovanje,prepoyentnostŠta je za vas red flag prilikom upoznavanja ili u vezi?
Šta vas u startu iritira ili odbija od nekog...
Mene recimo u startu odbije kad vidim da je neko nervozan dok vozi i psuje sve redom a ako kaže -ovo je žena za volanom sigurno..pa ne da nema šanse kod mene nego ni u snu..
ljubomoran na proslost? sa tobom ni buducnost nece biti dobraPromiskuitetna prošlost, ako je među bivšima imala nekog čiji tip ne mogu da smislim
evo je jedna, dobro je što nisam iznenađenljubomoran na proslost? sa tobom ni buducnost nece biti dobra
ne zovem se jedna glupaneevo je jedna, dobro je što nisam iznenađen
Los odnos prema konobarima.Šta je za vas red flag prilikom upoznavanja ili u vezi?
Mene recimo u startu odbije kad vidim da je neko nervozan dok vozi i psuje sve redom a ako kaže -ovo je žena za volanom sigurno..pa ne da nema šanse kod mene nego ni u snu..
zašto? veoma je inteligentna,profesionalna i simpatična,jedna od naših redkih objektivnih i ozbiljnih profesionalnih novinarki,tebi se sigurno višlje svidja tvoja žuta oljaPogled na J. Jeremić.. odmah skrenem pogled, a kad progovori, kidam i sa tog kanala.
zašto? veoma je inteligentna,profesionalna i simpatična,jedna od naših redkih objektivnih i ozbiljnih profesionalnih novinarki,tebi se sigurno višlje svidja tvoja žuta olja
presladka i duhovita,nediraj je,ima izuzetno velik iq,samo se sprda često i loži naivnu masu,to mi je jedna od naj boljih drugarica
Не познајем скоро никог ко пише 100% граматички тачке СМС поруке, постоје или поруке на вајберу.Prilikom dopisivanja - gramaticke greske.
Ok, ja sam mislila na one greske koje bodu oci a nisu rezultat pogresno cvoknutog slova na tastaturi.Не познајем скоро никог ко пише 100% граматички тачке СМС поруке, постоје или поруке на вајберу.
Укључујући и себе...
Ok, ja sam mislila na one greske koje bodu oci a nisu rezultat pogresno cvoknutog slova na tastaturi.
Ја некада намерно пишем неправилно.Ok, ja sam mislila na one greske koje bodu oci a nisu rezultat pogresno cvoknutog slova na tastaturi.
mene je od tebe odbio onaj sporet na fotki pre 15 godinaŠta je za vas red flag prilikom upoznavanja ili u vezi?